Telemachova karavana zabave se je ustavila v Murski Soboti

V BTC Cityju je potekalo že peto praznovanje novega LTE omrežja prihodnosti

Prlekija-on.net, petek, 11. september 2015 ob 10:33
Telemachova zabava v BTC Cityju

Telemachova zabava v BTC Cityju

Po Kopru, Bledu, Slovenj Gradcu in Novem Mestu, se je tokrat Telemachova karavana zabave ustavila v Murski Soboti. V BTC Cityju je potekalo že peto praznovanje novega LTE omrežja prihodnosti.

Namesto prekmurske gibanice, so se obiskovalci sladkali z odličnim Jezerškovim carskim pražencem, otroci so rajali s Piko Nogavičko in Nodijem, najbolj pogumni so se slikali s Telemachovim pajkom, ki je presenečal s svojimi akrobatskimi vragolijami.

Za sproščeno vzdušje, plesne korake in glasbene ritme so tudi tokrat poskrbeli: Samuel Lucas s skupino, Alya, Kataya, Trkaj, Klemen Bunderla, Omar Naber, Mambo Kingsi, Matjaž Jelen, Natalija Verboten, Rok Ferengja, Andraž Hribar, Nuša Derenda in DJ Baza. So se pa na odru odlično znašli tudi nekateri obiskovalci, ki so zapeli skupaj z znanimi glasbeniki.

Na plesišču se je zavrtela tudi Ditka Maučec, direktorica marketinga in prodaje pri Telemachu: »Najbolj me veseli, da lahko nekaj dobrega delimo med vse zabave željne ljudi. Naši Telemachovi večeri so res nekaj posebnega in v čast mi je, da smo se zabavali po skoraj vsej Sloveniji. Zabave pa niso edina stvar, kar smo za vas pripravili to poletje. Že nekaj mesecev namreč gradimo novo LTE omrežje, omrežje prihodnosti, ki vsem obstoječim in bodočim uporabnikom prinaša novo izkušnjo. Prepustite se tehnologiji prihodnosti in doživite to izkušnjo z nami


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Družabno

Postavljanje mlaja v Orehovcih

V Orehovcih so postavili mlaj

nedelja, 28. april 2024 ob 09:15
Prljavo kazalište

Kdo bo letos zbudil Ormož?

petek, 26. april 2024 ob 14:46