Že drugič uspešne DOSOR-jeve karaoke

Poletno vetrnico so tokrat zavrteli kar v domski galeriji

Filip Matko, četrtek, 30. julij 2015 ob 10:54
DOSOR-jeve karaoke

DOSOR-jeve karaoke

Po uspeli prvi organizaciji zabavnih karaok, sta gospodinja Mojca Kumlanc in kuharica Maja Zamuda 27. julija po večerji pripravili že drugi tovrstni večer. Zaradi ohladitve po izredni poletni vročini je zabavna prireditev potekala kar v avli doma oziroma domski galeriji.

Tudi zanimanje za nastop se je povečalo in tokrat je nastopajočih bilo kar za ducat, ki so se »lotili« jugoslovanske popevkarske nostalgije: stanovalke in stanovalci doma, zaposleni, kot tudi prostovoljci. »Led je prebila« tokrat stanovalka Nada, ki je zapela pesem »O Lola«, njej pa je sledil z zelo uspešnim nastopom stanovalec Branko s pesmijo »Ne diraj moju ljubav«. Delovna terapevtka Andreja se je lotila zelo zahtevne pesmi »Gdje Dunav ljubi nebo«, a stanovalca Lojzka in Dolfek sta zapela eno po domače. Ob Dolfekovem igranju na frajtonerico je Lojzka zapela pesem »Zvezde žarijo«. Stanovalec Jože, ki se sicer ves čas vozi naokrog z invalidskim vozičkom, je zapel »Že trideset let stojim na postaji«. Kar brez glasbene spremljave pa je zapela upokojenka - prostovoljka Radmila vsem znano pesem »Od Vardara pa do Triglava«. Njej je z zelo živahno pesmijo »Jaz sem plima« zapela gospodinja Valerija, a njej je za zaključek julijskih karaok sledil Trio adijo (kuharica Maja, gospodinja Mojca in kadrovka Nada) s pesmijo »Svi pjevaju, ja ne čujem«.

Vsi nastopajoči so prejeli simbolično darilo, DOSOR-jevo majico, potem pa družno zapeli, skupaj s poslušalkami in poslušalci znano Slakovo pesem »V dolini tihi«.


Več v Družabno