14-letni Žan se je iz Veržeja odpeljal v Ljubljano, a domov ni prispel

Trebanjski policisti so bili 13. februarja 2016 obveščeni, da svojci pogrešajo 14-letnega Žana Ribiča, ki je začasno prebival na območju Veržeja

Prlekija-on.net, sreda, 17. februar 2016 ob 16:54
Žan Ribič

Žan Ribič

Trebanjski policisti so bili 13. februarja 2016 obveščeni, da svojci pogrešajo 14-letnega Žana Ribiča iz občine Mokronog Trebelno. Žan Ribič je srednje postave, visok okoli 150 centimetrov, ima modre oči in kratko pristrižene svetle lase.

14-letni Žan je začasno prebival na območju Veržeja in naj bi se 11. februarja z organiziranim prevozom iz Veržeja odpeljal v Ljubljano. Po informacijah svojcev bi moral isti dan z vlakom nadaljevati pot proti domu, vendar tja ni prispel. Policisti so takoj začeli izvajati aktivnosti za izsleditev pogrešanega, vendar ga do tega trenutka še niso našli.

Policija prosi vse, ki bi pogrešanega videli ali karkoli vedeli o njegovem izginotju, naj to sporočijo policistom Policijske postaje Trebnje na številko (07) 34 62 700, na interventno številko policije 113 ali na anonimni telefon 080 1200.

Kranjski policisti so v četrtek v enem izmed lokalov v Kranju izsledili pogrešanega Žana. Z mladoletnikom so se pogovorili in ga predali pristojnim službam, so sporočili iz PU Novo mesto.Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.

Morda vas zanima tudi


Več v Črna kronika