D. Nema veze sreda, 11. oktober 2006 ob 12:48

Predstavnik severnokorejskega zunanjega ministrstva je izjavil, da je Severna Koreja pripravljena tako na dialog kot na konfrontacijo.
Tamkajšnje oblasti so še sporočile, da pritisk ZDA razumejo kot vojno napoved in zagrozile z uporabo fizične sile.
Nek neimenovani severnokorejski predstavnik je v Pekingu še pred izjavo zunanjega ministra povedal, da bo Severna Koreja morebitno uvedbo sankcij, s katerimi naj bi državo kaznovali zaradi jedrskega poskusa, razumela kot "vojno napoved". "Če bodo uvedli sankcije v celoti, bomo to imeli za vojno napoved," je dejal.
Ameriška državna sekretarka Condoleezza Rice pa je zatrdila, da ZDA ne nameravajo napasti Severne Koreje. "Predsednik George Bush je Severnokorejcem povedal, da ZDA ne nameravajo napasti Severne Koreje. Tako, da imajo zagotovila. Ne vem, kaj več bi še hoteli," je dejala Riceova.

Drugi jedrski poskus?

Japonska javna televizija NHK je poročala, da je Severna Koreja izvedla drugi jedrski poskus, vendar so južnokorejski predstavniki nemudoma zanikali to novico. "Doslej nismo zaznali nobenih seizmičnih aktivnosti," je dejal tiskovni predstavnik urada južnokorejskega predsednika.V Washingtonu pa je tiskovni predstavnik sveta za nacionalno varnost dejal, da ZDA ne morejo potrditi morebitnega drugega jedrskega poskusa Severne Koreje, so pa zaznali tresenje tal na severnojaponski obali.
Severna Koreja je medtem sporočila, da so njeni nadaljnji jedrski poskusi odvisni od ameriške politike. Če bodo ZDA preklicale finančne sankcije, smo se pripravljeni pogajati, je dodal namestnik predsednika Kim Jong Nam.

Čudno ka še sploh lehko dihamo na toten sveti!!!

Jok Jok Jok Slabo Slabo Slabo

MHA sreda, 11. oktober 2006 ob 13:28

Banda lopofska, tak dugo do se špilali ka de prišlo do nesreče Hud te pa de po celi svet najeba. Jaz ali ne ven ka jih je ne Černobil spametüva. Pa tak ali tak se sevaje že pozna na korejcih Haa

D. Nema veze sreda, 11. oktober 2006 ob 15:09

Kakšne nesreče???-Zej so že eno sprobali-to je katastrofa!!! Tak to je ko posameznik vodi in odloča kej bo pa kak bo-narod pa ima ka je tiho!-To je betežno ke se vse dogaja po sveti-ne ven kak bi poimenuva toto kügo??? Zid Zid Zid

Zvončica sobota, 21. oktober 2006 ob 00:07

Toti folk pa je glih takši kak da bi kakše navrete lutke gleja...Huh možgone mojo že tak generacijsko pa genetsko oprone ka tak funkcionerajo (kak bi mi glih tak skorok lehko)...če pa jih nihče ne šmirgla te pa se s ten lehko vün mečejo....prokleti politiki zagamaniZloba Zloba Zloba ka pa je te Bušek toga ne moga zvohati če pa ovačik ve kekokrot gre Osama na šekret....BandaSlabo Haa

Za dodajanja objave se prijavite.
Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.