V šovu Kmetija: Nov začetek tudi tekmovalci iz naših krajev

Tekmovalci prihajajo iz Ljutomera, Radencev, Polenšaka, ...

Prlekija-on.net, petek, 21. avgust 2015 ob 10:28
Kmetija: Nov začetek

Kmetija: Nov začetek

Planet TV je objavil seznam 16 tekmovalcev, ki se bodo v resničnostnem šovu Kmetija: Nov začetek borili za 50.000 evrov. Med njimi so tudi tekmovalci iz naših krajev in okolice.

Opis tekmovalcev iz uradne spletne strani, ki bodo nastopili v šovu iz naše okolice:

Jacqueline, 52 let, Ljutomer
Močna ženska, ki je končala šolo za rezervne oficirje. Ima dva otroka, ki ju je preživljala kot samohranilka, saj je moža zapustila.

Špela, 23 let, Polenšak
Dolgonoga blondinka se ne boji dela v hlevu, in kot pravi, bo z veseljem prva skidala gnoj. Ljudem želi dokazati, da ni razvajena misica.

Gregor, 28 let, Radenci
Bivši vojak, ki je ljubitelj resničnostnih šovov, tako da se prijavi na čisto vsako avdicijo. Doma ima štiri otroke.

Maja, 19 let, Murska Sobota in Niko, 19 let, Beltinci
Letos bosta na Kmetiji: Nov začetek kar dva para. Niko in Maja sta skupaj dve leti. On živi na farmi s 400 svinjami, tudi ona pravi, da ji kmečka opravila in kuha niso tuji. Zvezo bosta pred tekmovalci skrivala.

Dominika, 42 let, Ptuj
Mati treh otrok, je v partnerski zvezi z moškim vztrajala dokler niso otroci odrasli, čeprav je že od nekdaj vedela, da jo privlačijo ženske. Trenutno je samska.

Vse tekmovalce lahko vidite tukaj.

Letos bo kmetija zasnovana nekoliko drugače, saj bosta na posestvu kar dve kmetiji, tudi letos bo mentor znan prleški obraz, Milan Belec iz Železnih Dveri, šov pa bo vodila Saša Lendero.

Kmetija 2015
Gregor, Jacqueline, Špela, Maja, Niko in Dominika, foto: Planet TV

Milan Belec
Milan Belec


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Družabno