MHA nedelja, 13. januar 2008 ob 22:21

Bi se moga precednik držove dr. Türk preseliti v rezidenco, ali nej ostone sred Lublane v stanovoji?

klik

Jas mislin ka bi se moga, sej mo tüdi pripoda in je rezidenca zavolo tega glih nareta. Pa takak je Jelinčič reka, nej nešče pride k jemi na obisk, zakej bi ga te moga v stanovoje povobiti, či bi ga lehko v rezidenco.

Pepek z brega nedelja, 13. januar 2008 ob 23:26

Sen apsolutno za to!Aplavz Aplavz

Či za drüge nepotrebne stvari teko penez vün zmečemo (orožje, podkupnine, pogodbeno delo...), te lehko nekej domo tüdi za lepšo sliko držove v sveti.

MILAN ponedeljek, 14. januar 2008 ob 09:03

Vuuhuu
nej mo predsednik svolj pac kak se šika
še cigoni so ponosni na svoj pac.


Rožica Rožica

Zvončica torek, 15. januar 2008 ob 00:24

Meni se tüdi vidi ka bi lehko meja ono rezidenco kak jo če meti...če momo že gnili kapitalizem te pa nej mo predsednik držove tüdi rezidenco kak se šika...z vsen rompompomonHaha Ka mo mi glihtak meli "belo hišo". Samo kakša favšija je nastopila gda je omenja svoje plane.....to te bujeHjooj

Pepek z brega torek, 15. januar 2008 ob 08:58

Či momo vlodno palačo, pitej boga keko ministerstef, parlament, tisto pregrešno drogo zadevo na Brdi za potrebe predsedüvaja Evropi,pa či fse tote objekte sledjo leto na novo prenovlejo, pa či je fse v marmori pa .....,

te še nej precednik držove mo negi svoj plac, ka ga nede špot dere de kakši obisk doba.

Za dodajanja objave se prijavite.
Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.