29.2.2016: Evropski »Dan več za odbojko«

V Veliki športni dvorani v Radencih med 18.30 in 22. uro

Filip Matko, ponedeljek, 22. februar 2016 ob 10:40
Dan več za odbojko

Dan več za odbojko

Odbojkarji Odbojkarskega kluba Radenci, ki nastopajo v 3. slovenski državni odbojkarski ligi, moški – vzhod,  so se resno lotili pod okriljem CEV (Evropske odbojkarske zveze) kampanje »OneDayMore4Volleyball – Dan več za odbojko«, ki bo 29. februarja letos potekala po vsej Evropi. Tako so že izdali v 600 izvodih promocijski letak, ki so ga razdelili na osnovni šoli Kapela in Radenci, vrtec Radenski mehurčki, DOSOR – Dom starejših občanov Radenci ter na več naslovov v samih Radencih, kot tudi svetnikom Občine Radenci in odborom krajevnih skupnosti v domači občini.

Z letakom  pozivajo k udeležbi 29. februarja v Veliko športno dvorano v Radencih med 18.30 in 22. uro, ko bo odigranih šest ekshibicijskih tekem v odbojki s tekmovanjem do 29 točk. Predstavile se bodo vse mlade selekcije deklic in dečkov, ki trenirajo in tekmujejo pod okriljem Odbojkarskega kluba Radenci, prav tako pa bi naj nastopili v odbojkarski preizkušnji tudi drugi športniki. Svoj pečat naj bi na dnevu odbojke dodali še gospodarstveniki in politiki domače občine. Ob zaključku bodo do ekshibicijskih 29 točk odigrali tekmo še člani OK Radenci, ki nastopajo v 3. državni odbojkarski ligi moški – vzhod, njihov nasprotnik pa bodo veterani odbojke, zbrani v ekipi Blok & Batina Radenci.

29. februarja bi naj torej bil postavljen nov mejnik v športu. Izziva, da bi na isti dan prav v vseh evropskih državah potekale odbojkarske aktivnosti kar največ otrok, mladine in odraslih tekmovalnih in rekreativnih skupin, se do danes ni lotil še nihče. V kolikor se vabilu Odbojkarskega kluba Radenci odzove tretjina vabljenih z letaki, bodo obiskovalci tribune Velike športne dvorane v Radencih, kot tudi igrišče, napolnili do zadnjega kotička.


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Šport