V Traminčku ob poletni vročini in sopari

Tretji julijski četrtek ni minil brez seniorskega večera

Filip Matko, ponedeljek, 20. julij 2015 ob 14:15
DOSOR-jev julijski seniorski večer, foto: Marija Erveš

DOSOR-jev julijski seniorski večer, foto: Marija Erveš

V hladu kavarnice Traminček v DOSOR-ju, Domu starejših občanov Radenci, je bilo kar pravšnje vzdušje tretji julijski četrtek zvečer, ko je bil na programu tradicionalni seniorski večer med 18. in 21. uro. Z glasbo in petjem so si ga želeli polepšati tako nekatere stanovalke in stanovalci DOSOR-ja, kot tudi zunanji obiskovalci, domačini iz Radenec ter tudi drugi.

Med slednjimi sta bila za vse še kako dobrodošla gosta Alina in Aljoša, vnuka voditeljice, DOSOR-jeve prostovoljke Marije Erveš, ki sta veselo zaplesala z vsemi prisotnimi, sta jim pa tudi zapela. Na klaviaturah ju je spremljal Bojan Toplak iz Satahovec, ki je kot instrumentalist in pevec nasploh poskrbel za odlično vzdušje in to celo kot donator večera. Med donatorji je treba omeniti še stanovalko Emo Matijevič, ki je poskrbela za odlične kakaove kekse ter vinogradnika Antona Žinka iz Moravec pri Mali Nedelji, ki je prispeval svoje kakovostno vino Žinko, s katerim so udeleženke in udeleženci julijskega seniorskega večera nazdravili.

Ob prostovoljki Mariji Erveš je bila soorganizatorka večera Tanja Softič iz DOSOR-ja, se je pa za kratek čas oglasila tudi Helena Maguša Stanek, ki je tudi zadolžena za pripravo seniorskih večerov, a je trenutno že dalj časa odsotna. Poletna vročina in sopara v kavarnici Traminček udeleženkam in udeležencem julijskega seniorskega večera ni prišla »do živega«, da se že veselijo naslednjega podobnega srečanja v avgustu.


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Družabno