Utrditev na četrtem mestu lestvice 3. lige

Zmaga odbojkarjev OK Radenci v Vuzenici 1 : 3

Filip Matko, torek, 16. februar 2016 ob 10:54
OK Radenci

OK Radenci

Odbojkarji Odbojkarskega kluba Radenci, ki nastopajo v 3. slovenski državni odbojkarski ligi, moški – vzhod, so v 12. krogu gostovali v Vuzenici pri članski ekipi odbojkarjev Svolley Vuzenica.

Ob 19. uri se je pričel prvi set v športni dvorani Osnovne šole Vuzenica, ki so ga domačini odigrali v svojo korist s 25 : 22. V drugem setu pa so bili Radenčani že boljši, kajti zmagali so s 25 : 13. Dobljeni set  Radenčanov ni »uspaval«, da so tudi tretji set odigrali v svojo korist še bolj prepričljivo,  s 25 : 10. Domačini iz Vuzenice so se »pobrali« v četrtem setu, da bi nadomestili izgubo drugega in tretjega seta, a so bili Radenčani še nadalje vztrajni in s 25 : 22 zaključili tekmo ter ob skupnem rezultatu 3 : 1 »iztržili« nove tri točke.

Tako so se sedaj Radenčani (21 točk) utrdili kot četrti na lestvici 3. državne odbojkarske lige, moški  - vzhod. Pred njimi so ekipe: ŠD Braslovče 25 točk, OK SIP Šempeter II 24 točk in OK Mislinja 22 točk. Prav s slednjo ekipo, OK Mislinja, se bodo Radenčani pomerili v naslednjem, 13. krogu, v soboto, 27. februarja ob 19. uri v Veliki športni dvorani Zavoda za turizem in šport Radenci.


Več v Šport