O.F.A.K. v Ormožu letos že sedmič zapored

Festival bo letos potekal od 27.7. do 8.8.2015

Nina Blagovič, petek, 17. julij 2015 ob 23:08
O.F.A.K.

O.F.A.K.

Že sedmo leto zapored bo Ormož oživel in ponudil pestro dogajanje na različnih prizoriščih, med zidovi malega in velikega grajskega dvorišča, ormoškega parka in Mestne grabe, kjer bo potekal O.F.A.K. - ormoški festival aktivnih klubov.

Ormoški študentje so se v sodelovanju z nekaterimi drugimi aktivnimi organizacijami spet izkazali in pripravili pester, raznolik, športno, kulturno, izobraževalno ter zabavno obarvan festival, ki bo letos potekal od 27.7. do 8.8.2015. V teh trinajstih dneh se bodo odvili večji in manjši koncerti, športne aktivnosti in turnirji, delavnice, ofakova kavarnica, predstave in razstave…

Na malem grajskem dvorišču bodo obiskovalci lahko vsako jutro uživali ob dobri kavi, večere pa si krajšali z različnimi tematskimi dogodki, ki bodo letos vsebovali nekaj več izobraževalne vsebine, seveda tudi zabave ne bo manjkalo. Med tednom bo potekala vadba bootcampa na prostem, v ormoškem parku pa se bodo zvrstile različne športne delavnice. V športnem parku Mestna graba bo organiziran turnir v odbojki na mivki in istočasno turnir v streetballu. Tudi v času "vročinskega vala" bo poskrbljeno, saj je organiziran pool party z DJ-jem in različnimi aktivnostmi, ki bodo takrat potekale.

Tudi pri izbiri glavnih imen koncertov na velikem grajskem dvorišču so zadeli terno. V Ormož bodo pripeljali skupini Elvis Jackson in Happy Ol’ McWeasel, ki na letošnji turneji po Sloveniji predstavljata svoja nova albuma, 11 članski ska bend Pannonia Allstars Ska Orcestra in balkansko-(z)mešano skupino Leni Kravac, DJ-ja, ki se je nedavno vrnil iz enega največjih house festivalov Ultra Europe v Splitu, Alexa Rannera ter mnoge druge.

Za dodatne informacije o samem dogajanju na festivalu lahko spremljate njihovo facebook stran oziroma se ustavite v času festivala v "zbujenem mestu" Ormož.

O.F.A.K. 2015

O.F.A.K. 2015


Več v Družabno