Zvončica sobota, 30. september 2006 ob 23:35

Zaj so te v Lublani končno najšli nekšo fliko zemle ke do si lehko muslimani svojo ðamijo postavili.Meni se to vidi vredi ka do lehko hodili to nekan molit tak kak se to spodobi(pa ne po sobah pa telovadnicah).Ka mislite?

MHA nedelja, 1. oktober 2006 ob 00:29

Ka ja ven, to mi je glih ne neven kak po voliHm

Pepek z brega nedelja, 1. oktober 2006 ob 14:39

Jas sen tüdi za to, ka se muslimanon omogoči normalno versko živleje. Či bi šli vün račünit, keko katolikof (pa to tistih tiprovih, ne ovih kere cerkef šteje za katolike) pride na eno katoliško cerkef, ki jih momo v Sloveniji ne ven keko (ven je dobro ka je momo), bi po moje prišli do izračüna, ka bi mogli postaviti eno por ðamij, ka bi bili muslimani enakopravni katolikon.

kobreti ponedeljek, 2. oktober 2006 ob 09:40

Jas tudi mislin ka je cajt ka se postovi đamija,pa to v Loblani.Če so si že toti močvirniki vse drugo prilastili naj še te mojo tudi ðamijoJezik Vačik pa de to te ena nova znamenitost v prestolnici.Sicer pa jih je tak ali tak teško bilou glejati kak so se gužvali po telovadnicah pa eni drugin fuzetle vohaliSlabo ,najbole je vendar of Nasmeh keri je v prvi vrsti,ka nema nikoga pred sebof.V novi ðamiji pa de te vendar več placa?

D. Nema veze ponedeljek, 2. oktober 2006 ob 15:33

Praf moš Kobreti-to de itak znamenitost-še jaz bon ša pogledna ko bo!!! Samo ka se nedo kregali!Gor

Jernej ponedeljek, 2. oktober 2006 ob 20:04

Ge san se za to ka bi lejko meli muslimani damijo v ljublani!Priklon ...samo ci nedo "agresivno" sirili svojo vero.

Dejan torek, 3. oktober 2006 ob 00:37

Nej naredijo đamijo na ljubljansken Barji. Bomo meli še večjo znamenitost. Tonečo đamijo. V enen mesci de pod zemlo Haha
Zej so pa meli molitve v Hali Tivoli. Hala Tivoli preberte nazej --> I Lov It Alah Haha Priklon

Jernej torek, 3. oktober 2006 ob 20:55

Edino da je ramadan je malo bole glasno!Mislec

Zvončica petek, 6. oktober 2006 ob 20:25

Ej Dejan svaka ti čast kak si to pogruntaAplavz Aplavz Glede agresije muslimanov pa si mislin tak...ka so nas ZDA pa jeni ritolizniki že tak medijsko znapumpali ka se že pri besedi trznemo(no, jaz ali ne).Ve pa so že leta pa leta med nami pa smo vsi O.K.Glih tak kak v cerkvi tak maš pri jih skupino ki je bole popadljiva pa krvoločna...kaj češ, ve pa jin če že fsakši icek virtiti.

Jernej sreda, 24. januar 2007 ob 19:38

Ka bode zdaj Damija v Ljublani?..ali ne?

Jernej sreda, 24. januar 2007 ob 19:42

Turciji nesmijo Kristjanske cerkve zvoniti nej pred meso..nikoli pac! Tak nesmijo Damije ali Moseje na Dunaji meti ovega gori ka se dere na türeni! Alah!!!!Priklon

Zvončica nedelja, 28. januar 2007 ob 00:50

Mislin ka se nigi v EU nesmijo dreti z minareta, lehko mo mi prvi ke de kričaje dovoleno.....ka smo strašno multikulturalno razvitiPisk

Dejan četrtek, 11. december 2008 ob 23:57

Zej je opet tota zadeva grotala aktualna. Lehko se zgodi, ka mo meli celo referendum o ten. Sen slučejno malo trenja polükna pa je glih tota tema bila. Zej se je šlo bole za to - minaret - ja/ne. Meni se zdi pošteno, ka dobijo nekši dostojen objekt, ka do pač molili notri, samo totega 40 metrskega minareta ne bi glih trebalo biti. Nekak to ne paše k nan. Ka pa vi mislite?

Nela petek, 12. december 2008 ob 00:32

Jaz nimam nic proti, nej jo naredijo, ka do meli lidje ki za moliti, ce mojo ze volo pa potrebo po ten, samo je pa pretirano, ka bi zej to moglo biti tak na veko. Totalno pretirovaje. Mislec

Zvončica petek, 12. december 2008 ob 00:56

Nej jo že enkrot končno postovijo ka de konec s ten. Malo sen z eno vüho trenja poslüšala pa mi je bilo že direkt malo slabo polek plitkosti Jelinčiča pa onega ljubljanskega predlagatela za referendum....to sta dvo strašno omejena človeka za moje pojme. Je pa eden (ne ven keri da sen samo poslüšala na daleč) pametno ugotovja zakej se ob toten pitaji stalno v ospredje nestrpnost devle....meni se tüdi vidi ka je zodja leta že za vse kej se ne strinjaš z "posebneži" v naši družbi na programi tota beseda. Se mi ne zdi vredi. Lehko mon drgačno mnenje od večine pa še to ne pomeni nestrpnosti - si pač isto stvor na drügi nančin predstovlaš ki pa ne izklučÜvle vsega ad acta. Ka pa se višine minareta tiče pa mislin ka nede tak visok ka še to nejč neso načrtovali - more pa biti tak ka je v skladi z okolico.

Makaveli petek, 12. december 2008 ob 01:07

jaz pa sen proti.totalno.saj spoštuvlen musliče, samo ko pa so med jimi fanatiki.pa naj se to v slovenijo navleče, te pa je tak konec.
to ke toti muslimanski fanatiki delajo s totimi napadi pa neko versko vojno...pizda, saj so ble tote krščanske vojne por stoletij nazej ne pa zaj ko bi mogla biti druzba civilizirana te pa oni furajo neke verske vojne.primitivci totalni! ce bi blo po moje bi vse tan doli v luft spusta. ker to nede nikoli mira.ki toti bumbari vzagajajo svojo deco od malih nog ka so hudi na druge.

pa naj zej en omeni ameriko uuu oni tudi kolejo doli nedužne

doli je "vojna" tan hmirajo nedužni, doli če bomba podne na nekan med bloke pa hmerjejo civilisti, saj so bogi. se mi smilijo al tak je v vojni. ne pa ka igraš zahrbtnega pa tan neke bombe nastovlaš pa koleš folk....


če bi bli civilizirani toti musliči bi razmja bi bija za toto đamijo...zaj pa nimajo šanse

Dejan petek, 12. december 2008 ob 01:09

Minaret bi nej bija sprva višji, okrog 45 metrov, potli so zmenjšali na 40 metrov in teko bi nej bija, či bode. Pa to bi bija nekši celi center, z blokon, telovadnico, igrišči, restavracijo, muzejon, knjižnico, ... Štükaja pa je tak blo že dosti, že glede lokacije, zej še to, tak ka sploh pitaje gda de tota đamija sploh stola.

Zvončica petek, 12. december 2008 ob 01:18

Zej si mi pa pritisk zdigna....glih takše finte skoro je gnes Jelinčič kvasja. V SLO so muslimani bili že za storo Jugo, po 2. vojni jih je prišlo iz v glovnen Bosne še več....toti lidje so fčistark vklopleni v našo družbo pa navode, večina jih je rojenih v SLO. gučijo slovensko....tak ka jih ne razločiš od ostalih. To je drÜgi tip muslimanov kak je v večini EU ke se stalno priselüvlejo iz arabskih idr. držov pa s soboj nosijo tisti tip izražaja vere, navod itd. ka so ga bili vajeni. Fallacijeva je stroh pred totimi lepo opisala v eni knjigi kak se jih italjoni itd. bojijo ka se vrinja muslimanski stil v vse pore družbe pa ka so zaščiteni kak kočevski medvedi. Naši muslimani so naši pa amen in nemajo nič razen Korana skupnega z ostalimi. So nekaj fčist posebnega v pozitivnen smisli. Tak ka jih nemreš primerjati s teroristi itd......končno pa tüdi teroristi neso sami sebe naredli ......pa ne za zabavo. Treba stvari malo širše poglednoti, iz več vidikov.....pa seveda informirani moreš biti o ten. Ne tak na pamet.

Dejan petek, 12. december 2008 ob 01:26

Ja to je glih tak stereotipno, ka je musliman takoj že terorist. To je seveda bedarija. Tak po ameriško bol. Vse ke je malo drgačno, treba poklati. Verske fanatike moš v vseh verah. Kej se je fse v imeni cerkve delalo...

MHA petek, 12. december 2008 ob 01:46

Hja, nej si jo postovijo, ka de že resen ednok mir s ten. Pa nej jo v nekših normalnih merah postovijo, ne pa z nekšimi 40-timi metri. Hjooj Pa ki je Dejan napisa ke bi nej fse mela tota đamija, vepa či ovi mislijo celo mesto spovati? Hjooj



Za dodajanja objave se prijavite.
Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.