gorgona torek, 13. december 2011 ob 09:43

tak kak si reka tunček...to je pomožni jelinčič,obo mota že zlejnane teme,upma kac spredvidijo volilci njegove namere...

zobl torek, 13. december 2011 ob 10:27

TUNČEK je napisal/a:
Zlo zanimivo, malo vdoriš po JJ lideri fseh nedužnih in pravičnih pa že letijo minusi.
Se vidi, da mo dosta zaveznikof, ke bronijo jegovo linijo, ke vodi v propast in dela dvo tobora v toti že zlo bogi in obobužani držovi.

Bravo potporniki !!!
Vuuhuu Vuuhuu Vuuhuu


Ma jaz ne bronin Ivana Janše, ka se razmimo Nasmeh
Samo sen človeki proba nekak argumentirano odgovoriti, čeprav je to težko ker je napisal prosti spis.

zobl torek, 13. december 2011 ob 10:27

Ivek je napisal/a:
Eh, Zobl! Kaj se montraš s "lotmershkin"? To ti je tak, kak či bi glühemi guča , slepemu koza, pa "lotmershkemi" dopovedova. Tudi zodji otstavek jegove šrajbarije je teško razmiti kak prijatelski guč. Kaj ga brigajo duge jajnke muslimank? Kda sen bija mali je f Prlekiji dosti žensk nosilo jajnke do gležjof pa robec na glovi. Pa zgodovino "lotmereshki" ne pozna dobro, drgačik bi zna kdo pa zake je ša na križarske vojne, s izgovoron, ka treba muslimanon vzeti Jezusof grob, či glih uni mojo Jezusa(Iso) za svojega preroka, glih tak kak Mohameda. Pa tüdi to bi zna, ka so Türki bili na Balkani 500 let, pa še zaj po Srbiji, Bosni no Hrvatski stojijo vse pravoslavne pa krščajnske cerkve no samostani, ki so bili tan gda so Türki prišli. Eni drügin so jih začeli na Balkani podirati ot 1991 naprej, pa še tü so bili bole gajzni katoliki no pravoslafci, ki so oboji kristjani. Tejko o nestrpnosti muslimanof, pa o ten, ka "lotmershki" ne ve kaj je sovražni guč. Ne gre za to, či se sovraštvo lehko dokože s zakonon, pač pa gre zato, kaj se če s gučon povedati.

Is Iraka. Za cajta Huseina so v Iraki ne pregojali kristjanof, cilo jegof zunanji minister je bija kristjan. Pregojajo jih zaj zavolo tega, kaj je ameriški vojska naredila Iraki. Amerika pa se v muslimansken sveti šteje kak zahodna, to je katoliška držova.



Ne ven če tota oznaka 21 pri lotmershken ne označuvle jegovo starost.
Največji nestrpneži v zgodovini so bili kristjani, pa največ dreka so zamešali z svojimi križarskimi pohodi Nasmeh
Ja dolgoletni Husseinov zunanji minister je bil katolik, mislim da mu je blo ime Tarik Aziz.

đoužek torek, 13. december 2011 ob 11:07

Bog nas obvarej JJ in ZJ, ka navadnim lidem ne pod enim, ne pod drugim nam ni bilo in
nam ne bo lepo.
... pa upam, da s tem ne širim sovražnega govora. Mislec

Ivek sreda, 21. december 2011 ob 16:51

Nova - stora koalicija se v DZ že kože: SDS, Virant, SLS, NSi, Desus. Mo vidli či sen trufa.

iTux sreda, 21. december 2011 ob 17:09

Ivek je napisal/a:
Nova - stora koalicija se v DZ že kože: SDS, Virant, SLS, NSi, Desus. Mo vidli či sen trufa.

nesi trufa, koze se samo glede predloga za predsednika DZ, v keko je sploh to resen ke mediji gucijo, glede na to, ka nisce od nastetih neje nic poveda je zaenkrat ne res!

iTux sreda, 21. december 2011 ob 17:30

49 glasov de doba dr. Virant samo ce de jajo desneme trojcke reka ka nej glasuvlejo za jega, ce bi pa jajo bija prisoten bi pa jih 50. 5 do de iPad svoje poveda Hahaha

zobl sreda, 21. december 2011 ob 20:14

Ivek je napisal/a:
Nova - stora koalicija se v DZ že kože: SDS, Virant, SLS, NSi, Desus. Mo vidli či sen trufa.

Jap, tako je Nasmeh

Zvončica sreda, 21. december 2011 ob 22:30

Jaz sen nad vlodo pa vsemi ka se bavijo s politiko obupala.....totalno....ne razmin več lidi...nekaj rušimo ka je ne vredik pa opet iste face gor sprovimo...politiki pa so politiki samo za sebe pa svoje lidi...no, edino Židana bi izvzela...

Ivek četrtek, 22. december 2011 ob 07:46

iTux, 100% sen trufa. Mo vidli či bom trufa za naprej.
Janković je Viranti no Erjavci ponüdja mesto pretsednika DZ, obo sta se zanimala, samo sta ne prjela. Pahor pa se je zlaga, reka je, ka ga to ne zanima. Zato je Janković bija prisiljeni dati svojo kandidatko. Te pa si je Pahor premisla, kaj je po pokozalo, ka un nema kompasa, ka nebi preveč reka.
Kak ste vidli je Janša pa jegovi javno ne reka nič, uni so delali pot mizo. Či poglednemo še SLS, ge na Žerjava prtiskovlejo župoni, ki jih vodi ot SDS pottekleni Pukšič, se Janković nema več skun pogučovati no dogučovati. Či pa bi se s totimi kaj doguča, tak nebi držalo.
Mislin, ka Janković nede sestavja vlode, či pa bo, de zanić. Či de jo sestovlala SDS bodo delali pomalen, tak kak kača žere žabo. Neje obvezno, ka de Janša, lehko bode postavja lutko.

TUNČEK četrtek, 22. december 2011 ob 09:28

Zej se je vidlo, kak zadeva nede funkcionerala, mogoče de resen grotala desna koalicija, ke pa tüdi nede dugo loufala. Hehe

iTux četrtek, 22. december 2011 ob 11:07

Ivek, se je blo pricakovati neke taksega, ki bi se vace glasovanje lehko vleklo v nedogled. Je pa Virant omenija tude moznost ka kasneje odstopi. Osebno pa ne vervlen ka bi koalicijo naslednja 4 leta lehko tvorile stranke, ki so ga podprle, ki bi prej ali slej negi pocilo, ce ne drugje pri Kahle.

Ivek torek, 27. december 2011 ob 22:55

Glejan tote strankarske hondlare, ki provijo, mi smo za to ka mandat dobi Janković, nemo pa ga potšprajcali, zato, ki smo za demokracijo.
Kak keri, provijo ka so za tehnično vlodo, vlodo narodne enotnosti no vlodo ustavne večine. Se mi vidi, ka čejo meti nekšo dosti vlod, či pa bole preštinderan, bi dobra vloda trebala biti fse to. Najbole pa me boli to, ka se uni pogučovlejo, no pot mizoj dogučovlejo o vsen drügen, kak o Sloveniji. Ste zodje cajte f degmaji za koalicije čüli besedo želja no dobro državlonof Slovenije. Ne, samo čuješ, kak mo proti, kaj nemo, koga priznamo al ga nemo potšprajcali, kaj nečemo, kaj spoh nemre biti, pa tak dale.
Zgleja, ka nücamo še ene volitve, ki do dale takšega mand(dikt)atara, ki de doba ustavno večino glasof, ka mu strankarski hondlari nedo mogli nič. Samo tüdi narod mu nede moga nič. Za narod se priten nede nič mejalo, na volitvah je reka svojo, zaj pa nema več kaj gučati. Ka se razmimo, jas si mislin, ka je neje Janaković rešitef, je pa zgleja najbliže nekši strokovni vlodi, ki ji Virant reče tehnična.Tisti, ki se grejo referendume pa lovijo f kalni vodi »slovenske demokracije«. Morti pa de vlodo prevzeja Virant, na kunci pa de heja kak Pahor. Dokič je Janša f politiki je fsakši, ki če bit pretsednik vlode v naprej pogrna.

Zvončica torek, 27. december 2011 ob 23:21

Hrvoti so volili na isti den kak mi....pa si poglente-že mojo vlodo pa vse na svojen mesti postovlene...naši pa do se opet jajčkali do treh jrolof - pa še te do na isten kak zej....namesto referenduma bi mogli meti popravnega iz volitev...pa vse tote čamugaše doj z vlode ke so ne vredni ka bi jih gleja , še meje pa ka bi jih poslüša.... Vrag

Dejan sreda, 28. december 2011 ob 00:53

Ampak nešče je tote "čamugaše" moga voliti, ka so opet tan Mislec Hjooj Pa če bi opet meli volitve, dvomin, ka bi bilo kej drgači.

Bivši poslanci pa nan želijo "fuck you" Mislec

TUNČEK sreda, 28. december 2011 ob 08:23

Zej pa momo resen po zos. Ke smo sploh šli volit, če do probali napraviti tehnično vlodo ali vlodo norodne enotnosti. Še slapše bo, kak je že bilo slabo.
Nej grejo politiki f kamnolom tuč kamne ! Jaaa

zobl sreda, 28. december 2011 ob 11:07

Dejan je napisal/a:
Ampak nešče je tote "čamugaše" moga voliti, ka so opet tan Mislec Hjooj Pa če bi opet meli volitve, dvomin, ka bi bilo kej drgači.

Bivši poslanci pa nan želijo "fuck you" Mislec



Toti madžar keri je bija v 4 leta poslanec v SNS je komedijant, keri pa jega resno jemle.

Dejstvo je to ka je Slovenija mala država in bi trebalo zdigniti prag za fstop v parlament z 5% na 10%. Pa nemre biti ka tan nekšni NSi , SLS,DEsus keri majo po 5-6 poslancov izsiluvlejo fsepofprek, non stop drek mešajo pa trguvlejo z političnimi funkcijami.

Keri normalen si želi voditi vlado v keri boš meja 3-4 druge stranke, od kerih de fsakša mela svojo politiko, svoje interese in do si med sebof štihali nože?
Erjavec je turbo gnoj, keri na racun upokojencov dobiva mesto v parlamentu oz. kasneje tudi v kaksnem ministrstvu, upokojencom obljublja dvig pokojnin čepraf ve ka je to neizvedljivo, v fsakši vladi v keri je bija je štiha nože, drek mešal, izstopal iz koalicij, mislim s takšnin človekom nemreš sodelovati, in žalostno je da en Desus ni počistil takšne iztrebke kak je ta Erjavec.

Bojše ka se spremeni zakon na 10%, pa de pač mela več mest v parlamenti ena opcijao, bilo leva , bilo desna, pa do lehko bor normalno sestavili vlado, tak kak pa mamo zakon zaj napisani, zaj so se Viranti, Erjavci pa Žerjavi osilil, Viranti so porasli apetiti, on bi zaj že meja vlado narodne enotnosti kero bi verjetno on vodil, strokovnjaki pa bi bli jegovi pajdaši Šuštaršič, Pezdir & co, po drugi stroni pa je tota "fantastična" trojka dobila fkup mejn glasov na volitvah kak en SDS ali pa Jankovič.


Je pa tak, če ne sestvijo neko koalicijsko vlado, tehnične vlade in neke "vlade narodne enotnosti" ne bo, bodo ponovne volitve, to pa pomeni za ene akterje da ne bodo izvoljeni, ker narodu ko zdaj to vse gleda je pun kufer, in če se volitve ponovijo se zlahka zgodi da nekateri ko so zdaj dobili 8, 5,6 poslancev bodo padli na 1 ali 2 Nasmeh V glavnem to je vse komedija, posebej za enega Viranta, ker on če gre z Janšo v koalicijo je izdal svoje volivce, ker njemu so dali glasove tisti SDS-ovci ki imajo Janše pun kufer -Nasmeh

TUNČEK sreda, 28. december 2011 ob 12:34

Moš praf, prag bi mogli vzdigniti, za fstop v parlament, pa prepovedati upokojensko stranko, ke skos neke izsilüvle. Upokojenci so neto prejemniki in nič ne ustvorjajo, zato so lehko čloni fsoke drüge stranke, ne pa mojo svojo cehofsko. Kon bi to šlo, če ustanovi fsoka branža svojo stranko.
In še neke, tüdi poslonski mandot bi mogli omejiti na dvakrot, ne pa eni f parlamenti sidijo že 20 let in nič ne naprovijo, razen znojo fse blokerati.

Jaaa

MHA petek, 6. januar 2012 ob 12:37

Ki naši nemrejo vlode sküp spraviti, nan ze Amerikanci vlodo sestovlajo. Hjooj

TUNČEK petek, 6. januar 2012 ob 18:58

Si vida kak se zanimlejo tüdi za male držove, Bogve ke je odzeja ? Haha



Za dodajanja objave se prijavite.
Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.