Anka Alt v MasterChef Slovenija kaže svoje kuharsko znanje

V MasterChef Slovenija je tudi Anka Alt, domačinom poznana iz Vrtnarstva Alt iz Pristave pri Ljutomeru

Prlekija-on.net, petek, 11. marec 2016 ob 09:27
Anka Alt, foto: POP TV

Anka Alt, foto: POP TV

V četrtek se je na POP TV pričela oddaja MasterChef Slovenija, kjer se je za predpasnik in mesto v MasterChef kuhinji najprej potegovalo šestnajst ljubiteljskih kuharjev. To je nato uspelo osmim, ki so se pridružili znanim Slovenkam in Slovencem v boju za 50.000 evrov, naziv MasterChef Slovenije in pokal. Med temi osmimi je tudi Anka Alt, domačinom poznana iz Vrtnarstva Alt iz Pristave pri Ljutomeru.

V prvi oddaji so Alma Rekić, Karim Merdjadi in Luka Jezeršek bili pred težko nalogo, saj so morali izmed šestnajstih ljubiteljskih kuharjev izbrati tistih osem, ki si po njihovem mnenju zaslužijo predpasnik in mesto v MasterChef kuhinji. Odločitev je bila težka, a so kljub vsemu izbrali najboljših osem, ki so jih s svojimi kreacijami in strastjo do kuhanja najbolj prepričali. To so poleg Anke, ki so jo pri pripravi jedi zelo pohvalili, še Matej Zupančič, Nina Berginc, Valentina Žerjal, Tomaž Goršič, Sašo Kremič, Darko Klemen in Lovro Miler, omenjena osmerica pa se je nato pridružila Tuliju Furlaniču, Oriani Girotto, Kamali, Diegu Barriosu Rossu, Jeleni Vadnjal, Luki Korenčiču, Rezi in Igorju Misdarisu, kjer so morali v parih narediti okusne jedi.

49-letna Anka je ob tem povedala, da ji kuhanje predstavlja strast, ko lahko sestavine, med katerimi je predvsem zelenjava z domačega vrta, spremeni v okusne jedi. Je velika ljubiteljica zelenjave in začimb, a kljub temu, da je že 10 let vegetarijanka, pravi, da je ena od njenih kulinaričnih želja, da bi se izpopolnila v pripravi mesa.

Njeno celotno predstavitev, kjer so jo sicer predstavili, da prihaja iz "majhne prekmurske vasice Pristava", si lahko ogledate tukaj.


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Družabno