Praznični seniorski večer s presenečenji

Uspešno sponzorstvo z obiskom decembrskih dobrih mož

Filip Matko, petek, 18. december 2015 ob 12:11
Praznični seniorski večer, foto: Marija Erveš

Praznični seniorski večer, foto: Marija Erveš

S tretjim četrtkom v dvanajstem mesecu so se 17. decembra za letos zaključili seniorski večeri v DOSOR-ju, Domu starejših občanov Radenci. Za zadnje srečanje v tem letu je prostovoljka Marija Erveš uspela pridobiti sponzorje večera, ki so se izkazali kot gostitelji (različno pecivo in darilca dobrih decembrskih mož stanovalke Eme Matijevič ter vinska kapljica Mire Rus) ali kot glasbeniki (klaviaturist in pevec Bojan Toplak iz Satahovec pri Murski Soboti ter mlada pevka Ana Horvat).

V kavarnici Traminček se je seniorski večer pričel ob 18. uri, zaključil pa ob 20.45. Udeleženke in udeleženci so velikokrat zapeli z glasbenikom Bojanom, pa tudi zavrteli so se na plesišču. Ob 19.30 pa so prišli na obisk trije dobri možje decembra: Miklavž, Božiček in dedek Mraz. Zapeli in zaplesali so ob glasbeni spremljavi znane pesmi Bela snežinka, po svojem nastopu pa sta Božiček in dedek Mraz vsem razdelila sladkarije, a Miklavž je vsem nalil kozarček vinske kapljice, da so lahko nazdravili odhajajočemu letu 2015 ter se priporočili za podobna srečanja in druženja v prihodnjem letu.


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.Več v Družabno