MHA sobota, 8. januar 2011 ob 17:34

Na vrsti je Italija - z neba padajo poginule grlice

Ravenna - MMC RTV SLO

Po Arkansasu, Teksasu, Švedski in Novi Zelandiji o skrivnostnem množičnem poginu ptic poročajo tudi iz Ravenne v Italiji, kjer je z neba padlo več kot tisoč grlic.

V zadnjih petih dneh so v okolici Ravenne opazili več kot tisoč poginulih ptic, predvsem grlic, nekaj pa je bilo tudi golobov, zato strokovnjaki že preučujejo, kaj bi bil lahko vzrok. Samo v petek so pobrali okoli 300 trupel. Vse živali so imele modro liso na kljunih, kar bi bil lahko znak za zastrupitev ali pomanjkanje kisika, zaradi česar ptice izgubijo orientacijo.

V zadnjih dneh o podobnih primerih - ne gre le za ptice, ampak tudi za nekaj milijonov poginulih rib, ki so jih našli ob obalah rek in jezer - poročajo z različnih koncev sveta. Začelo se je v ZDA, nato pa so mrtve ptice padale z neba tudi v Evropi. Na Švedskem so opazili 50 poginulih kavk, v Italiji pa, kot rečeno, več kot tisoč grlic, kar je za zdaj največje število mrtvih ptic v Evropi.

Izsledki znani v prihodnjih dneh
Večino trupel so našli v okolici industrijskih objektov v mestu Faenza, nekaj pa tudi v samem središču mesta, ki leži v bližini Ravenne. "Upajmo, da gre za zastrupitev ali bolezen, saj bi se s tem lažje spoprijeli kot z ugotovitvijo, da je to napoved konca sveta," je zapisal neki krajevni časopis.

Nihče si ne upa z gotovostjo zatrditi, kaj se dogaja s ptiči v zadnjih dneh, Italijani pa izsledke preiskav pričakujejo v ponedeljek.


Po Arkansase, Teksase, Švedski in Novi Zelandiji, so še ze v Italiji ptice pale z neba. Ke se dogaja? Eni fest namigovlejo na kunec sfeta, drügi o nekših tejnih vlodnih poiskusih, tretji pa ka je to normalno. Mislec

Dejan sobota, 8. januar 2011 ob 18:18

To Američoni opet neke v lüfti mešajo, ka bi kakšo gripo št. 229188213 vün spravili. Že dugo se o ten guči, ka se vreme uporabla kak orožje, ke te veš ke toti mešajo po lüfti s totimi chemtraili pa ostalin s*anjon.

Počokej ka WikiLeaks kej objovi Hehe

MHA sobota, 8. januar 2011 ob 19:17

To bi tüdi znalo biti za po kakšo novo gripo, ka do te po s cepivon slüžili Jaaa

karantanija sobota, 8. januar 2011 ob 21:01

Marse kere ftič je že "dol" opa, pa ne zavolo gripe Hahaha

Ivek sobota, 8. januar 2011 ob 22:02

Mislin, ka je f tisten ká je napisa Dejan dosti resnice Se spotite afere s vraničnin prisadon f Ameriki. Te so zdignoli kontrolo lidi duma pa na aerodromih. Te so prišle nore krave, no nore küre, pa so malo zapremzali EU, Kitajce no Indijce. Te hodijo nekše gripe, ki gda glovni tabletari odojo, ká so šteli, hejajo some ot sebe. Te vsake teko cajta najdejo nekšega terorista, pa Al Kajdo pa opet čejo meti podatke o lideh. Te so novembra napovedali teroriste do konca jenara, ka zaj Angleži neke norejejo. Pitaje je kak vejo, ka do teroristi ordinerali glih do konca jenara? Opet de izgovor , ka morti toti ftiči doj koplejo zavolo teroristof! Zato treba meti še vekšo kontrolo nat fsemi lidmi. Pomalen nan do pot kožo devali čipe, kopija pa de f Ameriki, samo ne f OZN.

Zvončica nedelja, 9. januar 2011 ob 00:26

Svinjarija je kej se godi....kak sen to vidla sen pomislila ka opet nekšo novo orožje sprobovlejo....se ve keri ne? Pa ka znanstveniki ne bi znali od česa so ftiči hmrli tüdi ne vervlen...vse se ve, samo penezi vse vüsta zapopajo...dobro ka momo totega Juliena ne? Banda kapitalistična nikdor sita penez...pa oblasti. Preša

Dejan nedelja, 9. januar 2011 ob 01:34

Ja 2012 prihaja, to je to Hahaha Hjooj

Filmi, ki jim znanstveniki namenijo le pomilujoč nasmešek

MHA nedelja, 9. januar 2011 ob 13:12

San toti film je ne slab, čiglih je redno fantaziski. Tako

TUNČEK nedelja, 9. januar 2011 ob 18:40

To ke je fčosik bila znanstvena fantastika v filmih, se zej dogoja v resnici.

Virus HIV napoda samo določene limfocite (T4) in to tiste ke so nadzorni za obrambo. Mo devet ovojnic in na fsoki posebno gensko strukturo in je popunoma drgočišen ot drügih virusov - sumi se, ke so ga Amerikonci napravili v laboratoriji. Cepiva za jega nede mogoče napraviti, ke se preveč hitro gensko spremija.

Corona virus SARS se je pojava naenkrat in je nevaren v glovnen za Azijjce - ke je to samo naklučje ali kaj - opet laboratorij !?

Nova gripa - H1N1 virus prašičje gripe je bila veka manipulacija. Za totoj gripoj je mrlo okoli 1000 lidi po celen sveti, za navodnoj gripoj pa samo v Ameriki okoli 300 000. Ge je tü logika, ge je tü pandemija !?
Španska gripa - 1918-1919 je pomorila cca 40 miljonov lidi, eni celo provijo da do okoli 100 miljonof. Šteje se jo za najvekšo pandemijo nasploh. In vete keri virus jo je povzroča : H1N1 virus prašičje gripe !!! In zej so nas forbali, ke je to nova gripa !!!
Lidje so se cepili in ne bres posledic, eni so ostali teški invalidi zavolo cepleja. Lidje so jemoli TAMIFLU tablete, ke so sploh ne zdravilo proti gripi, vzdignile bi naj splošno otpornost - najbrš samo v knigah, se je klinično to ne dokozano. Fse držove so šle na limance in se ceple, razen Polske, ge so mikrobiologi rekli bobi bob in so cepiva ne küpli. Bravo Poloki !

Fsi vemo, ke je fse v hroni, polek konzervansof, stabilizatorof, aditivof... na žalost tüdi prostaglandinof, ke človeka zasvojijo in potli grota odvisen ot tiste hrone ali pijače in še bi lehko naštevali...

Za fsen ten pa stojijo veke korporacije, veke držove in politika. Kej fse delajo v ozadji lidi, se teško kaj ve, sigurno pa ne nič dobrega !

Kej se dogoja po sveti, samo dela lidi prestrošene in potli iščejo tolažbo opet pri inštitucijah držove - penezi se po vrtijo...

Se je neke male nevarnosti, da trči komet Apophis z zemloj, leta 2029, samo to je mala verjetnost napram Apokalipsi, ke jo momo že zaj na zemli in jo delajo tisti, ke jin je zlo malo za naš planet, toti svet z fsen lepin, grdin, dobrin in slabim...

Dosta toga, ke se nan dogoja : pregrevanje planeta, El Ninjo, poplove, zemelski plazovi... bi se dalo popraviti, če bi kumi ot ovih, ke čejo vlodati s sveton bilo kaj do totega sveto. To ka pa eksperimenterajo po laboratorijih ali pa o kakših NLPjih, če sploh opstojajo, ne dojo nič vün, pa je čista svinjarija !

Zato še enkrat povdorin : Apokalipsa se dogoja tü na zemli in nan in mislin, ke je zemelski proizvod norih glof posameznikof. Tiste apokalipse is vesollja in kunci sveto se pojovlajo na intervole stotine miljonof let in se jih ne bojmo, bojmo ne norlokof, ke čejo obvladovati svet !!!

Pepek z brega nedelja, 9. januar 2011 ob 22:16

Mislec Mislec Mislec
Tak se reče.... klobük doj Tunček... To ja

Dejan ponedeljek, 10. januar 2011 ob 00:02

Ja tak je Tunček. Sej gnesden vse temelji na farmaciji, nafti pa vojski. Tü se penezi obročajo, tü se na veko slüži. Vsake teko cejta more vün priti kakša "nova gripa", ka lidi prestroši, ka množično derejo v lekarne po tablete pa cepivo. Nan so tüdi podturili ne ven keko totega cepiva, ki mu je tak rok preteka.

Že negda bi se recimo avti lehko vozili na kakšno drügo alternativno gorivo ali energijo, ampak so naftni lobiji preveki, ka bi se to zgodilo v bližnji prihodnosti, to bi bila preveka zgüba za tote naftne bogove. Isto je z orožjon. Vsake teko cejta si treba nejti nekšo vojno žarišče, kon se oskrbüvle lidi z orožjon. Či pa žarišča nega, te pa ga pač naredijo.

Živimo pač v takšnen sveti, ge smo samo lutke, nitke pa držijo toti svetovni glavori.

Pa tüdi takšne stvari treba napihniti kak je bija Y2K pa zej 2012, na ten se tüdi fejn slüži.

Ivek ponedeljek, 10. januar 2011 ob 07:08

To paše polek k že rečenemu. Šparajo se stori gifti, pa kcoj delajo novi.
Spletna stran Wikileaks je objavila zaupne depeše iz ameriških diplomatskih arhivov, ki razkrivajo močne pritiske Washingtona, naj države Evropske unije (EU) podprejo uvedbo gensko spremenjene hrane na njihove trge. Ameriška vlada je tako prek tesnega sodelovanja s Španijo poskusila prepričati Unijo, naj ne poostri biotehničnih zakonov.
Prav tako je ameriški veleposlanik v Parizu Craig Stapleton, prijatelj in poslovni partner nekdanjega ameriškega predsednika Georgea Busha, leta 2007 ameriški vladi predlagal, naj sestavi seznam držav, ki nasprotujejo gensko spremenjenim organizmom (GSO), potem pa tako največje nasprotnice GSO kot Unijo kaznuje s trgovinsko vojno.
Iz drugih nedavno objavljenih zaupnih depeš je razvidno, da so ameriški diplomati GSO po svetu skušali uveljaviti kot strateško in ekonomsko nujo. V svojih prizadevanjih so še posebno pritisnili na Vatikan, saj imajo katoliški škofje v svetu, predvsem pa v državah v razvoju, velik vpliv.
Dnevnik 10. 01. 2010

jozejuz ponedeljek, 29. april 2013 ob 17:58

Zadnje čase se veliko govori o tem GSO. Veliko se trdi, da so ti gensko spremenjeni organizmi že itak povsod in da naj bi povzročali razne bolezni oziroma bodo imeli vpliv na naše potomce, saj naj bi povzročali raka in neplodnost. Nekdo se spet igra z naravo.

Dejan nedelja, 5. maj 2013 ob 10:41

Dere v trgovini vidiš olüplene banane, ki so zapakirane v plastiko, te veš, ka je apokalipsa blizi...

http://banoosh.com/blog/2013/05/04/pre-peeled-re-wrapped-bananas-are-the-most-wasteful-sign-of-the-apocalypse-yet/

Ivek nedelja, 5. maj 2013 ob 18:09

Nekdaj naj bi bili štirje jahači apokalipse. Sedaj jih je več.

Veliki trojček jahačev s sedežem v ZDA
WTO-svetovna trgovinska organizacija
IMF – mednarodni denarni sklad
IBRD-mednarodna banka za razvoj

»Demokratični« sporazumi« in skupine na področju javnih uslug:
V okvirju administraciji EU deluje »Odbor 133« o katerem se redkokdaj kaj sliši. V njem skupaj delujejo vodilni birokrati EU in predstavniki (lobisti) koncernov in skupaj pripravljajo pomembne odločitve, ki jih v obliki usmeritev in pogodb demokratično sprejema Parlament EU, izvajajo pa predvsem revne članice EU.

UNICE –združenje industrialcev Evrope
ESF- evropski forum koncernov za javne usluge (voda, komunala, šolstvo, banke)
TABD- skupina za čezatlantski poslovni dialog

GATS – sporazumi v okvirju WTO, ki vsebujejo interese multinacionalk za liberalizacijo in globalno privatizacijo upravljanja s hrano, vodo, komunalo, transportom, energetiko.
Najpomembnejši za GSO in posredno za hrano je Monsanto (ZDA)
Privatizacija voda in enrgetike: koncerni RWE (Nemčija), Bechtel, (ZDA) Suez,Veolia(FR)

Lizbonska pogodba EU je pravni okvir v katerem so zajeti interesi jahačev za nemoteno liberalizacijo in privatizacijo.

Parlament EU sprejema navodila in usmeritve preko katerih se uveljavlja volja jahačev in izvaja finančni kolonializem ter novodobno suženjstvo ljudstev in držav, ki nimajo konjev.

I-ha-ha!

MHA ponedeljek, 6. maj 2013 ob 13:11

Dejan je napisal/a:
Dere v trgovini vidiš olüplene banane, ki so zapakirane v plastiko, te veš, ka je apokalipsa blizi...

http://banoosh.com/blog/2013/05/04/pre-peeled-re-wrapped-bananas-are-the-most-wasteful-sign-of-the-apocalypse-yet/




Ha ha ha adijo ne. Oluplene,zake? Ka te ne smetiš okoli? Hjooj

jozejuz sreda, 21. avgust 2013 ob 08:01

http://www.zurnal24.si/prihaja-supermutirana-koruza-clanek-202934
Tudi uradno smo gotovi, če se to zgodi.

Ivek sreda, 21. avgust 2013 ob 16:16

Monsanto bode zrihta!

Ka nemo mutirani, pač pa muteci.

Brüseljski politiki ne vejo, kaj je "mutec".

So že dugo debelo pločani muteci.

Za dodajanja objave se prijavite.
Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.