Samo Budna s singlom Za nazaj in za naprej vabi na koncert ob 25-letnici glasbenega ustvarjanja

Samo ob 25-letnici ustvarjanja pripravlja koncert, kjer se mu bodo pridružili še Vlado Kreslin, Rudi Bučar, Matevž Šalehar – Hamo, Ljutomerski oktet in Specialno godalkanje – kvartet violin

Prlekija-on.net, četrtek, 10. marec 2016 ob 09:19
Samo Budna pripravlja koncert ob 25-letnici glasbenega ustvarjanja

Samo Budna pripravlja koncert ob 25-letnici glasbenega ustvarjanja

Prleški glasbenik Samo Budna, ob 25-letnici ustvarjanja, pripravlja koncert, ki bo 9. aprila, v športni dvorani ŠIC v Ljutomeru. Na odru se mu bodo pridružili še Vlado Kreslin, Rudi Bučar, Matevž Šalehar – Hamo, Ljutomerski oktet in Specialno godalkanje – kvartet violin.

Samo, izjemen vokalist in violinist ter glasbenik nasploh, je že četrt stoletja prisoten na glasbenem področju, kot dolgoletni sodelavec Vlada Kreslina, vsem je zagotovo ostal tudi v spominu kot vodja zasedbe Posodi mi jürja, po obdobju "Jürja" pa je uspešno glasbeno pot nadaljeval sam in okrog sebe zbral odlične glasbenike, s katerimi na koncertih nastopa kot Samo Budna & Band.

Lansko leto je predstavil tudi drugi samostojni album Za nazaj in za naprej, iz katerega je že predstavil pesmi Brez skrbi in Včasih ne veš, tokrat pa z naslovno pesmijo Za nazaj in za naprej vabi na jubilejni koncert ob 25-letnici glasbenega ustvarjanja. Skladbi lahko prisluhnete tudi spodaj.

Vstopnice lahko kupite na vseh prodajnih mestih Eventima in v Šic baru Ljutomer.


Več v Glasba in film