Decembrski večeri s številnimi nastopi

Praslovan Zorana Predina v radenskem Casinu AS

Filip Matko, ponedeljek, 7. december 2015 ob 12:102
Zoran Predin v Radencih

Zoran Predin v Radencih

V vseh prostorih restavracije Vikend v Radencih ter sosednjega Casina AS se v mesecu decembru, ob pričetku vsakega vikenda (ob petkih zvečer) vrstijo zabavne prireditve pod skupnim naslovom »Mesec penine«. Za obiskovalce seveda ni v ospredju zastonjkarski kozarček penine, pač pa nastopi znanih glasbenih skupin in pevcev, ki popestrijo in obogatijo tak večer.

Prvi decembrski petek (4. decembra) zvečer je ob spremljavi svoje nepogrešljive kitare številnim gostjam in gostom v neke vrste radenskem centru zabave zapel Zoran Predin, ki ima za seboj več kot četrtino stoletja nastopov. Pričel je že leta 1979 nastopati s slovensko rockersko glasbeno skupino Lačni Franz, ki jo je v Mariboru sam pomagal tudi ustanoviti. S svojimi avtorskimi skladbami (Ne mi dihat za ovratnik, Gate na glavo, Napad ljubezni, Mentol bonbon, Ljubimec iz omare, Praslovan in številne druge) je k petju pritegnil obiskovalke in obiskovalce koncerta ter požel gromki aplavz.

Nastopu Zorana Predina bo po dobrem tednu dni (11. decembra) sledil nastop fantov, ki kopirajo oziroma opominjajo na odlično glasbo svetovno znane britanske glasbene skupine iz sedemdesetih let prejšnjega stoletja Help - Beatles tribute. V petek, 18. decembra, bo nastopila glasbena skupina The cock tails, a 26. decembra dalmatinska Klapa Solaris iz Šibenika.


Več v Družabno