TUNČEK petek, 11. maj 2012 ob 19:25

Isčrpno in logično pojasnilo, zato pa momo magistrof in doktorof kak trove !? To ja

Ivek petek, 11. maj 2012 ob 21:03

Spoštovana študentka!
Hvala za javni in zasebni odgovor. Pozivam registrirane člane portala Prlekija, da jim pomagamo, kolikor je to v naši moči.

Lep pozdrav!

MILAN sobota, 12. maj 2012 ob 12:24

Sen joko veseli ka je naš portal pomemben za mlode.
Z veseljon bon spunja
Želin vama dosti uspeha pa ne pozobta na PRLEKIJO

gorgona nedelja, 13. maj 2012 ob 13:34

sen ravno odgovoril na anketna vprašanja...mogoče bi vama bilo še boljše da bi preko telefona izbranih imen jih malo povprašali za odgovore...

Študentka sreda, 16. maj 2012 ob 14:09

Ivek, lepa hvala za podporo in poziv, da nama člani portala Prlekija pomagajo.

Milan, hvala za prijazne želje in ker ste si vzeli čas ter izpolnili vprašalnik. Nikakor ne bova pozabili Prlekije, saj so nama vsi zelo pomagali in kot rečeno, bova na koncu tudi posredovali izsledke raziskave.

Gorgona, tudi vam se zahvaljujem za pomoč ter nasvet. Preko telefona sicer nisva spraševali, sva pa že v prvi fazi raziskave izvedli globinske intervjuje v različnih slovenskih krajih, s pomočjo katerih sva dobili daljše in bolj poglobljene odgovore na najina vprašanja.

Lep pozdrav vsem!

pravični sreda, 16. maj 2012 ob 14:45

Študentka, o tej temi bi se dalo na dolgo in široko razpravljati.

Vsaj tisti, ki bolj podrobno poznamo delovanje trgovskih podjetij in predelovalne industrije, vemo še veliko vsega, kar anketa ne zajema, je pa zanimivo in pomembno.

Da so ljudje zelo neuki in sploh ne vedo, kaj kupijo pa je itak zgodba za sebe.

Seveda to dejstvo potem s pridom izkoristijo predelovalni obrati in trgovske firme.

Ehhhh, preveč je tega in se mi ne ljubi dalje pisati.

No, anketo sem seveda izpolnil in kot sem zgoraj omenil bi se dalo še kaj vnesti v njo in mogoče kakšno vprašanje malo drugače postaviti.

Veliko uspeha pri nadaljevanju in končanju študija.



Študentka sreda, 16. maj 2012 ob 19:54

Pravični, strinjam se z vami, da je tukaj še ogromno enih stvari, ki bi jih lahko vprašali, a vsega seveda ne moreva dati v vprašalnik, ker bi bil le-ta občutno predolg. Že sedaj se v povprečju rešuje 15 minut, kar ni malo. Midve sva se bolj osredotočili na to, kakšno mnenje imajo potrošniki na splošno o domači in tujih državah, koliko jim je pomembno poreklo izdelkov ter kako ocenjujejo kvaliteto teh izdelkov oz. storitev.

Hvala vam za lepe želje in hvala, ker ste izpolnili anketo.

Lep pozdrav!

gorgona četrtek, 17. maj 2012 ob 10:38

dejansko je res da nevemo kaj kupimo,je pa res da mata zelo zelo dober vprašalnik

TUNČEK četrtek, 17. maj 2012 ob 14:49

Jas pač poglejan ke na izdelki piše in ne küpin, če je dosta ejof gor. Če se do, tüdi küpin naš slovenski proizvod, če je seveda ne preveč drožiši. Zvoro in drüge izdelke is je, pa obavezno küpin slovenske.
Je pa resen, da zodje cejte eni ne napišejo več eja, pač pa jegovo kemično ime, ke je pa isti klinc, le čejo lidi malo otvrniti ot ejof.

Jaaa Pomežik



Za dodajanja objave se prijavite.
Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.