V šovu Big Brother tudi 25-letnik iz Osluševcev

Tekmovalcev je zaenkrat 13, ki se bodo v hišo vselili danes ob 20. uri

Prlekija-on.net, petek, 26. februar 2016 ob 15:27
Filip Erhatič, foto: Ana Gregorič

Filip Erhatič, foto: Ana Gregorič

Na Kanalu A se pričenja nova sezona resničnostnega šova Big Brother. Na spletni strani so predstavili kandidate, ki se bodo v hišo vselili danes ob 20. uri. Tekmovalcev je zaenkrat 13, med njimi je tudi kmetijski tehnik, 25-letni Filip Erhatič iz Osluševcev, naselja v Občini Ormož.

"25-letni Filip je podeželski fant, ki prihaja iz vesele kmečke družine. Odlikujejo ga delavnost, redoljubnost in iskren značaj. V hiši se zelo veseli zabave, najbolj pa ga je strah tekmovalnosti, prepiranja in kričanja. Meni, da bi sotekmovalce utegnilo motiti njegovo sukanje brkov, o dekletih pa pravi, da se težko zaljubi. Rad pove kakšno svojo junaško zgodbo: »Spomnim se trenutka na kmetiji, ko je krava skotila na pašniku in je mladič padel v bližnji jarek. Skočil sem v jarek in ga hotel dvigniti ven, na kar me je krava z rogom potisnila iz jarka.« Filip se udeležuje tudi tekmovanj v oranju," pa je o njem zapisano na uradni spletni strani.

Kdo je še vse med tekmovalci, pa lahko preverite tukaj.Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.