Glasba – Humor – Karaoke – Film – Ples

DOSOR-jeva nedeljska poletna humoristična vetrnica

Filip Matko, torek, 21. julij 2015 ob 14:02
Lucija Ćirović v DOSOR-ju

Lucija Ćirović v DOSOR-ju

Glasba, humor, karaoke, film in ples, kar vse napoveduje vnaprej vsaka ponedeljkova »DOSOR-jeva vetrnica«, je bilo zajeto v enourni nastop slovenske lutkarice, igralke in komičarke Lucije Ćirović, ki je v DOSOR-ju, Domu starejših občanov Radenci, nastopila v nedeljo, 19. julija zvečer.

Številno občinstvo se je zbralo v hladu DOSOR-jeve terase, na poletnem odru pa je humoristki bilo kar precej vroče, da se je sproti hladila z vodo. S tem je enega izmed stanovalcev izzvala, ki je bil prepričan, da igralka ne pije le vodo. O tem pa smo bili prepričani ostali, čeprav je k tokratnemu nastopu svoje »primaknila« pivovarna Bevog, zasebnega mladega pivovarja Vasje Golarja iz Gornje Radgone, ki ima pivovarno v sosednji Avstriji, v kraju Potrna (Laafeld).

Nekaj piša so v poletni sapi prispevale vetrnice, mi pa smo se ob tem spomnili, da je Lucija Ćirović uspešno nastopala kot Fata v TV seriji »TV Dober dan«, v otroškem gledališču »Gledališče iz desnega žepka« v sodelovanju z Boštjanom Štormanom (Čudovite prigode barona Münchhausna, Poklic coprnice Mice, Peter Strah in Motovilčica), je pa tudi mentorica na Dramski šoli Barice Blenkuš.

Humoristični enourni nastop je prispeval k novi »merici zdravja« (po znanem pregovoru: Humor je pol zdravja !), da je skromno darilce ob zaključku nastopa bilo nekakšno vabilo k čim prejšnjemu ponovnemu podobnemu obisku.


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Družabno