MHA četrtek, 5. januar 2012 ob 22:33

Mislin ka so projekti že tak daleč, pa teko penes se že to zmetalo, ka je elektronsko cestninjenje neizogibno. Mislin pa tüdi, ka bi se za občasne uporabnike AC vinjeta tüdi bol spločala, kak pa elektronsko. Dvomin ka de po elektronsken cestninjeni od nos pa do morja recimo san 5€ koštalo v eno stron.

TUNČEK četrtek, 5. januar 2012 ob 23:43

zobl je napisal/a:
TUNČEK je napisal/a:
Se ti don praf, da do potli vidli kon se voziš, samo ke te ne kontrolerajo po mobiteli ge si, ke ne vidijo trgovine prek kortic, ke ješ, ke ti banke ne vidijo ke küpüvleš, ke te ne snemajo na jovnih krajih.... ???
Gnes se pač moremo sprijozniti z vekin braton!
Tak pač je, zato naj ploča AC tüdi tisti s Tepanja !


Kakšno satelitsko cestninjenje Haha
Če se gre v princip satelitskega elektronskega cestninjenja kero uporblja GPS pa mobilno data omrežje za pošiljanje geolokacije Nasmeh tedaj se ob vsakem trenutku lahko vidi kje se nahajate z avtomNasmeh in to je že big brother varianta proti kateri bodo marsikje nasprotovali.


To je nerealno Nasmeh


Je realno, to Angleži že mojo neke cajta in račünajo na fseh cestah. Ponoči pa je tarifa bole fol: Na navodnih cestah pa je zlo fol, v Londoni v Cityju pa je km zlo drogi. Jaaa

TUNČEK četrtek, 5. januar 2012 ob 23:44

MHA je napisal/a:
Mislin ka so projekti že tak daleč, pa teko penes se že to zmetalo, ka je elektronsko cestninjenje neizogibno. Mislin pa tüdi, ka bi se za občasne uporabnike AC vinjeta tüdi bol spločala, kak pa elektronsko. Dvomin ka de po elektronsken cestninjeni od nos pa do morja recimo san 5€ koštalo v eno stron.

Sigurno de koštalo več, je pa tüdi sigurno da do ga uvedli. Pomežik

MHA sobota, 15. marec 2014 ob 23:39

Škoda penes mi je dati za slovensko letno vinjeto, za Madžarsko letno pa sen moga dati 153€ Jokec

MHA četrtek, 19. februar 2015 ob 15:47

Madžari so uvedli letne pokrajinske vinjete. Či se keri malo več po Madžariji vozi, si lehko namesto letne vinjete, kera košta skoro 150€, küpi pokrajinsko letno vinjeto.To pomeni ka lehko za vsakšo pokrajino na Madžarsken küpiš občutno cenejšo letno pokrajinsko vinjeto. Na pamet rečeno, či se do Budimpešte, pelate skos 3 pokrajine, küpite za tote tri pokrajine letno vinjeto in namesto 150€ pločate občutno meje, s ten ka se te pač nemrete pelati s toto vinjeto po drügi pokrajini. Jas ki se pelan recimo do Kecskemeta proti Bekescsabi, prevozin mislin ka 5 pokrajin, in bi namesto letno vinjeto za skoro 150€, küpa za totih 5 pokrajin, kere bi me koštale okrok 100€. Tako

Dejan četrtek, 19. februar 2015 ob 18:04

Dvomin, ka se glih od nos keri ke dosti po Mađariji vozi, razen tebe Hihihi

Ke te maš za vsako pokrajino svojo vinjeto? Te maš jih 5? Nasmeh

MHA četrtek, 19. februar 2015 ob 19:49

Dosta slovenskih avtov srečan na jihovih AC pa se kar neke jih je z MS Nasmeh Ko küpiš madžarsko vinjeto, te vnesejo san v sistem, ti pa dobiš potrdilo v obliki račüna, taka ne trebaš nič lepiti po šejbah Nasmeh

TUNČEK petek, 20. februar 2015 ob 12:03

Če nič ne lepiš po šajbah je teško kontrolerati gdo je ploča in gdo ne ! Keko vidin po Evropi, mojo fsi nalepke.
Pomežik

MHA petek, 20. februar 2015 ob 13:55

Neje ne Tunček. Na uvozih in počivališčih stojijo cestninski, in prek kamere skenerajo tvojo toblico, takoj preverijo v sistemi či si ploča ali ne. Edino ne ven, kak te stovijo oziroma kaznijo, či nemaš vinjete.

Dejan petek, 20. februar 2015 ob 19:45

Zanimivo. Te to v bistvi neje več vinjeta, te je to nekšo potrdilo še samo Hihihi

Pa hitri morejo biti, ka to prek kamere vidijo, te preverijo pa še dol stovijo. Pa ka še je na vsaki 2 sekundi avto Nasmeh

MHA ponedeljek, 23. februar 2015 ob 14:54

Potrdilo ja, kero ti zbledi po enen leti, s ten ka ti Madžari kazen za prekrške še lehko pošlejo po enen lete od dneva prekrška.



Za dodajanja objave se prijavite.
Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.