Ob zaključku leta 2015 še multimedijski performans »VOŠČILO 2016«

Z uporabo dostopa do svetovnega spleta, računalnika in LCD projektorja so na velikem platnu predvajali članke s fotografijami

Prlekija-on.net, torek, 29. december 2015 ob 21:23
VOŠČILO 2016

VOŠČILO 2016

V Mladinskem centru Prlekije-združenju NVO so v sodelovanju z Mladinskim svetom Ljutomer-Listo mladih po letih ali srcu, zadnjo soboto v letu 2015 izvedli multimedijski performans z naslovom VOŠČILO 2016. Z uporabo dostopa do svetovnega spleta, računalnika in LCD projektorja so na velikem platnu predvajali članke s fotografijami, ki so bili objavljeni na spletnem mediju www.prlekija-on.net skozi daljšo časovno obdobje in so le ti bili povezani direktno ali posredno z omenjenima organizacijama.

Predstavitev je spremljala glasba in komentarji, tako da je celoten dogodek s tem bil še dodatno zanimivo popestren. Ob tej priložnosti so tudi počastili okroglo obletnico izredno uspešnega delovanja omenjene spletne strani, ki je po zaslugi njenega ustanovitelja Dejana Razlaga, letošnjega nagrajenca Občine Ljutomer, na inovativni, izvirni ter vztrajni način ponesla v svet Prlekijo in tukajšnje dogodke in s tem postala še bolj širše prepoznavna v nacionalnem in mednarodnem prostoru. Ob tej priložnosti sta omenjeni nevladni organizaciji tudi izrekli letošnjo novoletno voščilo:
»Naj bo uspešno, lahko malo grešno…
  naj bo očarljivo, iskrivo, igrivo…
  z malo bridkosti, veliko sladkosti in največ modrosti…
  naj bo mirno, kot nebo večerno, poslovno uspešno in preprosto SREČNO…
  ZDRAVO IN SREČNO 2016 !

vam vsem želi

Mladinski center Prlekije-združenje NVO in Mladinski svet Ljutomer-Lista mladih po letih ali srcu
«

Nina-Rudi Stegmüller


Več v Kultura in izobraževanje