zetio45 petek, 27. april 2012 ob 19:26

Pozdravljeni!

Vas zanima dodaten zaslužek? Imam dobro poslovno priložnost in vse,ki vas to zanima mi prosim to javite v tej temi in zraven napišite vaš mail.Na mail boste prejeli več informacij. Ogled 30 minutne video prezentacije,ki je v živo in si jo ogledate od doma vam razloži poslovno idejo in zelo dobro priložnost ,da vi zaslužite.

Lep pozdrav!

karantanija petek, 27. april 2012 ob 20:57

Pa ni piramidni sistem, ........pa..............................tri osebe še zraven pripelji Hahaha

Potem pa pride svizec in zavije čokolado Hihihi

TUNČEK sobota, 28. april 2012 ob 00:59

Ja na toke stvari je treba meti pasko, pa či je piramidni sistem ali kakšen Amway, fse je isti k..c, dobijo samo ta prvi potli pa se zadeva podere. Bojše je delati svojo osnovno delo kak pa grotati "bogatoš" kak večkrot oblüblajo. Jaaa

zetio45 sobota, 28. april 2012 ob 21:17

Pozdravljeni!

Prosim ne govorite,če si niste ogledali prezentacije. In ni piramidni sistem. Se pravi lahko oseba ,ki se začne s tem ukvarjati sedaj ali čez 3 mesece zasluži več kot nekdo,ki to že dela 6 mesecov..na primer govorim (da veste približno o čem govorim).

Posredujte mi mail in si oglejte,da boste saj vedeli zakaj se gre. Odločite se pa sami zase ali boste to delali. Jaz bi vam rad zadevo predstavil.


Lep pozdrav!

karantanija sobota, 28. april 2012 ob 23:06

Če je ne napizdancija, te link gor pripopaj, ka si lehko fsakšne son pogledne. Kereme de zanimivo, tiste de te kontaktera, ostale pa pač ne. Če pa zadeva neje poštena, pa je sigurno neš javno objavja, če glih na kunce svoje navedbe proveš, ka bi VI zaslužili.

Krambergera nega več, mislen, ka je on bija zodje dobrotnik To ja

TUNČEK nedelja, 29. april 2012 ob 00:47

Ja dobrotnikof že dugo nega več !!! Pomežik

Jernej nedelja, 29. april 2012 ob 07:39

TUNČEK je napisal/a:
Ja na toke stvari je treba meti pasko, pa či je piramidni sistem ali kakšen Amway, fse je isti k..c, dobijo samo ta prvi potli pa se zadeva podere. Bojše je delati svojo osnovno delo kak pa grotati "bogatoš" kak večkrot oblüblajo. Jaaa

Točno tak, to samo zavajajo ljudi! Sicer Amway je že stara finta!
Pa niti eden šteroga poznam je grato bogataš! Mislec

Progress nedelja, 29. april 2012 ob 10:43

Sem imel si ogledati to prezentacijo v živo in moram povedati, da ne namerava nihče najprej vložiti in potem služiti. Zadeva sicer zanimiva, mine pa me vse ko moraš nekaj kupiti in dalje tržiti - čista piramida !

zetio45 nedelja, 29. april 2012 ob 14:05

Pozdravljeni!

Preko maila zato,da vsaki osebi posebej pošljem in tudi sam vem kdo je prišel. Nato pa se pogovorim z vsakim poseben kaj točno ga zanima glede tega,kako zasluži in tako naprej.

Pridite pogledat prezentacijo in boste videli ,da je vse legalno in kako zaslužiti. Tudi jaz služim,če ne bi bilo legalno ter ,da bi bila dobra poslovna priložnost ne bi potem tega predlagal,povabljal ljudi in tako naprej.

Za ogled prezentacije vam vzame 30 minut in potem sami vidite kako in kaj. Nima pomena saj za mene ne ,da brez ogleda prezentacije govorite take stvari.

Z delom se vidijo rezultati...brez dela pa ne bo šlo kakor verjetno že sami veste!In da se veliko naresti ,če ste disciplinirani,pridni,...


In se 1x poudarjam javite se resni ! Kogar to ne zanima mu tudi ni treba več pisati neumnosti tukaj.Mislim pa ,da bi vsakemu prišlo nekaj € vsak mesec prav. Sami si zamislite koliko in potem delati! Drugega ni.

Želim vam lepe praznike!


Lep pozdrav

karantanija nedelja, 29. april 2012 ob 14:38

Praf sen meja, neče date gor linka, ker zadeva fest "ZAUDARJA". Zadoste momo fsakodnevnega neategegovaja, vlade, pa ostaleh politikopf, zej pa se pojovejo nekšne kvazi dobrotnike, kere do z lidi še potegnole tisto malo, keko jin je ostalo. Kozlam

Ivek nedelja, 29. april 2012 ob 14:42

Zetio, či si ti nekša firma, te naredi svojo spletno stron pa oglašuj. Forum je ne za oglaševanje, pač pa se lehko najen pogučovlemo o oglaševalcih. zato ne treba biti hüd, či štenderaja na forumi tebi ne pašejo. Či pa češ oglaševati na prlekiji, pa lepo pločaj, te pa se deri!

karantanija nedelja, 29. april 2012 ob 15:13

Ivek je napisal/a:
Zetio, či si ti nekša firma, te naredi svojo spletno stron pa oglašuj. Forum je ne za oglaševanje, pač pa se lehko najen pogučovlemo o oglaševalcih. zato ne treba biti hüd, či štenderaja na forumi tebi ne pašejo. Či pa češ oglaševati na prlekiji, pa lepo pločaj, te pa se deri!

To ja Aplavz

TUNČEK nedelja, 29. april 2012 ob 20:31

Enkrat so me povobli na eno prezentacijo ene firme podobne Amwayi. Prebrisano kak satan - bilo je 3 € vstopnine, potli so odovali kasete z jihovo reklomo enih deset kaset. Zaten so gučali o pretstovah na Madžarsken in v Afstriji fse na svoje stroške in z vekšimi fstopninami. Moga si dobiti 21 küpcof, potli pa fsoki küpec še po 21 küpcof in to neven keko krot, da na kunci nič ne delaš in dobiš peneze. Naštevali so neke imen tokih gospodof fse negi v Ameriki. Ali so resen ali je pa to bija čisti blef za pretstovo - toga najbrš neso vedli niti organizatori. V glovnen fse ke jih poznan ot bor enih štirih firm in delajo že leta, je ne nibeden nič opoznega zaslüža in ne ven ,če nemajo mogoče cilo minusa, pa jih je sron prznati.

Zato, čehi pa puce roke proč ot tokih firm, če Zetio nema kakšega drgočišnega posla. Mogoče odovaje kakše posode ali pa kakšo zavarovalnico, samo je to tüdi teški posel ke košto dosta bencina in vzeme celi den in ne ven če prinoša bogostvo.

To ja Pomežik

zetio45 nedelja, 29. april 2012 ob 22:07

Pozdravljeni!

Povezave (Linka) ne bom dal ,ker morate biti ob določeni uri na tej prezentaciji. Prezentacija je zastonj.Ne rabite nič plačevat. Jaz bi vas samo rad povabil na to ,da vidite to priložnost in potem je od vas odvisno ali jo boste zagrabili. Ne mislim nikogar nategovati ,ker to ni moj namen. In tukaj je timsko delo kar je na žalost v Sloveniji kar tezko...glede na obnasanje,fovsarija in tako naprej. Če bi namesto tukaj mene pljuvali,ki vam na nek način hočem pomagati,da spoznate to priložnost bi jo pogledali in nato govorili o tem.

Saj če nočete, ok...bo pa nekdo drug si ogledal to. In še enkrat vam povem ni nateg in video prezentacija je zastonj! In ne silim nikogar v to...hočem vam samo povedati oz. vas povabiti ,da vam je to predstavljeno.

Smo v časih ko denarja nikoli ni premalo. Tisti,ki je finančno neodvisen ..hvala bogu za to! Saj nima skrbi in svojim otrokom omogoči življenje,ki ga sam ni imel oz. otroštvo!. Sam sem tak ,da mi denar ni vse..so druge stvari bolj pomembne,lepše...Denar je samo sredstvo ,ki ga rabimo,da preživimo. Kako bomo preživeli to kar nam je bilo dano je pa odvisno od vsakega posameznika. Če kdo želi naj mi sporoči mu rade volje pošljem link oz. povezavo za ogled.

Lep pozdrav!

zetio45 nedelja, 29. april 2012 ob 22:10

Delo se opravlja lahko tudi doma! Tako,da nimate stroškov z bencinom,...

Lep pozdrav!

zetio45 nedelja, 29. april 2012 ob 22:11

Vzame vam 30 minut in to je to. Predstavljeno vam bo vse. Ali boste to zagrabili ali ne je pa na vas. In vsak se odloča za svoj način zivljenja.

zetio45 nedelja, 29. april 2012 ob 22:13

Ko denarja nikoli ni preveč* POPRAVEK.

Dejan nedelja, 29. april 2012 ob 23:08

Nekši đumbus je grota na forumi pa me samo dvo dni ne blo duma Norec

Pošli toto čudo na info@prlekija-on.net ka poglednen pa napišen, kej sen vida Nasmeh

TUNČEK ponedeljek, 30. april 2012 ob 11:54

To je beseda, če ne de forum grota tržnica ! Jaaa Pomežik

karantanija ponedeljek, 30. april 2012 ob 16:25

Deeeeeeeeeeeeeeejaaaaaaaan, pa ne ka si notre opa?! Kul Zej pa boš ti tüde med tisteme, kere mojo "denarja skos premalo" Hahaha

Dozdej si bor za špricar v žepe meje, kej pa de zej.......?! Pomežik



Za dodajanja objave se prijavite.
Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.