Na voljo mobilna aplikacija TAXI Pomurje

Mobilna aplikacija ponuja celoten seznam taxi služb na področju Pomurja

Prlekija-on.net, četrtek, 20. avgust 2015 ob 12:48
TAXI Pomurje

TAXI Pomurje

Če želite imeti vse kontakte ponudnikov TAXI storitev na območju Pomurja na enem mestu in vedno pri roki, ko jih najbolj potrebujete, je mobilna aplikacija TAXI Pomurje, ki jo je razvil Stanko Milak, prava za vas. Mobilna aplikacija TAXI Pomurje ponuja celoten seznam taxi služb na področju Pomurja. Ponudniki so razvrščeni po večjih središčih, tako da lahko taxi službo hitro in enostavno pokličete z enim klikom. Aplikacija je brezplačna.

Od kod ideja za mobilno aplikacijo TAXI Pomurje?
Ideja se mi je porodila že pred mnogimi leti, ko sem po številnih prekrokanih nočeh zgodaj zjutraj mrzlično potreboval taksi prevoz domov. Prepričan sem, da večina predobro ve o čem govorim, saj smo vsi bili mladi in počeli takšne in drugačne neumnosti.

Februar, nedelja zjutraj, ura 5:17. Zabava v diskoteki se je končala. Počasi bo treba domov. Zunaj temperatura -16 stopinj. Ker je seveda bilo nekaj kozarčkov preveč, bo treba poklicati taksi. Prvi je čisto na drugem koncu in lahko pride šele čez eno uro. Super! Drugi vas noče pobrat, ker je preveč zaseden. Haloo?! Tretji več ne dvigne telefona. Četrti ... ups ... četrtega ni! Imate samo tri "taksiste" v tel. imeniku (velika večina ima samo kontakt ali dva). Klasičen "horror story" ...

Joj, kaj bi takrat dal za prevoz v udobnem in toplem avtomobilu taksista. Zakaj nimam več kontaktov? Saj jih je več ... Nič ni pomagalo. Jezen in nenaspan sem moral rešiti situacijo. Na vse mogoče in nemogoče načine. Tudi nespametne in nevarne ...

Torej, iz takšnih "problemov" se je najprej rodila ideja - v telefonu imeti vse kontakte ponudnikov taksi storitev. Po dolgem času je nastala rešitev, ki vam zagotovo prihrani zgoraj opisano situacijo. Rešitev, ki se imenuje TAXI Pomurje.

Komu je aplikacija namenjena?
Mobilna aplikacija TAXI Pomurje je primarno namenjena vsem, ki redno ali občasno potrebujejo taksi storitve. Torej vsem, ki po raznih zabavah pregloboko pogledajo v kozarec. Starejšim osebam za razna opravila (zdravniški pregledi, nakupovanja, ...). Vsem, ki občasno potrebujejo taksi prevoz (prevoz do letališča, pokvarjeno vozilo, nesreča, ...). Dijakom za prevoz v šolo ali domov, ... itd.

Poleg tega pa je namenjena tudi za dvig ozaveščenosti ljudi oz. posledično večjo varnost v prometu (alkohol in druge prepovedane substance). Če vam je aplikacija všeč, jo delite z vašimi prijatelji, da skupno pripomoremo k večji varnosti v prometu.

Na katerih sistemih deluje?
Aplikacija zaenkrat deluje na Android sistemu. Vendar bo v kratkem na voljo tudi za iOS (iPhone) in Windows Phone sistem.

Kakšen je odziv na aplikacijo?
Glede na to, da promocijskih aktivnosti še ni bilo (razen objave na Facebooku) in je aplikacija stara cca 2 tedna, sem z odzivom zadovoljen. Trenutno je aplikacija nameščena na 277 telefonih, uporabljena pa je bila 394 krat. Odziv uporabnikov je pozitiven, včasih pade tudi kakšna pohvala.

Kako do aplikacije?
Aplikacijo si lahko brezplačno prenesete preko te povezave oz. tako, da v "Google Play" trgovini v iskalnik vpišete "taxi pomurje" in aplikacijo namestite.


Več v Zanimivosti