Uspela medgeneracijska prireditev z naslovom »Zapojmo in zaplešimo mlajši in starejši«

Na dobro obiskani prireditvi ni manjkalo ne smeha, plesa, petja in igranja, kjer so na križevskem odru nastopile tri generacije naše družbe

Jože Žerdin, četrtek, 10. marec 2016 ob 19:40
Zapojmo in zaplešimo mlajši in starejši

Zapojmo in zaplešimo mlajši in starejši

Društvo upokojencev Križevci pri Ljutomeru je v dvorani Kulturnega doma v Križevcih pri Ljutomeru organiziralo prvo medgeneracijsko kulturno prireditev z naslovom »Zapojmo in zaplešimo mlajši in starejši«. Na dobro obiskani prireditvi ni manjkalo ne smeha, plesa, petja in igranja, kjer so na križevskem odru nastopile tri generacije naše družbe.

Zbrane nastopajoče in obiskovalce je v imenu Društva upokojencev Križevci pri Ljutomeru nagovorila njena predsednica Milica Hamler. Nastopili so učenci osnovne šole Križevci, pihalna godba Muzika Križevci, Kulturo društvo Križevci, ljudske pevke Janez Čuk Vučja vas, starejša folklorna skupina Slavko Osterc Veržej, tamburaška skupina Bisernica Društva upokojencev Ljutomer, vokalna skupina TKD Babinci, vokalna skupina Kogovski dečki in folklorna skupina Društva upokojencev Križevci.

Prireditev je lepo uspela in članom Društva upokojencev Križevci dala nov zagon za naprej, saj si bodo prizadevali, da bo poslej prireditev postala tradicionalna.


Več v Kultura in izobraževanje