Sosedski derbi dobili Ormožani

Carrera Optyl Ormož - Središče 3:0 (0:0)

Nina Blagovič, nedelja, 6. september 2015 ob 21:03
Carrera Optyl Ormož - Središče

Carrera Optyl Ormož - Središče

V nedeljo, 6. septembra, je v Mestni grabi v Ormožu potekala tekma drugega kroga Superlige MNZ Ptuj, na kateri so nogometaši Carrere Optyl Ormož gostili ekipo iz Središča ob Dravi. Tekma velja za pravi sosedski derbi, katerega so ponovno dobili Ormožani s 3:0.

Gledalci so v deževnem prvem polčasu spremljali dokaj neatraktivno tekmo, brez pravih priložnosti na obeh straneh, tako da sta ekipi ob koncu prvega dela zapustili igrišče brez zadetkov. Ko se je zjasnilo nebo, se je razigrala tudi tekma, vsaj s strani Ormožanov. Domači so si v drugem delu igre priigrali več priložnosti in jih tudi izkoristili. V 61. minuti je prvi zadel Rok Lah, žogo za 2:0 je v gol poslal Patrik Jaušovec, končnih 3:0 pa je postavil Žiga Rajh, ki je po lepi asistenci mladega Uroša Tuška žogo z lahkoto poslal za hrbet središkega vratarja.

Carrera Optyl Ormož - Središče 3:0 (0:0)
170; Lah 61., Jaušovec 88., Rajh 90.

Carrera Optyl Ormož: T. Špešič, M. Hriberšek, D. Perger, D. Školiber (73./M. Podplatnik), M. Magdič (46./Ž. Rajh), R. Lah (82./U. Tušek), L. Perčič, B. Zidarič, L. Tomašić, T. Kolarič (87./J. Kolarič), P.Jaušovec (89./D. Mesarec)

Središče: N. Hranič, B. Borko, N. Kuhar (87./J. Rotar), J. Novak, R. Zadravec, A.  Lesjak, M. Sakelšek, D. Perišić, P. Škvorc (73./F. Štamberger), M. Ivanuša (73./B. Klajnčar), L. Perišić

Ostale tekme:
NK Tržec - ŠD Hajdina 2:3
Aha Emmi Bistrica - ŠD Cirkulane 1:0
ŠD Apače - ŠD Bukovci 1:4
NK Stojnci - ŠD Gerečja vas 3:1


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Šport