Ob 18. uri z Moldavijo, v petek ob 8.30 uri drugi polčas z Italijo

Tekma Slovenija - Italija je bila zaradi močnega naliva prekinjena

Prlekija-on.net, četrtek, 24. september 2015 ob 10:27
Druga tekma na evropskem prvenstvu miniEURO 2015 za Slovenijo, ki se je pomerila proti Italiji, je bila zaradi močnega naliva prekinjena. Malonogometaši so odigrali samo prvi polčas.

Rezultat po prvem polčasu je 0:0, Slovenci, ki so bili na igrišču boljši nasprotnik, so imeli kar nekaj lepih priložnosti za zadetek. Proti koncu prvega polčasa je vratar Nejc Komidar storil prekršek nad napadalcem Italije in s tem preprečil vodstvo nasprotnikov. Sodnik mu je za storjeni prekršek pokazal rdeči karton, tako da je reprezentanca Slovenije do konca prvega polčasa igrala z igralcem manj. Tako bo še minuto in pol v naslednjem polčasu, Komidar pa preostanka tekme ne bo smel braniti. Prav tako zaradi kartona ne sme igrati na tekmi z Moldavijo. V primerjavi s tekmo proti Madžarski je Slovenija stopila na igrišče bolj skoncentrirana in veliko bolj odločna.

Evropska malonogometna zveza (EMF) je sporočila nadaljnji razpored tekem po tem, ko so bile v sredo tekme odpovedane ali prekinjene zaradi močnega naliva. Slovenija tako po prvotnem sporedu igra v četrtek ob 18. uri z Moldavijo, v petek pa bo ob 8.30 uri odigrala še drugi polčas prekinjene tekme z Italijo. V petek bodo odigrane še tekme osmine finala, v soboto pa se bodo igrale tekme četrtfinala, polfinala in finale.

Tekmo z Moldavijo bo prenašal Šport Klub, vse tekme pa si je možno ogledati tudi na naši spletni strani www.slomalinogomet.si.

Spored vseh tekem najdete tukaj: emfminieuro.com/Result.


Več v Šport