Jernej torek, 18. julij 2006 ob 20:27

Mislo san ga bode se tisti kraj zmiril. Samo viditi ka nej. Arabske drzave z Israelom nemrejo.

Jernej torek, 18. julij 2006 ob 22:41

Zdaj pa majo priliko nafto zdignoti. Cene za bencin pa Dizel so tak grozne!Slabo

Pepek z brega sreda, 19. julij 2006 ob 02:54

Sen ti ne lepo reka, ka si Jugeca küpi?

Jernej sreda, 19. julij 2006 ob 20:59

Ci pa clovek bozi jugec vec trosi kak eden Avto ki ma 110kw-150 Kunjski sil. Jugec ima se fergasera! Zastarela tehnika...sicer mas prav bolse se slabo belati kak dobro peski hoditi!Jezik

Zvončica sreda, 19. julij 2006 ob 22:46

Pej vija sta tak kak izraelci....iz vojne sta začela resno debato o jugeci....No, pa ka mislita o toten sr...i tan doli ? Sen gnes popodne po BBC-ji glejala eden intervju z izraelskin nekšin stricon za varnost...novinar BBC mu je fajn po gepli dova, se mi je joko dopadnilo,oni pa je dale gunja svojo...malo me je spomija na srbske glasnogovornike negda....ISTI ŠTOR..Slabo

MHA sreda, 19. julij 2006 ob 23:55

Ci pa provijo: jugo ne za dugo Haha

Pepek z brega četrtek, 20. julij 2006 ob 00:14

Po mojen je Izrajel mala Amerika.

Radi bi špilali policaje na bližjen vzhodi, pa red delali. Pri ten pa čejo Arapce vičiti demokracije in jin fsiliti svoj način živleja.

Či mene pitate, se nema niše pravice mešati v notranjo politiko kerekoli držove, pa ji fsiljevati neke, česa lidje nečejo (bor večina ne).

Polek toga so Izrajelci praf za praf okupatori. Fso zemlo, kero si lastijo (pa bi si je radi še več) so vzeli Arapcon, ki so tü keko teko mirno živeli, dokič so se ne zahodni politiki v imeni demokracije spotili, pa tü naredili židofsko držovo, ker so pač židje v drügi svetovni vojni pod Hitleron gor pločali.

Resen so trpeli (lehko bi meje, či bi jin "demokratični svet" bole resno pomoga), resen se jin je godila krivica, pa resen so bili nesrečen narod. Samo zavolo toga še so ne bili upravičeni nekoga natirati z zemle, na keri je živja od negda in si tan narediti nove držove.

Zakej pa so se cigoni ne negi naselili pa si držove naredili?

Konec koncof bi židon zahodni politiki lehko dali del svoje zemle, pa bi se nej tan naselili. Zakej so jih glih med Arapce porinoli? Zato ka so pred neven kekimi stoletji tan živeli?

Zvončica četrtek, 20. julij 2006 ob 00:22

Pepek besede si mi iz vüst vzeja.Jas tüdi tak mislin.Samo mi je še vseeno ne jasno kak te toti izraelci lehko takšo sranje vgojajo proti drügin ...ve pa bi mogli to najbole razmiti kak je to hüdo gdere nega mira.Ka pa če je pri jih prišlo do genske spremembe ka so tak borbeno nastrojeni (samoohranitev)?No amerikanci pa so prijih tak glovni (orožje, penezi=...samo mislin ka jih izraelci tüdi več ne bogajo.

Pepek z brega četrtek, 20. julij 2006 ob 00:28

Mi mali lidje veš totih vekih nemo nigdor razmili. Tak kak politike nemo.

Samo, jas zavolo toga hvala bogi po svojen lepo živin.

Zvončica četrtek, 20. julij 2006 ob 00:55

Meni tüdi nič ne fali...dokič ne začnen malo misliti....Me pa grozno prizadene gda vidin po TV ka zavolo enih por bedokov teko lidi more trpeti pa vmirati...fčosih se direkt od žalosti nad ten razjočen.

Pepek z brega četrtek, 20. julij 2006 ob 01:04

Zato pa je negda bilo bole lüšno, da so lidje ne meli televizije, pa so se ne teko sikerali.

Zvončica četrtek, 20. julij 2006 ob 01:16

To sen že tak našemi provila ka na TV drügo ne delajo kak reklame vrtijo ka se ti zmeša (no, jaz jih že eno leto nesen glejala)drügo pa same nevole kriminal pa politične lumparije razlogajo.Zakaj nebi med poročilami por pozitivnih stvari pokozali pa povedali?Ve se godijo-samo navodnin liden....

Pepek z brega četrtek, 20. julij 2006 ob 01:25

So medijsko premalo zanimivi.
Či do po televiziji povedali, ka se je Pepek sprdna, do se gledalci zgrožali, pa jih vün zašinfali, Rekli bodo, ka so vulgarni, brezvezni, pokvarjeni...
Či pa do povedali, ka se je sprdna Buš, Janša, Rupel..., pa de to novica dneva. fsi gledalci do šteli viditi pa čüti še ponovitef totega plemenitega dejanja.
To je to.

Jernej četrtek, 20. julij 2006 ob 22:12

Pepek z brega je napisal/a:
Po mojen je Izrajel mala Amerika.

Radi bi špilali policaje na bližjen vzhodi, pa red delali.

[i] TÜ PA TI MOREM PRAV DATI!!!

Jernej petek, 21. julij 2006 ob 19:40

no kje so zdaj druzeni narod? (vereinten nationen)Hud

Zvončica sobota, 22. julij 2006 ob 00:36

V tork bode oddaja na SLO1 glih na toto našo temo...mater smo napredni...če bi keri hteja glejati kaj do sküp spravili.

Zvončica sobota, 5. avgust 2006 ob 00:17

Sen čitala v Večeri ka so meli Izraelci že leta 1905 apetite po toten falati libanonskaga ozemlja, pa še sploh o jihovi držovi ne blo guča...nekak mi vse bole naprej pridejo kak Srbi svoj cajt...dokič so jin ne grebena zravnali(ka se razmimo v glovnen mislin pr ten na vodilne bedoke, ne na komplet narod)..

Jernej četrtek, 10. avgust 2006 ob 20:39

Ja samo Israeli ZDA pomaga!

Zvončica petek, 11. avgust 2006 ob 23:21

Kon pa misliš ka so židje v glovnen zbežovali gda jih je Dolfek lovija?Ka pa misliš gdo zej precik virti v Ameriki?

MHA četrtek, 17. avgust 2006 ob 15:52

Zej pa te je ali skoro mir tan doli.

Za dodajanja objave se prijavite.
Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.