Ivek četrtek, 23. april 2009 ob 21:07

ex sergeant.
Bilo bi dobro, či bi pogledna kaj je to blog. To je ne reklama za tvojo knigo. Pa brez zamere, malo si pogledni, moš na spletaji dosti razlag o ten.

Fajn se mej pa tüdi drüge knige štej.

Ex Sergent četrtek, 23. april 2009 ob 21:28

Hvala za opozorilo. Zraven tega pa je blog tudi zato, da drugim poveš kaj meniš in se svobodno izražaš oz. kaj se dogaja. In danes je svetovni dan knjige, kjer sem omenil, da je knjiga (pa čeprav je moja) BORCI BREZ PRETEKLOSTI bestseller.

Kar se pa tiče knjig in branja, pa ne vem od kod ti ideja, da jaz ne berem knjig... Zato si bom dovolil, ker si si ti tudi, da se držiš pravila, da ne ocenjuj, še manj pa podcenjuj ljudi, ki jih ne poznaš. OK?

Na zadnje urejal: Ex Sergent, dne: četrtek, 23. april 2009 ob 21:31

Dejan petek, 24. april 2009 ob 13:44

No, vidin, ka je toti zapis med ten že bija zbrisani.
Pa či smo že pri ten, še omenimo pravila glede pisaja bloga, ki so napisana že od vsega začetka:

V blogu je prepovedano promoviranje podjetja ali storitve. V blog vpisujte samo svoje poglede na dotično temo in ne prepisujte člankov, katerih niste avtor sami. Za promocijo podjetja in storitev uporabite vpis v male oglase ali poslovni imenik. Vsi vpisi v blog, ki kršijo ta pravila, bodo odstranjeni.
Pri temah ter objavah na forumu, blogu, oglasih, komentarjih in drugih izraznih sredstvih ne pišite besedila z VELIKIMI črkami. Velike črke pomenijo kričanje, zato se držite internetnega bontona.

Za dodajanja objave se prijavite.
Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.