Odličen začetek seniorskih večerov

Januarsko druženje ob glasbi in plesu v DOSOR-ju

Filip Matko, sobota, 23. januar 2016 ob 09:18
Januarski seniorski večer, foto: Marija Erveš

Januarski seniorski večer, foto: Marija Erveš

Tretji četrtek v vsakem mesecu je v DOSOR-ju, Domu starejših občanov Radenci, na programu seniorski večer med 18. in 21. uro. In prvi seniorski večer v letošnjem letu je tako startal 21. januarja ter po mnenju številnih udeleženk in udeležencev odlično uspel.

Poleg stanovalk in stanovalcev DOSOR-ja so se seniorskega večera v kavarni »Traminček« udeležili še varovanke in varovanci bivalne enote Zavoda Hrastovec v Radencih, nekaj občank in občanov Radenec ter kot predstavnica DOSOR-ja sestra Tatjana Geč. Na poziv DOSOR-jeve prostovoljke Marije Erveš, ki je bila pred leti pravzaprav pobudnica tovrstnih srečanj ob glasbi in plesu, so sestri Tatjani ob pravkar minulem rojstnem dnevu zapeli, DOSOR-jev prostovoljec Štefan Sečko - Legijaš z Vaneče je zaigral slavljenki, vsi skupaj pa so s kozarcem vinca (tega sta poklonila donatorja) nazdravili. Zdravica je bila namenjena še začetku novega leta 2016 ter prvemu seniorskemu večeru v tem letu.

Poleg glasbe in plesa je bilo zabeleženo še druženje ob klepetu, za posladek pa so bili še čajni piškoti, ki jih je kot tradicionalna donatorica prispevala stanovalka Ema Matijevič.


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Družabno