Zvončica petek, 15. december 2006 ob 22:57

Zanima me ka mislite o totih snemajih v "živo"Mislec Soma še ali nobene oddaje nesen zdržola glejati duže kak tri minute....pa sen se štela prisiliti ka bi malo duže zdržola pa je ne šlo.Meni se to zdi javna prostitucija somega sebe za male peneze...Slabo Da ali moremo vso sranje iz Amerike pobrati...

kobreti sobota, 16. december 2006 ob 07:05

Ne glejan!!! Škoda cajta,pa letrike kaj televizija laufle,če bi bija sneg bi ga ša rajši kidat!Napre mi pride kak nekša Slovenska limonada. Zvončica praf moš tudi jaz duže ne zdržin te pa že dale šaltan!Stisk

MHA sobota, 16. december 2006 ob 14:22

Aplavz se strinjan z obema!
To je bedarija od bedarij. Jaz nejč reklame nemren viditi, ne ka bi še tri min zdrža. Vepa kak se obnošajo Hm eh mi je že Slabo grotalo.

Fala bogi ka je gnes fertig.

Zvončica nedelja, 17. december 2006 ob 00:26

Resen de fertik?Aplavz Aplavz Aplavz Aplavz Aplavz Samo me vseeno zanimle kak glejate na tote oddaje ka nas zodje cejte z jimi šopajo televizijci? meni se vidi ka dosti lidi to gleja pa se bojin ka se same norije navodijo (vzorniki pubertetnikov)...

Dejan nedelja, 17. december 2006 ob 01:34

To še je zej tak vredi blo, ke do šele drügo leto te fse kozali, gda bi nej bija na sporedi big brother Slabo

D. Nema veze nedelja, 17. december 2006 ob 01:51

Človek se lehko samo skozla na tote resničnostne shove-zej pa še big brother, to je še le za en ..... !!!Zid Zid Zid

Jezik Jezik Haha Haha

MILAN nedelja, 17. december 2006 ob 08:07

Jezik znote to je tak , kupi se ena oddaja te pa ves zmantroni narod buli f toto kišto.Malo keri pa štendera ka je to nič ne vredno,čisto delaje norca son sebe.Opsa tu pa se te lidje nejdejo pa vidijo sami sebe. Fse skuper pa je velka sramota nič kej bi lehko potegnolo.Dere zaglednen spot za oddajo sikdor klejen kak turk (žepo tota smotana oddaja.
Kej čemo to je naša liblena televizija.
Šokiran Za premi duši smo bojši KUNŠTNI PRLEKIPomežik Pomežik Pomežik Pomežik

MHA nedelja, 17. december 2006 ob 16:55

Heh, na POP TV drügo ne vejo kak takše kozlarije predvojati.

Prvo kak prvo, mi gre na jetra tiste blesave nadaljevanke, ki drügo ne delajo kak samo pizdolinijo, te se ovidvo kišüvleta, te se svodita, te se opet pizdolinijo, te se un v drügo zalübi, tota ga te san zavolo penez vzeme, baba klibüvle prvi jegovi babi, te na kunci človik preštima kak v resnici je, te se opet pizdolinijo, no na kunci pa te le vküp prideta pa se oženita.
To se ponovla fse od 3-eh popudne pa do 7-ih večer, san ka so drügi frisi.

Drügo kak drügo, BAR-a; je fala bogi kunec - ke je totalna oslarija. Pridejo vküp, spijo eden prek ovega, te se malo eni preveč radi mojo Hm, te se "malo" vün spreklejejo, teko glih ka se ne zbijejo, te se pizdolinijo, po začijajo kozlarije, te pa pride sobota in eden more vün iti, opet se pizdolinijo.

Tretjo kak tretjo, zamejejmo familji; do zej družine nekak mame zamejali - to še je (de) le betežno

Štrto kak štro veki brat; to pa nejč nen komentero! Fertig

Nela ponedeljek, 18. december 2006 ob 20:20

mo keri volo se prijaviti Vprašaj Vprašaj Vprašaj Vprašaj

Big Brother - največji resničnostni šov vseh časov

Big Brother je pojem.
Big Brother sicer ni prvi, je pa prav gotovo največji in najbolj poznan resničnostni format, ki je požel svetovno slavo, bil prodan v več kot 70 držav in povsod kot za stavo podiral rekorde gledanosti.

Big Brother je kontroverzen,
ruši tabuje in sesuva v prah predstave, ki jih imamo o ljudeh in o svetu . Prestopa meje možnega, sprejemljivega in že videnega . Je brezobziren, pa vendar hkrati tako ranljiv, človeško topel in ganljiv, kot je lahko samo življenje. Big Brother skratka poseduje vse lastnosti dobre in napete televizijske oddaje, zato pravzaprav niti ni čudno, da predstavlja mejnik v zgodovini televizije in magnet tako za tekmovalce kot tudi za gledalce.

Big Brother je romantična drama
o resničnem življenju, čustveno nabita zgodba o preživetju, preplet medčloveških odnosov in talilni lonec, v katerem je pod drobnogled postavljena vsa veličina in prvinskost človeške rase.

V Big Brotherju je velika tudi glavna nagrada.
Zmagovalec prejme 75.000 EUR nagrade, kar je dovolj za odličen avto, manjše stanovanje, študijsko izpopolnjevanje, potovanje okrog sveta . Vsekakor vsota, ki lahko izpolni sanje in za katero se splača 'dati vse od sebe'.

In kaj pravzaprav je Big Brother?
Big Brother je resničnostni šov in vrhunska tekma, ki traja 72 dni. V njej za glavno nagrado tekmuje 12 skrbno izbranih tekmovalcev. Tekmovalci se med seboj ne poznajo in se prej nikoli niso srečali. V tekmi za glavno nagrado so pripravljeni sprejeti izziv in se za 72 dni prostovoljno zapreti v hišo in popolnoma izolirati od okolice. V hiši jih čaka na prvi pogled 'otročje lahka' naloga: živeti in preživeti drug z drugim 72 dni, 24 ur na dan na očeh kamer, ki spremljajo vsak vdih in izdih, vsak premik, beležijo vsako besedo in vsako tisočinko njihovega življenja. Izkaže se, da je tekma sicer zabavna, zanimiva in nenavadna, vendar vse prej kot lahka .

Tekmovalci v hiši živijo popolnoma sami in so odvisni samo drug od drugega. Na razpolago imajo le najnujnejše stvari za preživetje in ne vedo, kaj se dogaja zunaj zidov. So brez televizije, brez telefona, brez časopisov in brez stika z zunanjim svetom. Komunicirajo lahko le med seboj in z Big Brotherjem, ki jih skupaj z nami, gleda, . jim deli napotke, diktira urnik, tempo in naloge, ki jih morajo izpolnjevati . Od tega, kako dobro izpolnjujejo naloge in sodelujejo med seboj, je odvisno njihovo preživetje, količina hrane, ki jo bodo dobili, ugodnosti, ki si jih bodo izposlovali .
Pravila igre jasno določajo, da mora vsak teden nekdo od tekmovalcev domov. Vsak tekmovalec predlaga dva sotekmovalca, kdo gre ven, pa odločijo gledalci s svojimi glasovi.

Zmaga tisti, ki 'preživi' vseh 72 dni preizkušenj in zadnji ostane v hiši. Njemu gresta slava in glavna nagrada. Drugi dobijo le denarno nadomestilo za čas, ko so bili v igri.

Big Brother se sprašuje:
Kdo bo dovolj močan, da bo vzdržal vse pritiske skupine? Kdo bo zmagal v boju za prevlado? Kdo bo podlegel 'črednim zakonom'? Kdo se bo izkazal kot naravni vodja in mu bo skupino uspelo obdržati skupaj? In najpomembnejše - kdo bo ostal do konca?


Jezik Jezik Jezik

Nela ponedeljek, 18. december 2006 ob 20:23

in nagrado 75.000 EUR,

ki čaka zmagovalca.

KAJ ŠE ČAKAŠVprašaj Vprašaj Vprašaj

Nela ponedeljek, 18. december 2006 ob 20:27

adijo pamet Zid Zid Zid to še pa po bo kaj še ne blo Mislec Mislec Mislec

tepa če do si se naši zgled po drugih državah vzeli ( ka mojo redne sexualne instrukcije, ki jih nihče ne skrivle, pa zelo zelo bogat besedni zaklad, alkoholne fešte do onemoglosti ), tepa res adijo pamet Haa Haa Haa to še nam samo treba po naši televiziji pa smo zmagali Gor Gor Gor

MHA torek, 19. december 2006 ob 12:36

Jaz se ne sikeran, ka me tak nedo nikoli tan vidli.

Zvončica petek, 22. december 2006 ob 23:40

Mislin si nekak tak.Moralne pa družbene norme so čeduže bole na pesi,družine so v večini primerov bole kak jajca t.j. žlaprtki...na vün kao funkcionerajo, notri pa....Slüžb nega, gnili kapitalizem jih ne do (edino v cajtingah štejemo ka bržčas negi so).....toti šovi pa so prilika za reveže (mlode pa te zgledne ka tüdi store)ka sebe odojo za priliko priti do penez....Vuuhuu Hud KON VRAGI VSE TO GRE?????Mislec

Nela ponedeljek, 29. januar 2007 ob 14:40

Britanski resničnostni šov Celebrity Big Brother, ki je izzval burne razprave o rasizmu, je dobil zmagovalko, Indijko Shilpo Shetty.

Letošnji šov, ki je zaradi grobih rasističnih izjav zlasti ene izmed tekmovalk na račun Shettyjeve prerasel meje zabave in se razkril kot prvovrstna politična tema, je v preteklih dneh sprožil pravi val ogorčenja javnosti, pritožb gledalcev, razprav politikov in celo protestov v Indiji, kjer so sežigali lutke producentov Velikega brata.

Ogorčenje v Indiji:

Na škandal so se odzvali tudi indijske oblasti in mediji. New Delhi je uradni London pozval, naj preveri, ali v oddaji niso bili kršeni protirasistični zakoni, finančni minister Gordon Brown pa je med nedavnim obiskom Indije moral odgovarjati na številna vprašanja novinarjev o šovu. O njem so razpravljali tudi v spodnjem domu britanskega parlamenta, odzvati pa se je moral tudi premier Tony Blair, ki je obsodil rasizem.

Urad za nazdor medijev Ofcom je med predvajanjem šova prejel kar 40.000 pritožb gledalcev. Televizija Channel 4, ki predvaja šov, se je pred napadi branila, češ da izjave na račun udeleženke iz Indije niso posledica rasizma, temveč kulturnih in razrednih razlik.

Opravičila udeležencev
31-letna bollywoodska igralka je po objavi izidov glasovanja (zanjo je glasovalo 63 % gledalcev) vsa v solzah skušala opravičiti rasistične izpade glavne tekmice Jade Goody, češ da so vsi ljudje zmotljivi in da Jade v resnici ni rasistka. Sicer pa so Shettyjevo zasmehovali tudi drugi udeleženci šova, ki so se ji pozneje opravičili. Udeleženci šova med samo oddajo s škandalom niso bili seznanjeni.

Goodyjeva je že leta 2002 sodelovala v Big Brotherju in si takrat, čeprav ni bila zmagovalka, ustvarila precejšnjo slavo.

Velikega brata so na britanskih televizijah prvič predvajali leta 2000, nekaj mesecev po izvirni nizozemski oddaji. Gledanost letošnjega šova Celebrity Big Brother, ki se je začel 3. januarja, končal pa včeraj, je bila rekordna.

No tepa de se še pri nas takšna bedarija začela
Mislec no mogoče pa do se naši bolj pametno obnošali!!!! Slabo

Nela ponedeljek, 29. januar 2007 ob 14:43

Glavna žrtev oddaje, ki jo predvajajo na komercialni televiziji Channel 4, je indijska igralka in manekenka Shilpa Shetty, ki so jo nekateri udeleženci zasmehovali zaradi njenega naglasa. Ena udeleženka je izrazila skrb nad hrano, ki jo je pripravila Shetty, saj "ne veš, kje so bile njene roke." Druga udeleženka je celo rekla, da so Indijci suhi, ker jedo na pol surovo hrano in so zato vseskozi bolni.

Klici jeznih gledalcev
Zaradi rasističnih pripomb v oddaji je urad za nadzor medijev klicalo že več kot 30.000 jeznih gledalcev in nekateri so celo zagrozili s tožbo. Televizija se brani, da v oddaji ni šlo za rasistično žalitev, ampak samo za kulturni spopad. Gledanost oddaje, ki je že nekaj let v upadu, je dosegla rekorde, vendar se je zaradi škandala že umaknil glavni sponzor in največji ponudnik mobilnih telefonov v Evropi podjetje Carphone Warehouse, ki je v oddajo vložil tri milijone funtov.

Indijici morajo pogledati tudi vase
V Indiji je zaradi zasmehovanja rojakinje protestiralo več ljudi, škandal pa je dobil tudi diplomatsko razsežnost. Indija je Veliko Britanija že pozvala, naj preveri, če v oddaji niso bili kršeni protirasistični zakoni. Čeprav so indijski časopisi obsodili zmerjanje njihove igralke, pa so nekateri opozorili, da bi morali pred izražanjem vsenacionalne jeze sami najprej počistiti pred svojim pragom. V Indiji namreč še vedno veljajo stoletja stara pravila o uvrščanju ljudi v kaste, s tem pa so povezani tudi številni predsodki.

Blair ne gleda oddaje
Na vprašanja o oddaji je moral v parlamentu odgovarjati tudi premier Tony Blair, ki je sicer priznal, da oddaje ne gleda, vendar pa je obsodil rasizem. Njegov naslednik in zdajšnji finančni minister Gordon Brown se je moral s škandalom ukvarjati prav med obiskom Indije, kjer je vseskozi odgovarjal le na vprašanja, povezana z oddajo. Obsodil je pripombe in poudaril, da je oddajo obsodilo tudi na tisoče Britancev.

Udeleženci ne vedo za škandal
Edini, ki ne vedo za razburjenje in škandal, so udeleženci oddaje, saj so 24 ur na dan zaprti v posebnem prostoru s kamerami in odrezani od zunanjega sveta. Kot vedno poudarjajo pri resničnostnih oddajah, bodo tudi tu imeli glavno besedo gledalci, ki bodo lahko v petek odločili, kdo bo oddajo zapustil. Izbirali bodo prav med Shetty in Jade Goody, ki je bila glavna pri rasističnem zmerjanju. Pobiralci stav napovedujejo, da bo izpadla Goody, ki je zaslovela v neki drugi oddaji Veliki brat.

Nela četrtek, 1. februar 2007 ob 16:37

Za sodelovanje za nov resničnostni šov Big Brother, ki spomladi prihaja na Kanal A, se je prijavilo rekordnih 1720 kandidatov.

Na Kanalu A so v sredo zaključili z zbiranjem prijav kandidatov za resničnostni šov Big Brother. Za šov, ki na spored prihaja že spomladi, se je na strani www.24ur.com/bigbrother in prek pošte prijavilo doslej rekordno število kandidatov za sodelovanje v resničnostnih šovih pri nas, kar 1.720.

Zanimanje za nastopanje v resničnostnih šovih je vse večje. (Foto: Kanal-A) Fantastičen odziv javnosti zgovorno kaže, da je led med Slovenkami in Slovenci za sodelovanje v resničnostnih šovih prebit, saj se za sodelovanje v šovih prijavlja vedno več ljudi. Za prvi resničnostni šov, Sanjski moški, se je prijavilo 87, za drugi, Sanjsko žensko, 240, za BAR I 425 in za Sanjsko žensko II skoraj 500 kandidatov. Na Kanalu A pa so presegli tudi število prijav na zadnji BAR (bilo jih je 1.370), saj je za Big Brotherja, ki bo ponudil tudi najvišjo vsoto v resničnostnih šovih doslej (75.000 evrov), prijavljenih kar 1.720 kandidatov.

Big Brother bo šov, kjer bo 12 tekmovalcev živelo v okolju, v katerem ni ničesar, razen najosnovnejših stvari. Nikomur iz zunanjega sveta ne bo dovoljeno vstopiti v hišo Big Brotherja, naloge bodo posebne dolžnosti, ki jih bo Big Brother tekmovalcem običajno naložil vsak teden (tekmovalci lahko z njimi zaslužijo denar in si tako povečajo tedenski proračun; kdor naloge ne opravi uspešno, ne dobi ničesar), tekmovalci bodo v spovednici poročali o svojih izkušnjah in občutkih, vsak teden pa bo moral vsak tekmovalec predlagati dva sostanovalca, ki se mu zdita primerna za izločitev.

Seveda bodo usodo tekmovalcev Big Brotherja krojili gledalci, ki bodo z glasovanjem odločali, kdo gre domov.
Izbira 12 kandidatov bo skupinsko delo, pri katerem bo sodelovala že utečena, usklajena in izkušena skupina televizijskih strokovnjakov in psihologov. Tokrat bo delo komisije še bolj zahtevno in odgovorno, saj bodo kandidati izpostavljeni še zahtevnejšemu okolju - izbranih bo 12 psihično stabilnih in fizično zdravih kandidatov in hkrati osebnostno pestrih ljudi, kar bo vplivalo na zanimivo skupinsko dinamiko v šovu. Kandidati se bodo komisiji predstaviti kar trikrat. Prvi krog castingov se bo začel odvijati že naslednji teden, v začetku marca pa bo komisija že postavila prvo generacijo Big Brother. Gledalci jo bodo, seveda, lahko spoznali šele v prvi oddaji.

MHA četrtek, 3. januar 2008 ob 13:29

Evo opet de se začnolo Hjooj

Prihaja Big Brother!

Spomladi prihaja na Kanal A nov, zanimiv, še bolj atraktiven, napet in interaktiven, največji resničnostni šov vseh časov!

Voditeljica novega šova ostaja simpatična Nina Osenar, ki se bo gledalcem predstavila v sveži podobi. Vsak resničnostni šov prinese nove presežke, nove izzive in nova presenečenja in tokrat se bodo tekmovalci borili kar 92 dni za največjo nagrado v zgodovini resničnostnih šovov do sedaj – 92.000 €!


Big Brother


San je nagrada mikavna, ali mene nebi prepričali Zid

Nela torek, 12. februar 2008 ob 01:20

Glih zej sen vidla, da do hrvoti tudi zaceli z oddajo Kmetija (Farma), se provi pa le neke ponovlajo za nami, ne samo mi za jimi (tu man muziko v mislih, ka nasi prevajajo jihove pesmi). Hjooj Butl

Pa vidla sen, da mojo tudi serijo Nasa mala klinika......samo z svojimi igralci, ne naso. Očolar

optix torek, 12. februar 2008 ob 08:37

Nela je napisal/a:
Glih zej sen vidla, da do hrvoti tudi zaceli z oddajo Kmetija (Farma), se provi pa le neke ponovlajo za nami, ne samo mi za jimi (tu man muziko v mislih, ka nasi prevajajo jihove pesmi). Hjooj Butl

Pa vidla sen, da mojo tudi serijo Nasa mala klinika......samo z svojimi igralci, ne naso. Očolar



Lastnik POPTV,KANAL A in NOVA TV ti je amerisko podjetje CME, zato imajo enake oddaje Nasmeh
Mas tudi Naso malo kliniko v Srbiji na B92, v keri recimo Tanja Ribic igra rusko doktorco Nasmeh

Kmetija (farma) od nase se edino razlikuje, ker je ta kao Celebrity varianta, v keri bodo neke kao znane osebe zivele skupaj pa delale na kmetiji.

Nela torek, 11. marec 2008 ob 12:33

V petek se bo z vselitvijo stanovalcev in veliko BB zabavo začela druga sezona največjega resničnostnega šova Big Brother.

V petek se torej začenja zares. S predstavitvijo in vselitvijo izbranih stanovalcev v hišo Big Brother se začenja druga sezona največjega in najbolj kontroverznega resničnostnega šova. Uvodna televizijska oddaja bo v petek, 14. marca, ob 20. uri na Kanalu A. Gledalci in največji navdušenci nad BB dogajanjem pa bodo spoznali 13 novih stanovalcev, ki se bodo vselili v hišo.

Prva oddaja Big Brother bo potekala v živo iz studia Kanala A v petek ob 20. uri, medtem pa bo od 18. ure naprej pred slavnim „domovanjem“ BB izbrancev potekala tudi zabava, kjer bodo lahko obiskovalci v živo in na velikem zaslonu spremljali in spoznali vseh 13 glavnih BB akterjev.
Veliki brat“ je ob tej priložnosti poskrbel tudi za veliko BB zabavo, brezplačno pijačo, dobro glasbo in seveda veselo BB druženje, ki bo nedvomno prispevalo svoj delež k veličastnemu začetku resničnostnega šova Big Brother 2008.

Big Brother bo letos trajal 92 dni, stanovalci pa se bodo potegovali za zelo privlačno glavno nagrado v višini 92 tisoč evrov.

Letošnji Big Brother bo vnovič „moderirala“ atraktivna voditeljica Nina Osenar, ki je že lani s svojo nadarjenostjo, značilno energijo in zunanjo podobo navdušila slovensko medijsko javnost in številne „resničnostne“ navdušence.


No po de se zacelo. Hjooj Samo nagrada pa je lepa. Zlotizob



Za dodajanja objave se prijavite.
Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.