Dve uri smeha za dober namen

Tadej Toš je na dogodku, ki ga je pripravil Lions klub Ljutomer, nasmejal polno dvorano Doma kulture v Ljutomeru

Prlekija-on.net, četrtek, 3. december 2015 ob 12:38
Tadej Toš

Tadej Toš

Lions klubi v Sloveniji in po svetu delujejo z namenom, da povezujejo ljudi in pomagajo. Pomembno je med ljudmi krepiti človekoljubnost in prostovoljstvo, pomoč drug drugemu. To lahko naredimo tudi ob tem, da se nasmejimo in sprostimo. Tako je Lions klub Ljutomer, v sredo, 2. decembra, v Domu kulture v Ljutomeru, pripravil stand up večer, kjer je nastopil Tadej Toš.

Polna in razprodana dvorana se je lahko do solz nasmejala v skoraj dve uri trajajočem šovu, ki ga je pripravil Tadej, skozi humoren in svojevrsten način pa je publiki predstavil aktualno begunsko tematiko ter druge aktualne teme, kjer se je vsak skozi smeh lahko zamislil o teh temah.

Dogodek je imel dobrodelno noto, saj je del prispevka od vstopnic bil namenjen fantu iz Ljutomera za nakup leč ter štiričlanski družini, ki se je znašla v stiski. Lions klub Ljutomer pa tudi že od začetka novembra sodeluje s trgovino Tuš v Ljutomeru, kjer vsak dan viške hrane predajo Varni hiši Pomurja.

Na prireditvi se je v imenu Lions kluba Ljutomer Tadeju za izviren nastop zahvalila Marja Dolamič, vinska kraljica Slovenije, Sandra Vučko mu je ob tej priložnosti predala prleško vino, podmladek kluba, Leo klub Ljutomer pa je pred kulturnim domom pripravil še pogostitev s toplimi napitki.


Več v Družabno