V treh prometnih nesrečah poškodovane štiri osebe

Vozili sta zapeljali s cestišča v Grabah in v Hlaponcih, v Lasigovcih pa je padel motorist

Prlekija-on.net, sobota, 12. marec 2016 ob 10:39
Prometna nesreča

Prometna nesreča

V soboto, 12. marca, okoli 2.30, je v Grabah, v občini Središče ob Dravi, osebno vozilo zapeljalo s cestišča in se prevrnilo na streho. Posredovali so gasilci PGD Ormož in Središče ob Dravi, ki so s tehničnim posegom iz vozila rešili eno osebo, vozilo postavili na kolesa, odklopili akumulator na vozilu in počistili iztekle tekočine. V nesreči sta bili lažje poškodovani dve osebi, ki so ju reševalci NMP Ptuj prepeljali v SB Ptuj.

Zoper povzročiteljico, ki je vozila pod vplivom alkohola bo podan obdolžilni predlog zaradi začasnega odvzema vozniškega dovoljenja in podana kazenska ovadba na Okrožno državno tožilstvo Ptuj.

Že v petek, okoli 13.40 je v Hlaponcih, voznik z osebnim vozilom zapeljal s cestišča, pri čemer se je ena oseba poškodovala. Posredovali so gasilci PGD Ptuj, ki so zavarovali kraj prometne nesreče, odklopili akumulator ter pomagali reševalcem pri oskrbi poškodovane osebe. Poškodovanega so reševalci NMP Ptuj prepeljali v Splošno bolnišnico Dr. Jožeta Potrča Ptuj.

Okoli 18. ure pa je v Lasigovcih padel motorist in se poškodoval. Posredovali so reševalci NMP Ptuj, ki so poškodovanega motorista oskrbeli ter prepeljali v Splošno bolnišnico Dr. Jožeta Potrča Ptuj.


Več v Črna kronika