Veržej še drugič zapored poražen na domačem igrišču

Farmtech Veržej - Zarica Kranj 0:1 (0:1)

Prlekija-on.net, nedelja, 30. avgust 2015 ob 15:02
Farmtech Veržej - Zarica Kranj

Farmtech Veržej - Zarica Kranj

Farmtech Veržej je po začetku sezone, ko je zabeležil neodločen rezultat in zmago, zasedal celo prvo mesto na lestvici, v soboto, 29. avgusta, pa je v 4. krogu 2. SNL, še drugič zapored klonil na domačem igrišču in je trenutno sedmi na lestvici. Tokrat jim je poraz zadala ekipa Zarica Kranj.

Tekma je bila odločena že v prvem polčasu, ko so gostje prikazali boljšo igro in tudi zadeli. Edini gol na tekmi je dosegel Blaž Šujica v 17. minuti, Veržeju pa nikakor ni uspelo razviti prave igre, kljub vrnitvi Vaša in Kouterja. Tri točke so tako odšle v Kranj, ki je dosegel zgodovinsko prvo zmago v drugi ligi, v Veržej pa so prišli le s trinajstimi igralci.

V spodnjem videu si lahko ogledate nekaj priložnosti iz prvega polčasa in edini gol na tekmi.

V naslednjem krogu, 5. septembra, Veržej gostuje pri Dobu, ki je trenutno drugi na lestvici.

Farmtech Veržej - Zarica Kranj 0:1 (0:1)
200; Šujica 17.

Farmtech Veržej: Andrejč, Polajžer, Lukač, Kaučič (46./Čuk), Pelcl, Kouter, Trstenjak (84./Vinkovič M.), Petek, Ropoša, Vaš, Vinkovič D. (75./Vok); trener: Zlatko Gabor

Zarica Kranj: Mulalić, Djukić, Preradović, Jurhar, Frelih, Ajdovec, Kotnik, Pirc (46./Smajić), Blejdea, Križaj, Šujica; trener: Janez Zupančič

Ostale tekme:
Šenčur - Roltek Dob 0:2 (0:0)
Drava Ptuj - Ankaran 3:0 (0:0)
Triglav Kranj - TKK Tolmin 2:2 (2:0)
Kalcer Radomlje - Aluminij -:-

Starejši dečki zmagali
Starejši dečki U-15 so v 3. krogu 1. lige na igrišču z umetno travo v Velenju premagali vrstnike Rudarja. Po strelu s kota je z glavo za vodstvo Veržejcev zadel Luka Hren (35. min.) Borbeni domačini so izenačili v 46. minuti po gneči v kazenskem prostoru. V 67. minuti pa je iz protinapada Marcel Horvat dosegel zmagovalni zadetek. V soboto v Veržej prihaja novinec NK Maribor Tabor.

Rudar Velenje - Farmtech Veržej 1:2 (0:1)


Več v Šport