Radenčani doma izgubili proti Korošcem

Po petih setih OK Radenci – OK Svolley Vuzenica 2 : 3

Filip Matko, ponedeljek, 9. november 2015 ob 20:08
OK Radenci - OK Svolley Vuzenica

OK Radenci - OK Svolley Vuzenica

V Veliki športni dvorani v Radencih je v soboto, 7. novembra zvečer, bila odigrana tekma 3. kroga 3. državne odbojkarske lige za moške - vzhod, ko sta se pomerili ekipi OK Radenci in OK Svolley Vuzenica. Tekmo je sodila sodniška trojka v sestavi: prvi sodnik Jernej Koštric (Beltinci), drugi sodnik Tomi Špindler (Ljutomer) in pri zapisniku Anja Zamuda (Radenci).

Za gostujočo ekipo OK Svolley Vuzenica so zaigrali: Nik Kac, Aljaž Tomažič, Rok Filipančič, Tadej Tomažič, Sašo Rejec (kapetan), Dejan Pušnik, Jani Jamnik, Andraž Buhvald in kot libero Nejc Podlesnik.

Ekipa OK Radenci je bila številčnejša: Uroš Kovačec, Gregor Felkar (kapetan), Uroš Gumilar, Gregor Šemen, Gregor Panker, libero Miha Gabrijelčič, Jaka Banič, Saša Ratkai, Rok Svetanič, Miha Šavel, Luka Mihalič, Nik Škrjanec in drugi libero Nino Dotto ter trener Bogdan Marič.

Radenčani so z igro začeli dobro in prvi set gladko dobili z rezultatom 25 : 14. A Korošci so se nato zbrali ter v svojo korist odigrali kar dva seta po vrsti: drugega in tretjega s 25 : 22. V četrtem so zopet zmagali Radenčani in sicer s 25 : 18 ter poravnali rezultat na 2 : 2. V petem, odločilnem setu, pa so Radenčani proti Korošcem klonili s 13 : 15 in tako izgubili tokratno tekmo 3. kroga z rezultatom 2 : 3. Med devetimi ekipami v 3. državni odbojkarski ligi za moške - vzhod je ekipa OK Radenci po treh odigranih krogih z dvema točkama na osmem mestu, a OK Svolley Vuzenica na četrtem (6 točk). V vodstvu je OK TAB Mežica (7 točk) pred OK Mislinja (7 točk) in OK SIP Šempeter II (6 točk).


Več v Šport