Progress petek, 5. november 2010 ob 18:44

Če fse tote spucajo, te de nas resen malo še po ceste hodilo. Se provin, ka je belih ciganov več kak oveh.....

TUNČEK petek, 5. november 2010 ob 19:25

Mo pa bojši lüft dihali, ke de nas meje, pa tistih, ke izdihovlejo grde stvari nede več, ka do pod klüčon.

Samo to je itak utopija in do še skos hodili po cestah. Vuuhuu Žalosten

erof sobota, 6. november 2010 ob 18:51

TUNČEK je napisal/a:
In praf je tak ! Potli gda spucajo sodišča pa bi mogli še tiste ta lopovske advokote in napraviti teren za zaprtje ta vekih lopovov : mafijoši, tajkuni... To ja

-------------------pogledni face ki sta mo priskočile na pomoč toti so že 20 let v tem konnnčno nešče ramišlja v IMENU LJUDSTVA da se je malllllllllllloooooooo genolo

erof sobota, 6. november 2010 ob 19:05

erof je napisal/a:
TUNČEK je napisal/a:
In praf je tak ! Potli gda spucajo sodišča pa bi mogli še tiste ta lopovske advokote in napraviti teren za zaprtje ta vekih lopovov : mafijoši, tajkuni... To ja

-------------------pogledni face ki sta mo priskočile na pomoč toti so že 20 let v tem konnnčno nešče ramišlja v IMENU LJUDSTVA da se je malllllllllllloooooooo genolo


_________________________________Sodnik kiii prekrši zakon bi moral biti javno privezan na steber sramu v občini kateri stanuje..... raja naj pa mu sodi vse v imenu ljudstva ...če vkrade siromakom v imenu ljudstva naj bo ikona ki ma i
zgovor .......???

TUNČEK sobota, 6. november 2010 ob 19:39

Ne so glih toki cajti, ke bi jih vezali, čeglih še sramotilne stebre ali prangerje po Sloveniji momo kak spomenike na to da so negda lopove tan vezali. Pa tüdi šteja sen, ka v Ameriki tiste, ke kaj fkrodnejo opsodijo na rest ali pa lehko zbirajo in neke dni hodijo okoli marketa z napison na prsah in hrbti da so krali. Ne ven kaj glih bi mogli napraviti prinas z lopovi ali pa lopofskimi sodniki in podobnimi ?

madmax sobota, 6. november 2010 ob 20:46


Tužilac Posebnog odjela za organizovani kriminal, privredni kriminal i korupciju Tužilaštva Bosne i Hercegovine uputio je Sudu Bosne i Hercegovine prijedlog za određivanje pritvora za Milana Granfola i Dragu Novaka, osumnjičene za krivično djelo neovlašteni promet oružjem i vojnom opremom.

Milan Granfola je rođen 1971. u Slovenj Gradecu, Republika Slovenija, nastanjen u Križevcima, a Drago Novak je rođen 1968. godine u Murskoj Soboti, Republika Slovenija, nastanjen u Veržeju. Obojica su državljani Republike Slovenije.

Granfola i Novaka su uhapsili pripadnici Graničene policije BiH, Terenska kancelarija Sjeverozapad, Jedinice Gradiška, 31. oktobra ove godine, kada je vozilo "VW polo" slovenske registarske oznake, kojim je upravljao Milan Granfola, a suvozač bio Drago Novak, zaustavljeno je na graničnom prijelazu Gradina.

Pregledom su pronađene dvije automatske puške kalibra 7,62 mm, jedna u zadnjem dijelu vozila, a druga, s okvirom u kome se nalazila municija, pronađena je ispod poklopca motora.

Pored toga, pronađeni su 30 komada municije kalibra 7,62x39mm, četiri metka za pištolj kalibra 7,62x29mm i metalna palica.

Prijedlog za određivanje pritvora je upućen Sudu BiH jer je istragom utvrđeno kako postoje naročite okolnosti koje ukazuju na to da bi osumnjičeni, s obzirom na strano državljanstvo i na to da u BiH nemaju prijavljeno boravište, mogli, boraveći, na slobodi, napustiti teritoriju BiH i postati nedostupni organima krivičnog gonjenja.

Također, ocijenjeno je da bi osumnjičeni boravkom na slobodi mogli ometati istragu, prikrivati dokaze i vršiti utjecaj na svjedoke i saučesnike, saopćeno je iz Tužilaštva BiH.


Hjooj Hjooj Hjooj

http://www.tvportal.ba/novost/60643/predlozen-pritvor-slovencima-osumnjicenim-za-trgovinu-oruzjem


Dejan petek, 26. november 2010 ob 10:07

V Ljutomeru je voznica osebnega avtomobila odvzela prednost peški, ki je prečkala vozišče na zaznamovanem prehodu. Ob trčenju je peška utrpela lahko telesno poškodbo in po nesreči poiskala zdravniško pomoč v ZD Ljutomer.

MHA petek, 26. november 2010 ob 10:20

Čüdno ka ne takoj iskala zdravniško pomoč.

MHA petek, 26. november 2010 ob 10:48

Slovenca v Venezueli ujeli z devetimi kilogrami kokaina

Caracas - MMC RTV SLO

Venezuelske oblasti so v ponedeljek na letališču v bližini Caracasa prijele Slovenca, ki je v kovček skril kar 9,2 kilograma kokaina.

Generalni komisar venezuelskega urada za znanstvene, kazenske in kriminalistične preiskave Wilmer Flores Trosel je sporočil, da so na mednarodnem letališču Simon Bolivar v kraju Maiquetia, ki leži severno od prestolnice Caracas, prijeli 33-letnega slovenskega turista.

Potnik je pritegnil oglede uslužbencev urada za boj proti mamilom, ko se je pred pultom nacionalne letalske družbe pripravljal, da odda kovček za polet iz Caracasa preko Frankfurta v München. Kriminalistom se je namreč zdel kovček sumljiv, saj je bil živo roza barve in zato še bolj jasno videti, da ima dvojno dno.

Možje v modrem so Slovenca obkolili in mu ukazali, naj kovček odpre. V dvojnem dnu so nato res odkrili praškasto snov. Že hitri test je pokazal, da gre za čisti kokain, tehtnica je pokazala, da ga je za več kot devet kilogramov, poročajo Slovenske novice.

Gre za prvi večji ulov na tem letališču, odkar so se pred kratkim odločili, da na njem poostrijo nadzor nad sumljivimi potniki, je še pojasnil Flores Trosel.


Keri jokec. Hjooj Čüdno ka še je ne na kufer napisa gor KOKA Hjooj

zobl petek, 26. november 2010 ob 10:50

To so ga prijavili toti , keri so mu predali robo Nasmeh

Hihihi

MHA sobota, 27. november 2010 ob 17:57

Verižno trčenje na dolenjski avtocesti, neuradno štiri smrtne žrtve

Ljubljana - MMC RTV SLO

Na dolenjski avtocesti je prišlo do naleta in verižnega trčenja, neuradno okoli 30 vozil, policisti uradnih podatkov še nimajo. Neuradno naj bi bile vsaj štiri smrtne žrtve, odsek bo zaprt še pozno v večer.

Nesreča se je zgodila na priključki Višnja Gora, iz smeri novega mesta proti Ljubljani, približno kilometer pred Grosupljem. Zaradi izredno goste megle je še vedno visoka nevarnost naletov, zato se promet ustavlja že nižje, na območju Krškega in Novega mesta.



Adijo murki. Ne ne ne

prlek1825 sobota, 27. november 2010 ob 20:32

jaz sem se glih pelo po ljubljanski obvoznici pa sem vidjo kak rešilci lečejo te pa sem šo na internet glejat pa vidjo ke se je zgodlo ne morem da verjamen......in tu so lehko zej kakše koli kazni nesreča se je glihtak zgodla...če že čejo na ministerstvi rešiti problematiko na cesth z kaznimi jim ne grota punijo samo držovni proračun to pa je tudi vse

Dejan sobota, 27. november 2010 ob 20:39

To so pač vremenske razmere, takše nesreče se dogajajo pa se bodo, tüdi či do kazni ne ven kakše. To nima dosti veze s ten.

Na dolenjski avtocesti se je okoli 16.30 zgodilo verižno trčenje, v katerem je bilo udeleženih 34 vozil. Dve osebi sta umrli, 3 so huje, 14 pa je lažje ranjenih.

prlek1825 sobota, 27. november 2010 ob 20:47

no sej to sem štejo povedati....lehko so nevem kakše kazni če vreme zafrkne se pač zgodi pa lehko nevem ke delajo

MHA nedelja, 28. november 2010 ob 01:34

Nesreče v cestnem prometu - prometne nesreče
Ob 16. uri se je na avtocesti Novo mesto - Ljubljana, na odseku Višnja gora - Grosuplje v občini Grosuplje, en kilometer pred izvozom za Grosuplje pripetila huda prometna nesreča. Trčilo je 34 osebnih vozil in dve dostavni vozili. V nesreči sta dve osebi umrli 14 pa je bilo poškodovanih. Gasilci GB Ljubljana so s tehničnim posegom iz petih vozil rešili več poškodovanih. Pri reševanju so sodelovali tudi gasilci PGD Grosuplje in PGD Šmarje Sap. Reševalci iz Ljubljane, Domžal, Logatca, Škofje Loke, Kranja so prepeljali v bolnišnico 14 poškodovancev. Avtobus je s kraja nesreče odpeljal večje število nepoškodovanih oseb v avtocestno bazo na Smodinovcu (Grič 54, Ljubljana), ki so po nesreči ostali brez svojega prevoza.

vir: SPIN

Tü so slike -> klik

MILAN nedelja, 28. november 2010 ob 08:24

Hjooj KEJ DO TE ZEJ FSEN KAZNI PISALI Mislec

mirka nedelja, 28. november 2010 ob 10:27

Megla...grozno!!!

MILAN nedelja, 28. november 2010 ob 11:39

Mislec kak so povedali ka je to bila nejvekša nesreča na Slovenskem krivec pa neprebojna megla v takši situaciji pa se nemreš zognoti.

zobl nedelja, 28. november 2010 ob 13:11

TREBALO DE POSTAVITI OVE ELEKTRONSKE TOBLE NA KERE DARS PIŠE OBVESTILA , RECIMO KA JE MEGLA PAK A SE PELAŠ 20-30KM/H.

SAMO JE OPET TO ČLOVEŠKI FAKTOR ENI MISLIJO KA SO ŠUMAHERI ZA VOLANON TAN SI FKLOPI MEGLENKE PA LETI PO CESTI KAK DA JE JEGOVA.
DOSTI SE PELAN PO AVTOCESTI ZODJE CEJTE PROTI PRIMORSKI PA NAZOJ PA LEHKO REČEN KA FSAKOJAKE BUDALE VIDIŠ PA DO LETELI ČI JE DEŽ, SNEG AL PA MEGLA PA TAKŠNEMI IDIOTI NEMREŠ NIČ.

MHA nedelja, 28. november 2010 ob 14:57

Na txt sen bra, ka še je tretja smrtna žrtef fčerašje nesreče.



Za dodajanja objave se prijavite.
Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.