Tudi letos v hotelu Radin Popolna poroka

V okviru tradicionalne prireditve je bila v soboto tudi modna revija

Bianca Žitnik, nedelja, 7. februar 2016 ob 17:21
Poročni sejem Popolna poroka

Poročni sejem Popolna poroka

V hotelu Radin Zdravilišča Radenci je od 5.2. do 7.2.2016 letos že devetič potekal sejem Popolna poroka. V okviru tradicionalne prireditve je bila v soboto tudi modna revija, obiskovalci dogodka pa so se lahko posladkali s sadnimi nabodali in čokolado s čokoladne fontane.

Svojo ponudbo poročnih pogostitev so z domiselnimi pogrinjki predstavili gostitelji prireditve - hotel Radin, Terme 3000 Moravske Toplice in hotel Diana Murska Sobota.

Bodoče neveste in njihovi izbranci so klasične poročne obleke in nove modne trende lahko občudovali pri poročnima salonoma Poročna kamrica s Spodnje Hajdine pri Ptuju in Hufnagl iz Bad Gleichenberga-Avstrija (kjer imajo na izbiro vedno več kot 500 poročnih in drugih elegantnih oblek za svečane priložnosti).

Svoje kreacije poročnih prstanov so predstavili Zlatarstvo Sukič, Zlatarstvo Tkalec, z mednarodne udeležbe sejma pa Zlatarstvo A&L iz Čakovca. Foto in video storitve sta predstavila MT studio iz Apač in Foto Geci iz Ivanca- Hrvaška.

Kot ponudnik poročne dekoracije se je predstavilo podjetje Magic Avgustino s Ptuja z zanimivimi balonskimi kreacijami.
Predstavljen je bil brezplačen spletni načrtovalnik in aplikacija za brezskrbno načrtovanje porok, ki omogočata veselo osebno načrtovanje dogodka.

Ob pomanjkanju časa, stresu v službi in idejah, ki jih bodoči mladoporočenci težko realizirajo pa organiziranje poroke in poročnega slavja lahko popolnoma prevzamejo agencije. Na sejmu sta se predstavili Agencija Wind Murska Sobota in Poročna agencija Goga iz Miklavža, ki zagotavljata nepozaben dogodek z načrtovanjem od prvega do zadnjega dne brez stresa za mladoporočenca.

Vložen trud v organiziranje sejma Popolna poroka, neprestana kreativnost in izjemna postrežba vsakega gosta se po besedah vodje strežb hotela Radin Branka Slavinca povrne, saj imajo za letos že 12 rezervacij za poroke - številka pa se bo gotovo še povečala.


Več v Družabno