lapa ponedeljek, 18. februar 2008 ob 20:41

Tako malo prej me je kolegica obvestila o menda potrjeni novici da je umrl J.Drnovšek. A vi veste kaj o tem? Dodajam še link : http://www.popotnik2001.com/2008/02/umrl-je-dr-janez-drnovek.html

Dejan ponedeljek, 18. februar 2008 ob 20:56

Hmm Mislec Nigi nikše novice o ten nega, samo po večih forumih pa blogih se nekej piše ka bi nej. Janez Rugelj pa je resen vmrja.

Zvončica ponedeljek, 18. februar 2008 ob 22:25

Za Rugla pa mi je resen ne nič žoZverižjeni Ka pa se Drnovška tiče pa je resen ka je bija zodji dve leti že precik bogi od bolezni...te pa so še tak grdo tukli po jen....mislin pa, ka se takša stvor nemre zatuškati, ka bi mrhovinari hitro zvohali kak pa kej.

MILAN ponedeljek, 18. februar 2008 ob 23:14

Cejtng
še bomo prešteli ke je resen
Cejtng

prlek1825 torek, 19. februar 2008 ob 00:11

ja na forumih redno že pišejo ke je mrtev! jaz sem zej nejšo na štirih različnih!

MILAN torek, 19. februar 2008 ob 08:59

kak koli je škoda ker je bija človek z velkin pogledon

erof torek, 19. februar 2008 ob 11:58

lapa je napisal/a:
Tako malo prej me je kolegica obvestila o menda potrjeni novici da je umrl J.Drnovšek. A vi veste kaj o tem? Dodajam še link : http://www.popotnik2001.com/2008/02/umrl-je-dr-janez-drnovek.html

optix torek, 19. februar 2008 ob 12:33

grooznoooo, kaksno moc ima ta internet nad uporabniki, da en tam konj ki pise svoj blog, napise tekst o smrti nekdanjeg precednika, potem se pa to razsiri po slovenskem cyberspaceu z nadsvetlobno hitrostjo Nasmeh
kasneje pa, umakne svojo stran in se opravicuje prizadetim Bič

da je clovek res umrl, he is very alive zaenkrat, potem bi tudi STA in ostali mediji objavili novico, ne pa tam neki popotnik blog Bejba

Dejan torek, 19. februar 2008 ob 14:22

Ke te veš ke je resen. Malo je čüdno ka ga eni po interneti že zakoplejo po raznih blogih pa forumih, medten ka še nigi neje nič objovleno v nobenen mediji Mislec

Ovi pa je iz bloga odstranja toto novico:
Odstranjen zapis o Drnovšku

Ker sem očitno s svojim zapisom o Drnovšku zelo razburil kar nekaj bralcev, sem se odločil in zaradi ljubega miru svoj zapis na to temo odstranil. Se opravičujem vsem prizadetim.

MHA torek, 19. februar 2008 ob 15:30

Mislec

Nigi sen ne nič čüja, či bi, te bi že bija gnes den žalovanja.

Nela torek, 19. februar 2008 ob 16:37

Kak te prvo napise, tepa vse zbrise pa se opravici. Tepa nima drugega dela, kak bedarije pisati.

stajerc13 torek, 19. februar 2008 ob 17:16

Po naših informacijah je predsednik države Janez Drnovšek v kritičnem zdravstvenem stanju. Menda je prenehal jemati zdravila (tablete), nekateri njegovi sodelavci in prijatelji pa so se zavili v molk.
Drnovškova dolgoletna šefica kabineta in svetovalka Valentina Flander na naše številne telefonske klice in SMS sporočila ne odgovarja, prav tako molčijo Drnovškovi bivši sodelavci in prijatelji. Naši viri še trdijo, da sta Janeza Drnovška minulo soboto na Zaplani obiskala predsednik Zares in nekdanji generalni sekretar LDS Gregor Golobič ter predsednik odvetniške zbornice Miha Kozinc; Drnovškova zaupnika sta bila na Zaplani tudi včeraj popoldne, zato naj bi Golobič izjavo medijem o Kosovu podal pisno. Sinoči pa je Gregor Golobič za naš portal zanikal govorice, da naj bi bil nekdanji predsednik države v kritičnem stanju, saj sta se po Golobičevih besedah popoldne "normalno pogovarjala".
Janez Drnovšek se je nazadnje pokazal v javnosti 23. decembra lani, ob 12. uri in 42 minut, ko je zapustil predsedniške prostore na Erjavčevi.
Jokec Žalosten

Dejan sreda, 20. februar 2008 ob 20:13

Bi Drnovškov urad lahko prekinil govorice?

Drnovškovo zdravstveno staje naj bi bilo zadovoljivo

Slovenija, pred eno uro
Ljubljana - MMC RTV SLO

V zadnjih dneh se je na spletnih forumih pojavljalo vse več govoric o poslabšanem zdravstvenem stanju Janeza Drnovška.

Kakšno je zdravstveno stanje nekdanjega predsednika, smo na MMC-ju večkrat na dan poskušali izvedeti v pisarni nekdanjega predsednika države, a so nam tam v soboto zatrdili, da se Drnovšek dobro počuti, pozneje pa so se zavili v molk in se na telefon niso več oglašali.

Govorice na internetnih forumih so od petka naprej postajale vse pogostejše, tudi na Mojem spletu so se pojavila tovrstna ugibanja. Nekateri so objavili celo zapis, da naj bi bila Drnovškova želja, da javnost o njegovi smrti izve šele po pogrebu.

V pisarni nekdanjega predsednika ves čas niso podali uradnega sporočila o počutju nekdanjega predsednika in niso dvigovali telefona, da bi odgovorili na novinarska vprašanja, čeprav bi s tem utišali govorice.

Zdravstveno stanje nekdanjega predsednika države Janeza Drnovška je njegovi bolezni primerno oziroma zadovoljivo, so za oddajo Svet sporočili Drnovškovi bližnji.


KLIK

MHA četrtek, 21. februar 2008 ob 00:02

Video prispevek iz sveta na kanali a.

Nela četrtek, 21. februar 2008 ob 21:37

KONEC UGIBANJ O DR. JANEZU DRNOVŠKU
Vpisano: 21. 02. 2008

Iz urada bivšega predsednika so sporočili, da na željo Janeza Drnovška o njegovem zdravju ne govorijo. Vodja urada Valentina Flander je pojasnila, da nekdanji predsednik ne želi, da bi o njegovem zdravstvenem stanju govoril kdo drug, razen njega samega. Urad njegovo željo seveda spoštuje. V zadnjih dneh se je na spletnih forumih namreč pojavljalo vse več govoric o poslabšanem zdravstvenem stanju Janeza Drnovška. V pisarni nekdanjega predsednika države so v soboto zatrdili, da se Drnovšek počuti dobro.


Zdravstveno stanje nekdanjega predsednika države Janeza Drnovška je njegovi bolezni primerno oziroma zadovoljivo, so za oddajo komercialne televizije Svet sporočili Drnovškovi bližnji. (Vir: RTVSLO)

prlek1825 sobota, 23. februar 2008 ob 10:02

ludi poslušejte maxija, drnovšek je resen hmrjo! brez ugibanja več! baje ke gnes ponoči!

prlek1825 sobota, 23. februar 2008 ob 10:10

pa toti meil sen dobjo iz 24ur!


Ponoči je umrl nekdanji predsednik republike in nekdanji predsednik vlade Janez Drnovšek, so sporočili pisarne bivšega predsednika.

MHA sobota, 23. februar 2008 ob 11:10

Ja, ponoči pa je te resen hmrja. Bog mo dej dobro.

fargo sobota, 23. februar 2008 ob 11:14

Drnovšek je bil eden tistih ljudi, katerih umirjenost in odločnost je po relativno mirni poti pripeljala Slovenijo v samostojnost in posledično v Evropsko unijo.
Bil je velik humanist in mirovnik ter osedba z velikim srcem, naj počiva v miru.

Dejan sobota, 23. februar 2008 ob 11:19

Ja zej pa je te resen vmrja Khmm Nekej je te blo na ten, ka se je že pret gučalo.
Nej mu bo lehka zemla.



Za dodajanja objave se prijavite.
Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.