Odbojkarski podmladek v Radencih

Trenirajo mlajši in starejši dečki ter starejše deklice

Filip Matko, sreda, 7. oktober 2015 ob 09:56
Ekipa OK Radenci – starejši dečki

Ekipa OK Radenci – starejši dečki

Za razvoj odbojkarskega športa v Radencih je zelo spodbudno, da v sezoni 2015/2016 poleg članske moške ekipe že trenirajo in nastopajo mlajše ekipe.

Tako mala odbojka šteje 15 mladih ljubiteljev odbojke, ki pridno trenirajo dvakrat tedensko pod vodstvom trenerja Bogdana Mariča (B licenca).

Starejše deklice, teh je 12, trenirajo trikrat tedensko pod vodstvom trenerke Ines Satler (D licenca). Tekmujejo v državnem prvenstvu Slovenije v odbojki - starejše deklice.

Ducat starejših dečkov pa pod vodstvom trenerja Danila Varge (C licenca) trenira trikrat tedensko in tudi tekmuje v državnem prvenstvu Slovenije v odbojki - starejši dečki. 28. septembra je Odbojkarski klub Radenci, katerega predsednik je Sašo Zidar, v Veliki športni dvorani v Radencih uspešno izvedel prvi turnir v odbojki za starejše dečke. S strani igralcev ter njihovih staršev je bil izkazan velik interes za igranje odbojke, kar je za nadaljnji razvoj tega športa v Radencih zelo spodbudno.


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Šport