Zvončica nedelja, 10. februar 2008 ob 01:00

Ka pa....če mislijo šoder kopati....Prdec

MILAN nedelja, 10. februar 2008 ob 10:42

Prdec
še sreča ka si je ne da v žep ka bi vida kak se KUNE razbižijo.
Ideja

Jernej nedelja, 10. februar 2008 ob 13:16

MHA je napisal/a:
A so le odkrili što je te poka.

Še en video na toto temo. Fercek


..da san osnovno solo sao met 4-5 razred se je koflikt zacno Jugoslaviji
..po tem so dosta deca iz vse strani Republike Jugoslavije
prisli na to solo na Dunaji.

Eden decko pa je meo eno malo labdo pa se je zajebavo stem v razredi..
..ocitelca pa je njemi kraj vzela pa je odnesla kancelarijo..

..te 3dni po tem je ocitelca enega ocitela fizike pitala
kaksna labda te tao je Mislec Vprašaj

..rocna bomba iz JNA ...M-75 je bila takoj je bio alarm
pa smo lejko domao sli...Ploskač

MHA torek, 12. februar 2008 ob 16:31

MHA je napisal/a:
Takši lidje so ne za v EU. Pret sen se pela v Soboto, pa so v Lipofcih na OMW-ji 2 škodi celi avto premetali (novi Mercedes), ko sen ša nazej, so še jin vedno avto glejali. Zutra pa bon po v poročili prešteja ka so odkrili fkradjeni avto Pisk

Dne 08.02.2008 so policisti Policijske postaje za izravnalne ukrepe Murska Sobota (PPIU) v Lipovcih (UE Murska Sobota) odkrili ukraden osebni avtomobil, znamke MERCEDES BENZ.



Tega dne ob 14. uri so policisti PPIU na bencinskem servisu v Lipovcih kontrolirali 35-letnega voznika, ki ima dvojno državljanstvo (Hrvaška in Srbija). Vozil je osebni avtomobil znamke MERCEDES BENZ, tip CL 600, letnik 2001, na katerem so bile nameščene francoske registrske tablice.

Policisti so z zbiranjem obvestil in z vpogledom v policijske evidence ugotovili, da je bil avtomobil, ki je vreden okrog 30.000,00 EUR, dne 05.02.2008 ukraden v Franciji (Canes).

Policisti so ukraden avtomobil zasegli, zoper voznika pa so podali kazensko ovadbo.


vir: PU Murska Sobota

Ke sen jas prava?! Mislec

optix torek, 12. februar 2008 ob 16:35

Vudri

prevec je sumljiv bil ta kokošar za volanom S coupeja Nasmeh posej s francoskimi tablicami, pa ex yu dokumenti Čarovnik

MILAN torek, 12. februar 2008 ob 19:36

To ja
VEN PA STALNO VEČ JIH POHAPSAJO
ZA NEKEJ JE DOBER ŠENGEN BOR MOJO FSE PODATKE
KE JE KEJ ZGINOLO:
toja:

MILAN torek, 12. februar 2008 ob 19:38

Alooo Alooo Alooo Alooo Alooo
HALO STE ČÜLI ZEJ PA SO POZAPRLI VELKE DIREKTORE
ERI SO DOVALI PODKUPNINE
pa se je začelo pucaje-malo jin riti fküPER VLEČE
To ja Alooo To ja To ja To ja

Dejan torek, 12. februar 2008 ob 19:42

Zej so jih samo areterali. To de samo en sprehod na policijo pa nazej te pa dale hamlat Hjooj

MHA torek, 12. februar 2008 ob 19:51

Eh, tak bo kak je Dejan reka. zidor je pre tüdi negi polek.

MILAN torek, 12. februar 2008 ob 21:10

Bigec
zidar pa zidarski posel to je velka živina
totih nedo atk ejnfoh zgarabili
ste vidli keo je samo rhovinarof poleg
(odvetnikof)

MHA četrtek, 14. februar 2008 ob 11:51

Dne 13.02.2008 ob 9.30 uri so policisti PPIU M. Sobota v Hotizi zaustavili in kontrolirali tovorni avtomobil, znamke FIAT, italijanskih registrskih številk. Tovorni avtomobil je vozil 37-letni Romun, kot sopotnik pa se je v vozilu peljal tudi 19-letni državljan Romunije.



Policisti so opravili tudi kontrolo tovornega prostora, kjer so med tovorom našli motorno kolo, znamke Honda, tip SH 150, za katero je bilo preko policijskih evidenc (SIS) ugotovljeno, da je bilo dne 19.10.2007 ukradeno v Italiji. Motorno kolo je vredno okrog 2.000 EUR.

Policisti so motorno kolo zasegli, zoper voznika pa bodo podali kazensko ovadbo. Voznik in sopotnik sta bila po končanem postopku spuščena.


Dne 11.02.2008 ob 13. uri so policisti PP Lendava v Dolgi vasi zaustavili in kontrolirali kombinirano vozilo MERCEDES VITO, nemških registrskih tablic, v katerem so se vozili štirje Romuni.



V prtljažnem prostoru so policisti odkrili dve motorni kolesi (»skuterja«), znamke APRILIA. Pri preverjanju v policijskih evidencah sta policista ugotovila, da je prvi skuter ukraden v Italiji. Tudi za drugi skuter obstaja utemeljen sum, da je ukraden v Italiji, kar pa še italijanski varnostni organi niso potrdili.

Oba skuterja sta zasežena, zoper 17-letnega in 15-letnega Romuna pa podana kazenska ovadba. Ker sta oba osumljenca mladoletna, so policisti o postopku obveščali tudi CSD Lendava.



Dne 12.02.2008 ob 0.57 uri so policisti PPIU v Lipovcih zaustavili in kontrolirali tovorno vozilo romunskih registrskih tablic, katerega je vozil 35-letni romunski državljan.

Pri preverjanju številk šasije priklopnega vozila so policisti v evidencah ugotovili, da je bil priklopnik znamke SCHMITZ, leta 2006, ukraden v Italiji. Priklopno vozilo, vredno 30.000 EUR, so policisti zasegli, zoper osumljenca pa bodo podali kazensko ovadbo.


vir: PU Murska Sobota

Že po Romuni Hjooj Hudec Jas bi jin prepoveda fstop v Republiko Slovenijo, ve pa to je sama gamat Strelec

vinko četrtek, 14. februar 2008 ob 12:00

ŽE PO TOTA ROMUNSKA GAMAD!!! SAMO ČOKAN KA DO ŠE V PRLEKIJI ZAČELI S SVOJIMI OPERACIJAMI. PROVI EVROPEJCI SO - NIC DRUGA KAK SAMO LOPOFŠČINO ZGOJAJO!
Pipko Zid Strelec Lovec Vudri Boksar

erof petek, 15. februar 2008 ob 11:27

Pet 15.02.2008

Ob 23.00 uri pa se je zgodila še ena nesreča na regionalni cesti Ljutomer – Noršinci, ko je 32-letni voznik osebnega avtomobila iz okolice Ljutomera vozil od naselja Noršinci proti Ljutomeru. V dolgem levem in preglednem ovinku, kjer vzporedno poteka tudi železniška proga, je zaradi neprilagojene hitrosti zapeljal na desno bankino, nato pa je izgubil oblast nad vozilom. Najprej je trčil v reklamno tablo, nato pa še v začetek varnostne ograje. Vozilo je odbilo v zrak, kjer je trčil v steber izvoznega signala na železniški progi, nato pa je po skupno 30 metrih leta padlo s streho navzdol in obstalo na železniškem nasipu. Voznik je vkleščen poškodbam podlegel na kraju nesreče.
delo



MHA petek, 15. februar 2008 ob 22:51

Pomurski policisti od padca meja decembra lani odkrijejo ukradeno vozilo skoraj vsak drugi dan.

Video prispevek


Je reka en Italjon ka na leto fkrodne 200 vozil Hjooj Krodnejo pa pre fse ke ki nejdejo.

MHA sreda, 20. februar 2008 ob 17:46

MHA je napisal/a:
Pomurski policisti od padca meja decembra lani odkrijejo ukradeno vozilo skoraj vsak drugi dan.

Video prispevek


Je reka en Italjon ka na leto fkrodne 200 vozil Hjooj Krodnejo pa pre fse ke ki nejdejo.



Ob 22.10 uri so policisti PPIU M. Sobota v Dolnjem Lakošu zaustavili voznika osebnega avtomobila znamke AUDI A6 karavan, letnik 2006, italijanskih reg. tablic. Pri preverjanju so ugotovili, da je bilo vozilo leta 2007 ukradeno v Italiji. Prav tako so ugotovili, da je ponarejeno prometno dovoljenje, registrske tablice in ukraden bianco obrazec homologacije. Tujcu so bili vozilo in predmeti zaseženi. Zoper njega pa bodo podali kazensko ovadbo.

vir: PU Murska Sobota

Že po Hjooj

vinko sreda, 20. februar 2008 ob 18:30

100 % romunZid

stajerc13 petek, 22. februar 2008 ob 12:28

Italijanski mediji poročajo, da so neznanci v okolici italijanskega mesta Modena ustrelili 33 letnega avtoprevoznika I.S. iz Izole.

Izolan je bil hospitaliziran v bolnišnici Baggiovara in je izven življenske nevarnosti. Moški je vozil še 10 minut, nato se ustavil ter poklical pomoč. O skrivnostnem dogodku poizveduje italijanski karabinjerji : metek, ki so ga potegnili iz roke poškodovanega naj bi pripadal lovski puški kalibra 12. Domnevajo, da je strel prišel iz puške kakega lovca in po nesreči zadel avtoprevoznika. Ne izključujejo pa tudi drugih možnosti.

fargo sobota, 23. februar 2008 ob 17:40

Baje naj bi okrog 14.30 ure v naseljenem delu kraja Nedelišæe v sosednjem Medžimurju (HR) strmoglavilo manjše športno letalo.
Letalo naj bi se zaletelo v hišo ter padlo na neko vozilo.

optix sobota, 23. februar 2008 ob 17:57

fargo je napisal/a:
Baje naj bi okrog 14.30 ure v naseljenem delu kraja Nedelišæe v sosednjem Medžimurju (HR) strmoglavilo manjše športno letalo.
Letalo naj bi se zaletelo v hišo ter padlo na neko vozilo.












MHA ponedeljek, 25. februar 2008 ob 15:53

Voznica je zapeljala s ceste, vendar se je rešila nepoškodovana. Pripeljal je 42-letnik in trčil vanjo. Poškodbam je podlegla.

Nekaj pred sedmo uro zjutraj se je na regionalni cesti Sevnica-Trebnje, v naselju Tržišče, zgodila prometna nesreča, v kateri je ena oseba umrla.

29-letna voznica osebnega avtomobila, doma iz okolice Sevnice, se je peljala po cesti iz smeri Sevnice proti Tržišču. V ovinku pred naseljem je na poledenelem vozišču zdrsnila s ceste. Vozilo je obstalo na nasprotni strani izven cestišča. Ob cesti se je ustavil voznik, ki je želel ponesrečenki pomagati, vendar je že sama prišla iz vozila in ni bila videti poškodovana. V tistem trenutku se je iz iste smeri kot prej ponesrečenka pripeljal še 42-letnik iz Sevnice.

Ko je želel ustaviti, ga je na približno istem mestu kot voznico pred njim, na poledenelem vozišču, zaneslo. 42-letnik je izgubil oblast nad vozilom, ki ga je zaneslo v levo, kjer je ob svojem avtomobilu stala ponesrečenka. Vozilo 42-letnika je priletelo v voznico, nato pa ga je odbilo nazaj na vozišče. Poškodovana voznica je zaradi hudih ran, ki jih je dobila v drugem trku, kljub pomoči zdravnika, umrla.

Policija je za 42-letnega voznika odredila preizkus alkoholiziranosti, ki pa je bil negativen.


vir: 24 vür



Za dodajanja objave se prijavite.
Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.