Prvi samostojni koncert Marka Tivadarja

»Vesela jesen« 9. oktobra zvečer na odru v Benediktu

Filip Matko, sreda, 14. oktober 2015 ob 10:52
Mark Tivadar & Ansambel Klapovühi

Mark Tivadar & Ansambel Klapovühi

Svoj prvi veliki samostojni koncert, pod naslovom »Vesela jesen«, je skupaj s številnimi gosti pripravil Mark Tivadar, srednješolec iz Malih Bakovec pri Murski Soboti. Zgodilo se je to 9. oktobra ob 20. uri v Benediktu.

Na njegovem samostojnem koncertu po okroglih desetih letih nastopanja, petih posnetih videospotih ter samostojni zgoščenki, so se mu kot pevci na odru v Benediktu pridružili Suzana Mally, Matic Omulec (Kocka), Anja Pustak Lajovic, Damjan Murko, Boštjan Lenič in Štefan Grabar Pištek. Za bobni se je predstavil Simon Škrlec, od skupin pa: skupina Jolly Band, ansambel Kumske punce, ansambel Klapovühi, skupina Genialci ter Prekmurske mažoretke iz Bakovec pri Murski Soboti.

Marka je na tokratnem prvem samostojnem koncertu spremljala kar njegova glasbena skupina Mark Tivadar & Band. Pevka Suzana Mally je na odru v Benediktu povezovala nastope pevk, pevcev in skupin, zapela pa je tudi v duetu z Markom. Z njim je v duetu nastopila še sestra Melanie Tivadar, je pa Mark zapel tudi z ansamblom Klapovühi.


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Družabno

Postavljanje mlaja v Orehovcih

V Orehovcih so postavili mlaj

nedelja, 28. april 2024 ob 09:15
Prljavo kazalište

Kdo bo letos zbudil Ormož?

petek, 26. april 2024 ob 14:46