Najglasnejši v avto akustiki s 159,5 dB, najnižji 1 cm

Na Avto showu v Ljutomeru so podelili nagrade v najrazličnejših kategorijah

Prlekija-on.net, petek, 11. september 2015 ob 09:04
Avto show Ljutomer

Avto show Ljutomer

Avto show v Ljutomeru je za nami, katerega so člani Trinity Tuning Cluba v prleški prestolnici organizirali prvič. Kljub slabim vremenskim napovedim, so po 12. uri začeli prihajati tekmovalci iz vse Slovenije, Avstrije in Hrvaške. Pokazat se je prišlo okrog 75 tekmovalcev, tako da je bilo s klubskimi vozili na prizorišču 100 avtomobilov.

Do druge ure je bilo prizorišče napolnjeno s predelanimi vozili in takrat se je tudi uresničil črni scenarij, katerega so se vsi najbolj bali. Začelo je deževati, kot iz škafa. Ampak dež ni pregnal ponosnih lastnikov in radovednih obiskovalcev. Program se je hitro prilagodil razmeram, meritve in ocenjevanja so potekala nemoteno z majhnimi zamudami.

Poglejte še:
Avto show v Ljutomeru
Avto show striptiz
Najglasnejši v avto akustiki je bil član Trinity Tuning Cluba s svojo Fiat Pando Mišel Brenholc, ki je dosegel kar 159,5 dB. Najglasnejši v izpuhih in filtrih so bili Jan Emeršič v diesel kategoriji (112,7 dB), Miha Gradišnik pri bencinarjih (128,2 dB) ter najglasnejši zračni filter (129,5 dB) Danijel Krope. Najnižje vozilo je bil Golf 1 GTI, višina je od tal merila 1 cm - Luka Talian, kateri je tudi v stylingu kot najlepši v OLD SCHOOL predelavi.

Najlepše tipske predelave:
- THE BEST EXTREM: SREČKO FRAS
- THE BEST OLD SCHOOL: LUKA TALIAN
- THE BEST ITALY: TOMAŽ ROBEK
- THE BEST FRENCH: MIRO RAJH
- THE BEST GERMAN: DEJAN VETRIN
- THE BEST VAG: OTTO SPORK
- THE BEST OPEL: MITJA ZAGORC
- THE BEST JAPAN/ASIA: MARKO PUCONJA
- THE BEST AMERICAN: MATEJ PETOVAR
- THE BEST OLD TIMER: MICHAEL ZELENIK
- THE BEST FAMILY CAR: MARIO FRAS
- THE BEST LADY TUNING: NINA ZELENKO
- THE BEST OEM: MIHAEL FORJAN
- THE BEST RACE LOOK: SAŠO MATEVŽ
- THE BEST WHEEL: BOŠTJAN BRICMAN
- THE BEST of GIRL CHOICE: MIRO RAJH

Odličja v stylingu še je doseglo 30 tekmovalcev v splošni kategoriji najlepših 30. Nekateri so dež izkoristili za druženje v baru in pod baldahini, drugi pa so se pomerili v raznih nagradnih zabavnih igrah. Žal je odpadel nastop brake dance skupine plesne šole Zeko, drift Naceta Pintariča s fordom Ka in gokardov. Se pa je tudi do poznega popoldneva vreme uredilo, tako da so se meritve najglasnejših in najnižjih izvedle nemoteno, prav tako tudi car wash in podelitev nagrad za najboljše.

Člani Trinity Tuning Cluba so z obiskom zelo zadovoljni in hvaležni vsem tekmovalcev za njihovo potrpežljivost in vztrajnost, pri tem pa se zahvaljujejo vsem sponzorjem in tistim, ki so pripomogli k izvedbi showa.

Spodaj si lahko ogledate še nekaj fotografij ter video dogajanja pozno popoldan.


Več v Družabno