V visokih petkah teklo 31 deklet

Po razburljivem finalu je naziv najhitrejšega dekleta v visokih petkah osvojila Veronika Podlesnik

Prlekija-on.net, petek, 11. september 2015 ob 21:05
Cosmo tek v petkah

Cosmo tek v petkah

Na sončno petkovo popoldne se je v središču Ljubljane odvil prav poseben dogodek, kjer so bila v ospredju dekleta in visoke petke. Potekal je namreč priljubljeni Cosmo dogodek - Tek v petkah.

Že pred samim štartom enega najbolj atraktivnih tekov na 100m, je priljubljena ženska revija Cosmopolitan poskrbela za pestro dogajanje. Od plesnih nastopov Plesne šole Libero Dance do glasbenih vložkov simpatične pevke Alye in raperja Trkaja ter pogovora o visokih petkah med voditeljico dogodka Azro Selimanovič in oblikovalko čevljev Aljo Viryent Novak. Dekleta so se lahko slikala s pravo Cosomopolitan naslovnico. Za nekaj adrenalina pa so poskrbeli fantje iz skupine Urban roof ter akrobata Filip in Blaž iz F&B Acrobatics.

Za tek v petkah, katerih višina mora biti najmanj 8 centimetrov, se je odločilo 31 pogumnih tekmovalk. Borile so se za naslov najhitrejše, tiste ki bo tekla z najvišjo petko in za naslov dekleta z največ Cosmo stila. Tek je potekal v dveh predtekmovanjih, v finalnem teku pa se je pomerilo deset najhitrejših. Na štartu Cosmo teka v petkah se je s štartno pištolo pojavil tudi župan Mestne občine Ljubljana, Zoran Janković.

Po razburljivem finalu je naziv najhitrejšega dekleta v visokih petkah osvojila Veronika Podlesnik, z najvišjo petko je tekla Adelisa Kadirič (kar 14,8 cm), naziv dekleta z največ Cosmo stila pa si je s svojim stajlingom prislužila Katarina Babič.

Prihodnje leto pa se obeta jubilejni 10. Cosmopolitan tek v visokih petkah.

Foto: Primož Predalič, Helena Kermelj, Goran Antley


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Slovenija