Jernej sreda, 14. februar 2007 ob 20:39

http://www.youtube.com/watch?v=sIb4KDVMZ2Y&mode=related&search=

Vzemte si 10minut cajta pa poglednite... upam ka malo nemski razmite!

Jernej sreda, 14. februar 2007 ob 20:41

http://www.youtube.com/watch?v=8qUxL7mAKNM

Tü so se Slovenijo omenili...je vse tak kak to recejo???Vprašaj

strukturalist četrtek, 15. februar 2007 ob 00:59

Meni se je zdelo preci vredi. Či glih se mi zdi, ka so malo premalo poudarili šengensko mejo, ki se je zaj vspostavila med slovenijo pa hrvaško. Tan je blo rečeno, ka bi južna evropa rada vidla, ka celi balkan pride v EU, zahodna evropa pa ne. Neso pa rekli, ka Rim pa Atene tü nemajo kaj gučati. Če mene pitaš, kaj de se zgodilo, pa če ti poven najbole črni scenarij, ti rečen tak:
Slovenija je glih kar prevzela "mirovno" misijo na kosoven. Srbi so izjavili, ka nega šans, ka se kosovo odcepi. Mislin, ka so velke šanse, ka de albancon zakühalo. V toten primeri bodo srbi poslali vojsko. Naši "evrovojoki" bodo dobili ukaz, ka morejo albance broniti pred srbi. S ten bode Slovenija posredno stopila v vojno s Srbijo (Pizdo materno, naši politiki so pa nekaj redno fajnega pogrüntali).
Ka de se potle zgodilo, ne ven.

Zdi pa se mi, ka je evropski plan takši. Kosovo pa Bosna sta dejansko evropski provinci. Sta pod evropsko upravo. Zdi se mi, ka evropa planera celi prostor med slovenijo, madžarsko, romunijo, bulgarijo in grčijo (torej bivšo Jugo razen Slovenije) spremeniti v nekakšne province pod evropsko upravo. S ten de jih lehko totalno ekonomsko izkoriščala. Nekak tak, kak so naredle ZDA v južni ameriki po 2.svet. vojni, ko je v skladu z washingtonskim konsenzom južna amerika postala servisno področje Združenih držav.

Kaj pa ti misliŠ Kaj si sploh misla s ten, če je resno vse tak, kak je pokozano v dokumentarci?

Jernej četrtek, 15. februar 2007 ob 08:00

...naja na drügem deli dokumentacije recejo ka Slovenija hoce ka
Hrvaska pride cim pred Evropsko skupnost!.....je to res tak.....ka pa Piranski zaliv pa meja proti Medimurji?

Nela četrtek, 15. februar 2007 ob 14:28

Zej si poglednem to!

Nela četrtek, 15. februar 2007 ob 14:37

Blo mi je zanimivo zej to pogledniti Mislec nesem znola ka so Grčija predlagala Makedoniji naj spremeni ime države, zanimivo.....Mislec

strukturalist četrtek, 15. februar 2007 ob 18:54

...naja na drügem deli dokumentacije recejo ka Slovenija hoce ka

Hrvaska pride cim pred Evropsko skupnost!.....je to res tak.....ka pa Piranski zaliv pa meja proti Medimurji?


Hrvaška na splošno nema mej rešenih - ne s Slovenijo, ne z Bosno pa ne s Srbijo. Kak je z Madžari ne vem, samo verjetno je tan vse po staren, pa si Hrvati ne vüplejo dregati v osir.
Temu, kaj dela Hrvaška, se čisto enostavno reče odvračanje pozornosti. Gospodarstvo, sodstvo, korupcija pa še verjetno vse kaj drügo so na Hrvašken preci v pizdi. S ten, ka se vedno znova spüšča v nekšno neplodno polemizeranje z sosedi glede meje, puni naslovnice svojih cajtingov (novinari majo itak zapovedano, ka moremo na dugo pa široko pisati o takših stvareh). Narod pa ma vtis, ka se jihova vlada dejansko ves cajt trüdi za nacionalne interese. Pa še zunanjega sovržnika se ustvarja na takši način, kar pa je najbojši način, kak priproviš narod do tega, ka vküp potegne.

No, to, kaj pa naši delajo, pa je nekaj podobnega, čeglih v malo milejši obliki. Če bi bili resno tak prepričani v svoj prav, bi Slovenija že dovno sprejela mednarodno arbitražo, vidimo pa, ka se nekaj omihlovle.

Za dodajanja objave se prijavite.
Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.