Avto Rajh ponovno Citroënov koncesionar leta

Naziv je bil podeljen zaradi doseganja najkrajšega možnega časa odobritve in visokega deleža financiranja strank glede na celotno prodajo vozil

Prlekija-on.net, četrtek, 24. december 2015 ob 12:49
Citroën Slovenija je pred dnevi podelil priznanja najboljšim koncesionarjem v letu 2015. Podjetje Avto Rajh je postalo najboljši koncesionar na področju Citroën financiranje.

Naziv je bil podeljen zaradi doseganja najkrajšega možnega časa odobritve in visokega deleža financiranja strank glede na celotno prodajo vozil.

"Koncesionar ima pregledno stanje zaloge svojih vozil in nadomestnih delov, ter v rokih poravnava svoje obveznosti." je odločitev podkrepil direktor BPF Financiranje, Jure Koritnik.

Avto Rajh je v letu 2014 že prejel nagradi Citroënov prodajalec leta in najboljši koncesionar. Direktor za področje prodaje, Dušan Rajh, se je ob tej priložnosti zahvalil strankam za visoko stopnjo izkazanega zaupanja ter močno pohvalil lastno ekipo, ki je ponovno opravila izjemno delo.

"Močno si prizadevamo izpolniti pričakovanja strank, na prodaji in na servisu. Učimo se iz napak in uspehov ter poskušamo najti pravo ponudbo za vsakega kupca. Vesel sem, ker je naša ekipa pri tem uspešna" dodaja Rajh.

Avto Rajh je vstopil v Citroën družino z letom 2014 in uspešno prenesel dvajset let izkušenj ter v avtomobilski panogi na novo znamko oziroma kar dve, Citroën in DS.


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Gospodarstvo