En voznik v drevo, drugi v elektro omarico

Voznik je pri tem utrpel hudo telesno poškodbo in je ostal na zdravljenju v bolnišnici

Prlekija-on.net, nedelja, 6. december 2015 ob 12:20
En voznik je podrl elektro omarico, drugi se je zaletel v drevo, foto: PGD Gornja Radgona

En voznik je podrl elektro omarico, drugi se je zaletel v drevo, foto: PGD Gornja Radgona

V soboto, 5. decembra, okoli 21.30 ure, je pred naseljem Plitvički Vrh, v občini Gornja Radgona, voznik osebnega vozila zapeljal s cestišča in se zaletel v drevo, pri čemer se je poškodoval in ostal ukleščen v vozilu.

Posredovali so gasilci PGD Gornja Radgona, ki so s tehničnim posegom rešili voznika, požarno varovali mesto nesreče, odklopili baterijo, osvetljevali mesto nesreče, oskrbeli poškodovanca ter nudili pomoč policiji. Poškodovanega voznika so reševalci PHE Murska Sobota prepeljali na zdravljenje v bolnišnico. Voznik je pri tem utrpel hudo telesno poškodbo in je ostal na zdravljenju v bolnišnici, na vozilu pa je nastalo za 1000 evrov materialne škode.

V nedeljo, 6. decembra, okoli 10.40 pa je v naselju Segovci, v občini Apače, voznik z osebnim vozilom trčil v elektro omarico. Voznik se je pri trčenju poškodoval. Gasilci PGD Gornja Radgona so voznika oskrbeli do prihoda reševalcev ZD Gornja Radgona, odklopili akumulator na vozilu, usmerjali promet in pomagali delavcu Elektro podjetja.


Več v Črna kronika