iTux ponedeljek, 26. december 2011 ob 18:52

tunček, eno je napisana zakonodaja, drugo pa je ke se v prakse izvaja. V ms se ocitno nad takse krsitelje ne vuplejo sprovlate, se skoz ne!

TUNČEK ponedeljek, 26. december 2011 ob 19:01

Ja no, se provijo, da smo še skos preci Balkonski. Hehe

Zvončica ponedeljek, 26. december 2011 ob 23:02

Ka pa te inšpekcija ma v MS dopust? Mislec

pravični torek, 27. december 2011 ob 00:33

Hmmm, ne vem, če je katerega inšpektorja toliko v hlačah, da bi si upal v MS na Romsko tržnico. Hihihi

Vprašanje časa bi bilo, kako dolgo bi še nosil glavo na ramenih. Šokiran


Sicer se pa podobne stvari dogajajo po vsej Sloveniji. Jaaa

In zato smo tako daleč, kot smo, ker so nekateri NEDOTAKLJIVI. Mislec

Mimogrede.

Tistega siromaka, ki bi naj domnevno nastavil neko bombico pri VEGARD-u so na sodišče peljali vklenjenega, kot živino.

Gospa Hilda TOVŠAK, ki pa bi naj domnevno v tujino spravila več milijonov EUR €, delavcem več mesecev ni dajala plače in še kaj, pa jo sodišče vpraša, če imajo gospa slučajno čas, da bi se z njo malo pogovorili.

In, ko gospa TOVŠAKOVA pove, da je malce bolna in nima časa, pa sodišče reče, da bodo pač kdaj drugič.

Lepo je v naši domovini biti lopov. To ja




TUNČEK torek, 27. december 2011 ob 00:48

In še fsi te spoštüvlejo, bi k temi ke fse drži kak pribito, doda.
Ne vemo še, ke pomeni demokracija pa pravna držova in podobno.... Hjooj Šokiran

zobl torek, 27. december 2011 ob 11:46

TUNČEK je napisal/a:
Je pa čüdno, da jih mojo v Soboti, se se petard prinas ne sme odovati. Hihihi

Pa naj odovlejo,naj si nekaj zaslužijo Kul , vsi državo krodnejo z vseh vogelov, zaj pa je glih trn v peti por ciganov keri odovlejo petardeNasmeh
bilo kon se obrneš vsi mutijo nekaj, greš k frizeri pa ti ne do račun, greš v oštarijo pa ti račun dojo kerega potli stornirajo, greš k avtomehaniki ti naredi servis pa ti ne do računa..., mizor, električar, mislin kda pogledneš cela družba je nareta ka vsi glejajo ka bi čim mejn toti državi dali penez...


TUNČEK sreda, 28. december 2011 ob 08:19

Praf moš, nej slüžijo, se je resen kak proviš. Fsi se posküšovlejo zmuzniti dofkon in fsoki dajotvi... Pomežik

erof sreda, 28. december 2011 ob 13:39

Kaj storiti, če doma najdete tolarje




Če doma najdete tolarske bankovce in kovance, jih lahko še vedno brezplačno zamenjate na Banki Slovenije, ki ima sedež na Slovenski cesti 35 v Ljubljani. Brezplačna zamenjava tolarjev v evre je na omenjenem naslovu mogoča vsak delovni dan med 9. in 12. uro.

Če ne stanujete v prestolnici, lahko tolarske bankovce pošljete po pošti na naslov Banke Slovenije s pripisom gotovinsko poslovanje. Gotovino, izplačano v evrih, vam bo banka poslala v vrednostnem pismu. Menjava tolarskih bankovcev bo potekala brez časovne omejitve, medtem ko lahko tolarske kovance zamenjate le do 31. decembra 2016. Za slabih 240 nekdanjih slovenskih tolarjev vam bodo v banki izplačali en evro. Na spletni strani banke (http://www.bsi.) je na voljo tudi računalo, s katerim lahko opravite informativni preračun med slovenskim tolarjem in evrom po tečaju menjave.

Še vedno lahko menjate tudi nekatere bankovce in kovance nekdanjih valut držav na območju evra. Tako lahko na primer nemške marke, tako bankovce kot tudi kovance, brez provizije in časovne omejitve zamenjate na Nemški centralni banki (http://www.bundesbank.de) ali pa jim marke pošljete po pošti s priloženim izpolnjenim obrazcem o menjavi, ki ga najdete na njihovi spletni strani. Časovno neomejena je na državnih centralnih bankah tudi menjava bankovcev nekdanje avstrijske, španske, estonske, slovaške in belgijske valute, medtem ko lahko natančne datume poteka menjave za preostale države območja evra najdete na spletni strani Banke Slovenija.

TUNČEK sreda, 28. december 2011 ob 14:00

Neke sen najša, pa ne ven ke napraviti s totin papirnatin !?




Ne misliti resno, je samo hec ! Ge si najša tote pozoblene tolare ?

Vuuhuu Pomežik

MILAN sreda, 28. december 2011 ob 15:28

Mislec DOBER PODATEK ZA MEJAVO TOLAROF marsikeri še mo kašno skrivnostno zalogo.

kobreti sreda, 28. december 2011 ob 17:03

dečki šparajte še tote store peneze, kak kože bomo še jih pomalen pa nucali Vuuhuu

MHA sreda, 28. december 2011 ob 20:28

Ja vepa, slej ko prej mo jih naze meli.

iTux sreda, 28. december 2011 ob 22:58

zobl je napisal/a:
TUNČEK je napisal/a:
Je pa čüdno, da jih mojo v Soboti, se se petard prinas ne sme odovati. Hihihi

Pa naj odovlejo,naj si nekaj zaslužijo Kul , vsi državo krodnejo z vseh vogelov, zaj pa je glih trn v peti por ciganov keri odovlejo petardeNasmeh
bilo kon se obrneš vsi mutijo nekaj, greš k frizeri pa ti ne do račun, greš v oštarijo pa ti račun dojo kerega potli stornirajo, greš k avtomehaniki ti naredi servis pa ti ne do računa..., mizor, električar, mislin kda pogledneš cela družba je nareta ka vsi glejajo ka bi čim mejn toti državi dali penez...




zaradi takseh kak jih nastevles in se puno drugeh pa drzova propada in je tak zadolzena, na konce pa nam v javne uprave zamrzovlejo ploce pa penzijonistom cene vsega pa znova in znova roste v nebo. Se lepse se vide pri dolocenih podjetnikih, ka na konce kao posluvlejo z izgubo pa te zapirajo in odpirajo nova podjetja. Ce se to nebi dogajalo bi vecina lidi bojse zivela, tak pa je pravno-socialna drzava skoro le na papire.

TUNČEK četrtek, 29. december 2011 ob 11:48

MHA je napisal/a:
Ja vepa, slej ko prej mo jih naze meli.

Storih itak nemo meli, do sigurno natisnili nove. Je pa dobro, če bi fseeno ostali Evri.

Dejan petek, 30. december 2011 ob 09:54

27. 12. 2011, med 23.40 in 23.50 so pred vhodom v gostinski lokal v ulici Na poljanah v Mariboru trije mladoletniki in mladoletnica pristopili do 18-letnega fanta. Od njega so zahtevali denar in cigarete, ter mu pri tem zagrozili s pretepom. Ker jim fant ni izročil zahtevanega, so ga pretepli. Med pretepanjem je fant pobegnil, pri tem pa je zgubil daljinski upravljavec vrat, ki so ga storilci odtujili. Premoženjska škoda znaša okoli 30 evrov. Fant je bil lahko telesno poškodovan.

Nekaj minut kasneje so pred drugim vhodom v isti gostinski lokal pristopili do 17-letnega fanta, od katerega so zahtevali denar in mu zagrozili s pretepom. Ker jim oškodovanec denarja ni izročil, so ga pretepli in obrcali. Pri pretepanju je oškodovancu izpadel gasilski pozivnik, katerega je eden izmed storilcev odtujil. Premoženjska škoda znaša okoli 30 evrov. Fant je bil lahko telesno poškodovan.

Skupina se je peš odpravila v center mesta, kjer so na Glavnem trgu okoli 1.15 pristopili do skupine treh mlajših žensk in dveh mlajših fantov. Dva storilca sta pristopila do njih, jim grozila in 17-letnega fanta pretepla, ter ga lahko telesno poškodovala.


PU MB

Mularija neizobražena Hjooj

MHA petek, 30. december 2011 ob 10:40

Pokafci, jih bi trebalo znarezate kak zofce.

TUNČEK petek, 30. december 2011 ob 12:30

Stvari se ponovlajo. Toke bande so ble v Marprogi v šestdesetih letih in moren povedati, da sen se jih dobro izogiba, se sen ne nikoli fasa. Šokiran

Progress sobota, 31. december 2011 ob 09:06

Ke jih te nemre nehče stavite ?

TUNČEK sobota, 31. december 2011 ob 10:32

Vstovla bi jih lehko policija, če bi bila na tereni. Doklič da pa policija samo po pisarnah ali se vozla v avtih okoli, de skos več band pa lopovof.

Policije je prvič premalo, drügič mo grozno administracije in tretjič premalo pooblastil, te pa smo tan gi smo.

Oboroženi lopovi ropajo pošte, pa zlatarne in kolejo lidi, taka je grotalo resen hujdo, podobni smo Ameriki.





Za dodajanja objave se prijavite.
Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.