Jernej sreda, 21. junij 2006 ob 20:49

Cisti kaos tü na Dunaji! Vse zaprto, zastojov...niti ga nesmemo viditi toga Busha..naja mogoce se Budimpesti sam na cesto upa! Hvala Bogi op 19.00 ure je otleto! Jezik

Pepek z brega četrtek, 22. junij 2006 ob 03:26

Kak še de le te, dere bon jas priša na Dunaj?

MHA četrtek, 22. junij 2006 ob 16:41

Pepek, te tak pol Afstrije doj zaperejo HahaHaha

Pepek z brega petek, 23. junij 2006 ob 13:27

Gdo do mene vidli pa mojega Sultana, te do mislili, ka je opet priša Martin Krpan z jegovoj kobilicoj Dunaja pred Türki rešovat.

Jernej petek, 23. junij 2006 ob 15:46

Jezik Jezik Jezik Turki so bli dva krat pred Dunajom ..prvic 1529 zaradi zime so odisli. Drügic so pa 1683 prisli.

Nam so ucili ka so Dunaj leta 1683 Polaki rejsili. Tak je kava pa kifl na Dunaj prisel, preko Turke baje!

Samo ka to pomaga .....Po drügoj svetovnov vojni je bio Dunaj skoron dotalen raven. Dela je vec blo kak lidje tak so Jugovici (Tschuschen) pa Turki (Kanaken) na Dunaj prisli pa so to delo delali ka Avstrijci necejo delati.

Osnovnoj Soli (5 razred) je nas blo razredi 36 ot toga 5 Avstrijcov, 11 Turkov pa 20 bjuse Juge. Ot vsakoga kunca pa kota Jugoslavije.

Eni Ociteli so se te pametni delali pa so mene pa sestro hotli Muttersprache-unterricht to je predmed Materni jezik dati. Ne Slovenski ..Srbo-hrvaski!
(1991) Nasa mati je te razlagala ocitelci ka smo mi nacik ka mamo svoj jezik pa svojo kulturo.

Spotim se ka so te tej ka so predmet Materni jezik sli.
En keden latinski drügi keden pa cirilici pisali!

Oca ot enega Hrvata je priso solo pa je zvesek raceso pa je rekel moj sin nede cirilico piso tak so te tüdi koncno ociteli tü na Dunaji svedli ka je vojna Jugoslaviji zacnola!

Srbo-Hrvaski pricati san se te prek soside ka nasem bloki zivejo naucil.

Ka se pa Turke tice zdaj so pa tretjic nej pred Dunajom nego se notrik. Dunaj ma 23. Bezirke (Obcine). 15 pa 10 Obcini so prek 50% Turki. Pa Kebab se vec jej kak Mc Donalds!

Naja zanima me ci je se Bush Kebab jo!Jezik

Zvončica petek, 23. junij 2006 ob 19:01

Bush si ga venda sam peceZloba Sploh ne ven kaj toti hempež dela tu v Evropi..naj se gre svojo demokracijo lepo duma.Bogi Amiji ka majo takšega predsednika....čeglih se pitan kakše pameti te so ka so ga opet volili..Avstrijci so ga Haa lepo sprejeli..se mi je dopadnilo

Dejan četrtek, 6. julij 2006 ob 14:27

Bush ne jé kebaba, on preste žere. Zato pa se je skoro zadrgna z eno. Škoda ka se je ne Haha

Jernej četrtek, 6. julij 2006 ob 20:01

Kak to ka Drzava Demokratije velika ZDA lahko lidi brez veze zapere zapor. Kak je primer na Guantanamo!

Deklaracija ot Zdruzene drzave Amerike je dosti koperala ot Deklaracije drugih drzav. Ot stare karatanije ka je te vec sto let vec ne blo.. pa tej stavek!

NAROD DA VLADO PA NAROD JO LAHKO TUDI ZAME!

Pepek z brega četrtek, 6. julij 2006 ob 22:05

To je joko lepo za čüti, samo se meni vidi, ka je zlo žmetno za narediti. Dere so tote pijavice ednok na oblosti, te se jeh ne znebiš več tak zlehkega, da se bronijo z fsemi štiremi, pa še fsi tisti jin pomogajo, keri mojo korist od jih.

Jernej petek, 7. julij 2006 ob 15:17

Proti vetri nemres scati brez ka bi sam moker grato! Tak to je Demokraciji, Kapitalismi, Kraljevini,Kommunismi itd. Bilo ka vsaki posameznik hoce Vlada,Partije,Obcina,Zupan pa koncno tüdi Brüssli (EU). Delajo ka scejo mi smo samo "male mravle na velkem smetisci" Nami drugi recejo ka lahko pa kaj ne.
Politika je k.... samo to je nasa pot Slabo

Pepek z brega petek, 7. julij 2006 ob 15:31

Ven maš praf.
Malega človeka v fsakšen sistemi neše jaše. Eni pač "v imeni ljudstva", drüge je "zvolja narod", tretji so " od bogo poslani", eni so "rojeni" zato ka drUgin virtijo pa krüh režejo...
Samo fseeno se nesmimo samo tak pistiti je....! Či ne drügo jin moremo pod prste glejati. Mogoče pa de le kakši hasek s tega.

Zvončica sobota, 8. julij 2006 ob 00:07

Jas pa glejan na tote stvari tak.Fsakši sistem ki je dela proti malemi človeki je propadna.Samo cajt špila glovno vlogo ka se lidje vsega sranja navolijo pa jin prek pride- te pa se sistem meja.Pa se novi grebatori spokvarijo, te pa gre vse jovo na novo. To je blo tak, pa še bo tak. Samo je žalostno ka zavolo lažlivcov pa egoistov more por generacij malih lidi nasrkati.Ka čokaš, pa čokaš...gda de bojše....pa še v trugi čokaš na toŽalosten
Ve je so Marx, pa Engel pa Lenin tudi ne slabo zamislili sistema. Samo so lidje ki so prišli na oblost vse obrnili na glovo.

Pepek z brega sobota, 8. julij 2006 ob 00:34

Lehko bi se pitali, či sploh mo kakši smisel vlode pa precednike mijovati.

Či dobro preštinderaš, so fsi vglihni. Glejajo samo na svoje riti (s častnimi izjemami) in si ponijo žepe. Mogoče bi bilo bojše, či bi bili stalno eni te isti pri jaslih. Mogoče bi jin penezi prek prišli, pa bi si krez cejt meje jemoli.

Zej pa je veš tak - "Vzemi dokič lehko, da ne veš kak dugo boš meja priliko!"

Za dodajanja objave se prijavite.
Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.