V gosti megli prehiteval v škarje in pri tem trčil v nasproti vozeča vozila

Ena oseba je ostala ukleščena v vozilu, pet oseb je v trčenju utrpelo lahke telesne poškodbe

Prlekija-on.net, sobota, 19. december 2015 ob 18:35
Prometna nesreča

Prometna nesreča

V preteklem dnevu so policisti na območju Pomurja obravnavali sedem prometnih nesreč, pet kaznivih dejanj, dve kršitvi javnega reda in miru, utopitev, nenadno smrt osebe, pet primerov povoženja divjadi in poškodbo vozila na parkirnem prostoru.

Izven naselja Moščanci, so okoli 2.15 ure obravnavali so prometno nesrečo, kjer je voznik osebnega avtomobila v gosti megli prehiteval v škarje in pri tem trčil v nasproti vozeča vozila. Skupno je bilo v prometni nesreči udeleženih pet osebnih vozil, pet oseb je v trčenju utrpelo lahke telesne poškodbe.

Ena oseba je ostala ukleščena v vozilu. Gasilci PGD Murska Sobota so osebo rešili iz vozila, nudili pomoč reševalcem, ter počistili in osvetljevali kraj nesreče.

Le nekaj minut kasneje, je v naselju Otovci, v občini Puconci, voznik osebnega vozila zapeljal s cestišča ter trčil v drevo. Ob prihodu gasilcev iz PGD Murska Sobota na kraj dogodka, voznika oziroma morebitnih drugih udeležencev ni bilo več prisotnih na kraju prometne nesreče. Gasilci so odklopili akumulator vozila ter z osvetljevanjem mesta dogodka nudili pomoč policiji.

Izven naselja Ključarovci pa je zaradi vožnje preblizu desnega roba vozišča padla kolesarka, ki se je pri tem lahko telesno poškodovala.


Več v Črna kronika