Odličen nastop mladih Radgončanov v Avstriji

Kazenski streli »odnesli« prvo mesto

Prlekija-on.net, petek, 1. januar 2016 ob 21:22
ŠNK Radgona U-9 na turnirju

ŠNK Radgona U-9 na turnirju

Selekcija U-9 ŠNK Radgona, pod vodstvom trenerja Nenada Dolgova in tehničnega vodja Sergeja Vogrina, se je tik pred novoletnimi prazniki udeležila mednarodnega nogometnega turnirja v Gleisdorfu v Avstriji. Na turnirju, kjer je sodelovalo osem ekip iz Avstrije in Slovenije, so mladi Radgončani, že na začetni tekmi pokazali, da so favorit, saj je ekipo SV Feldbach premagala z rezultatom 4:0. Naslednjo tekmo so igrali proti domačinom, ki so prav tako veljali za favorite in izgubili z 0:2. V naslednjih tekmah so člani radgonske selekcije U-9 strnili vrste in se do finala prebili brez poraza.

V napetem finalu so se ponovno srečali z domačini, ekipo NZ - Gleisdorf. Po številnih priložnostih na obeh straneh so mladi nogometaši ŠNK Radgona pokazali, da so vsaj enakovredna ekipa domačinom in tekma se je končala z neodločenim izidom. Tako so odločali streli s 7 metrov, kjer pa je domač vratar z ubranjenim strelom odločil tekmo in turnir v prid ekipe Gleisdorfa. Tako so kazenski streli "odnesli" prvo mesto ekipi ŠNK Radgona, a tudi 2. mesto je izvrsten dosežek, ki je poskrbel za veselje in zadovoljstvo članov selekcije, trenerja in staršev ter uspešen zaključek leta.

Rezultati: ŠNK Radgona - SV Feldbach 4:0, ŠNK Radgona – NZ Gleisdorf 0:2, ŠNK Radgona - SC St. Ruprecht 2:1, polfinale: ŠNK Radgona - USV Alberdorf 2:0, finale: ŠNK Radgona – NZ Gleisdorf 0:0 (2:3 - 7 m).


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Šport